Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 104
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, july1993 !!!

# 121
  Станах рано-рано и приключих с желанията  Praynig Представих си как ги пускам да летят като птици и събират енергия за своето материализиране  People Angel Имам сбъднати желания от предното новолуние, не всички, но моите не са и такива, които се проявяват на секундата. Мисля че е нормално да отнеме повече от месец  newsm78 Да се похваля - килограмчетата продължават да се топят постепенно, пък си хапвам   Laughing А и червените дантелени прашки явно работят- все сънувам розови домашни пантофи- било на любов, годеж и т.н.   Laughing
  Нека довечера, в ден за желания, да кажем по една молитва или по някакъв начин да отправим положителна енергия към земята, към нашата страна....тези неща, които се случват напоследък .....

# 122

А и вижте - тук пише интересни неща за пожелавания всяка вечер Peace Аз най-скромно си се възползвам да искам ли искам Laughing  и утре като си напиша желанията смятам вечерта да си ги сложа на перваза, понеже на другия ден е голям празник и така ще са много по-заредени и по-бързо ще дойде при мен исканото  Grinning  fiuuuuuu

И аз така ще направя. Само ще изчакам да мине празния ход на луната и започвам да пиша след 13:13 часа Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Луната 07:24–13:13 е без курс
не трябваше ли да изчакаме след 13.13 да си пишем желанията  newsm78
а после четох че било хубаво да ги оставим на перваза цяла нощ да се заредят  Rolling Eyes

Аз за пръв път ще пиша и чета ли чета по въпроса

все забравям да си заредя портоменето със зарядното на телефона или лаптопа, но довечера и това ще спретна  Crazy

Caipirinha писали сме заедно

# 124
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Написах ги сега  Partyи ги пускам. Точно навреме влизам в темата . Няма случайни неща Laughing
Сладурка Благодаря за новата тема.   bouquet

# 125
  • Пловдив
Привет, феи!
Чета  ви, но аз няма, с какво да се похваля. Нещо ми за циклиха нещата, но няма да се отказвам и продължавам напред. След 13.33 ще пиша моите желания, но карта няма да правя.
ЛЕК И СЛЪНЧЕВ ДЕН!

# 126
Аз изниквам с друг въпрос - ако искаме нещо, но не намираме негова снимка, може ли да сложим подобна такава и да напишем името му? Пример: Не намирам марката кола, която искам, лепя нейна подобна, но пиша, че е тази, която искам? Казах на няколко човека, сега и те ще си правят карти, оттам идва въпросът. Simple Smile

# 127
  • Пловдив
Моите желания са написани и прибрани в Кутията на желанията!
Пожелавам на всички сбъднати желания и много осъществени мечти! Praynig Praynig Praynig
Обичам ви мили феи!   Hug Hug Hug

# 128
≾_Smile_≿, в google не може да няма снимка на колата. Пробвай да я разпечатиш, дори и черно-бяла да е снимката, пак върши работа.   bouquet

ПС. Някоя от вас занимавала ли се е с медитация? Нещо започна много да ме влече напоследък, но никога не съм пробвала.

# 129
Момичета, по колко желания пишете?  Simple Smile

На новолуние 10.

# 130
Момичета, проблем ли е ако картата на желанията е разпечатана на черно-бял принтер, т.е.е си я сложа у дома черно-бяла. Нямам цветен под ръка, правила съм я на компютъра, даже си я снимах на дисплея на телефона. не върви да я сложа на десктопа в офиса, защото е твърде лична. И още нещо - според вас ще окаже ли негативно влияние фактът, че както ми е заснета на телефонния дисплей, точно върху сектора "брак/любов" (където съм сложила снимка на мен и моят любим), ми се изписва датата и часа на телефона и цифрите крият изображението  (т.е. не го крият, но са върху него......Извинявам се за тъпите въпроси, но ми трябва вашата помощ и мнение.

# 131
Пожелавам на всички ни

щастливо

вълшебно

сбъдване на желанията ни

# 132
  • София близо до Витоша

Този път се по улях и написах 10 .

# 133
  • Пловдив

На новолуние 10.
че нали бяха минимум 25
аз не че съм ги броила
и верно ли че ако правим карта трябва да е цветна newsm78

# 134
Девойкииииииииииииииииииииииииииии, първото и основно за усвояване, за да сработи, която и да е техника, е да слушате своя собствен вътрешен глас. Както ви харесва, така. Колкото ви харесва, толкова.

Бяло, черно, синьо, зелено, пембено...... Значение има единствено, вие да почувствате своето.

Вселената дава тогава, когато поемем отговорност за собствения си живот, а това означава ние самите да изберем и това, което ние самите сме избрали, да е единственото верую, което имаме.

Общи условия

Активация на акаунт