Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 994
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Някой може ли да ми "разчете" какво трябва да значат тези неща,нищо не разбрах  newsm78 http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/kabala/bukvi.php?ime=% … B%C0&date1=28 http://www.bratstvoto.net/vehadi/menu/b15/kabala/bukvi.php?ime=% … CD%C0&date1=8

# 76
  • Universe

Направила си си анализ на името  Peace

Вашият жизнен цвят е - бял
Трябва да носите своя жизнен цвят върху горната част на тялото, близо до главата, стомаха, сърцето.

Влиянието на крайъгълния камък(буквата Г) е най-силно, защото целият живот на индивида е под неговите вибрации. Ако неговото число не влиза в триадата на рожденото число, сигурно е, че лицето ще срещне много спънки в живота. Понеже крайъгълният камък определя в голяма степен живота на човека, той ще действува съвместно, в периоди от по девет години, с всяка следваща буква от името.

Имаш кои са ти хармоничните дни и
.т.н.  Hug

# 77
  • Бургас

Ако неговото число не влиза в триадата на рожденото число, сигурно е, че лицето ще срещне много спънки в живота. Понеже крайъгълният камък определя в голяма степен живота на човека, той ще действува съвместно, в периоди от по девет години, с всяка следваща буква от името.

Lenny_Pld ॐ,благодаря ти мила!Това,което е описано го разбрах,но не разбрах кои числа да гледам за да разбера дали числото на буквата Г и съответно В,дали влизат в триадата  Embarassed

# 78
peperuda333, старая се всеки ден да съм полезна на някой с нещо, но голямата ми болка в момента е здравето на едно младо момиче, което между другото точно на 20.07. има рожден ден. Ако Св. Илия е този, към когото трябва да се обърна, за да й помогне да оживее, ще го направя! Прочетох, че "Св. Илия носи дъжд и влага и закриля живота.". Предпочитам аз да съм тази, която да страда, отколкото близките ми  Sad... Приех картата като знак, още не знам какъв точно, но може би ще последва друг, който да ме насочи ...

Може би трябва да дариш нещо на Илинден на икона или в църква на Св. Илия. Наистина когато писах поста си първоначално ти писах дали нямаш някой познат Илия или Илияна, или роден на този ден, но после го изтрих и съкратих поста си. Стана ми много интересно, че имаш познат, роден на тази дата и с нужда от помощ...Не е съвпадение, знак е. А аз се казвам Илияна. Уау!

# 79
  • близо под тепетата
Да се запиша и аз в новата тема, че и на щастливата ми страничка - 6 newsm74

сладурка, честито за изпита! Какво е чувството да си отличник? Mr. Green

Напоследък започнах да прилагам тази техника за самонаказване при допускане на лоши мисли или просто забивам нокти в ръката си. Много ми помага Whistling Laughing

На мен много голяма част от миналите новолунски желания ми се сбъднаха, други ми се сбъдват....нямам несбъднато желание  Crazy newsm44

И пак да препоръчам - тефтерче за благодарности, ще ви носи значителна доза енергиен заряд Peace

На предстоящото новолуние смятам да си направя пак списък, пак с 25 желания  Peace

Новолунието настъпва на 19.07/четвъртък, в 7:24, но от 7:24 Луната е без курс и продължава така до 13:13, когато пък навлиза в Лъв...  Hug

естрелла, СИМОРОНСКИ КАЛКУЛАТОР №27, предполагам е това Peace аз от месец и половина си се разхождам с едни цифри на китката Laughing не че ги нямам на Благодарственото си тефтерче, но все пак...като си ги гледам постоянно и си представям желанията си по-често, а това (ми) помага Rolling Eyes Hug (успях ли да Фключа всички кратки местоимения  hahaha )

И тъй като тези дни само слънчогледи са ми пред очите и ми действат зареждащо, пък отдавна не съм спамила  Crazy Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 юли 2012, 19:11 от magito1986

# 80
Здравейте, момичета!
Благодаря, че ви има, много полезни неща научавам от вас  Hug
Решила съм да прочета всички теми, (в момента съм на 18, още доста имам за четене) но имам нужда от вашия съвет и опит.
Благодарение на темата започнах да чета Крион. Действително неговите книги имат сериозно въздействие над мен. Но се случи нещо странно или поне моята реакция ми се струва странна. Реших един ден да говоря с клетките си (както Крион съветва). Основното, което им казах бе, че много ги обичам, че им благодаря и че заедно с тях сме част от цялото, от всеобщата любов. Почти мигновено усетих техния отговор. Усещането беше много силно физически. Трудно ми е да обясня точно какво почувствах, но силна топла вълна премина през цялотоми тяло и това продължи 1-2 минути. Сигурна съм, че те отпразнуваха по този начин факта, че аз съм се осъзнала и въпреки това много се стреснах, да не говорим, че в първия момент си помислих, че получавам нещо като инфаркт  Embarassed
След тази случка оставих за няколко дни книгите на Кион.
Онзи ден се случи нещо подобно. Легнах, отпуснах се и явно съм достигнала медитативно състояние. Изведнъж някой ме попита "Искаш ли да ти покажа нещо?", аз инстинктивно отговорих "Да" и отново се появи това физическо усещане, тогава го оприличих като някакво ускорение, все едно отивам в друго измерение и отново се стреснах и станах.
Не мога да разбера защо изпитвам този страх. С разума си разбирам, че съм безкрайно обичана и няма как да ми се случи нещо лошо, но въпреки това....
Ще се радвам да ме посъветвате и да споделите своето мнение и опит.

Извинявам се за дългия пост.

# 81
  • Бургас
Момичета  привет бих  искала  да гледам  филма на Луиз Хей  от къде ?

Peace

# 82
  • В Балкана
 Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=186239&hit=1

# 83
  • София
Привет, привет!!
Докато се усетя и вече сте пуснали нова тема..
Ще трябва да ви догоня, но сядам да чета старателно.

Гледам за Новолунието си говорите, последно кога се пада, на 19-ти или на 20-ти?
Аз четох, че е на 19-ти, в 7,25, ето тук:
http://fazinalunata.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2012/

Лека и спокойна вечер от мен!

# 84
  • близо под тепетата
 Peace

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=186239&hit=1

А аз от тук, че много голям в замундата Blush Laughing

# 85
моля ви мили момичета, ако някой има свободна покана за Посрещане на Ангели да ми пише на ЛС.

# 86
  • Бургас
Момичета  някой правил ли си е този масаж

Prana масаж за премахване на душевни и телесни блокади, вътрешно равновесие, укрепване на имунната система и поток на нова енегия.

Какво  ще  кажете   newsm78

# 87
  • Universe
моля ви мили момичета, ако някой има свободна покана за Посрещане на Ангели да ми пише на ЛС.

Напиши ТУК

# 88
  • Пловдив
19.07

29-01 (07:24)

В Рак - В Лъв от 13:13

Новолуние (07:24)

07:24–13:13 луна без курс

newsm78 Да разбираме ли че кой каквото прави да го прави след 13.13 на 19 -ти юли  newsm78

# 89
  Май така ще да е, но аз не съм от тия дето разбират. Иначе кажат ли че се пишат желания, съм от първите приготвили лист и химикал  Simple Smile . Миналия месец ситуацията не беше ли същата, имаше луна без курс и като мина писах желания  newsm78 или се бъркам .

Общи условия

Активация на акаунт