Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София-в сърцата на моите деца
Запалихте ме с тия червени "гащи" Mr. Green Ако сложа секси бикини на лампата кога да чакам страстна любовна връзка казвате Whistling
Да метна и аз едни,ама дали трябва да са нови или употребявани , а и като нямам полилей къде ли да ги метна??newsm78 В друга стая,в кухня или в детската?Въпроси,въпроси???

# 166
 И аз нямам полилей, абажурът е по-скоро като обърната чиния  Grinning Ама се качих на масата и ги закачих  някак си  Grinning Още никой не ги е забелязал, има да разнасят после легенди какъв ли е интимният ми живот, че бельото ми чак на лампата е отишло  Joy  hahaha А и нали част от смисъла на ритуала е да се пребориш с това, какво ще си кажат другите....

# 167
  • Costa Rica
Запалихте ме с тия червени "гащи" Mr. Green Ако сложа секси бикини на лампата кога да чакам страстна любовна връзка казвате Whistling
Да метна и аз едни,ама дали трябва да са нови или употребявани , а и като нямам полилей къде ли да ги метна??newsm78 В друга стая,в кухня или в детската?Въпроси,въпроси???
На газената лампа Laughing
Импровизирайте, бе, хора.  Naughty

Единият вариант, който видях в ютюб е, че непременно трябва да се метнат с левия крак. Тъй като посмъртно не бих могла да ги закача по този начин, ги обух след баня, пуснах си щура музика, изтанцувах един бесен танц, после ги окачих с кукичка на китайския си фенер. Даже в миналата тема бях постнала снимка на безумната композиция.

Важното е да се смеете и да изпратите нагоре положителна енергия. А тя се връща умножена, гаранция. Това е същността на Симорон - изразходваш много енергия, правейки нещо очевадно идиотско, а Вселената в замяна ти дава едно рамо в живота.

# 168
Ние пък живееме на морето и ми се иска 10- 15 дни на планина , прохладаааа , чист въздуууууух , спокойствиеееееее, еееееееееееееееееееееХ. newsm53

# 169
  • Tам през Атлантическия океан
Чеките, да ходя да ви прочета ,за какво ги мятате теЗ гащи  Mr. Green

От мен, те това за сега  Wink

Проблемы должны заставлять тебя действовать, а не вгонять в депрессию.

"Проблемите трябва да те карат да действаш , а не да те вкарват в депресия"

Ние пък живееме на морето и ми се иска 10- 15 дни на планина , прохладаааа , чист въздуууууух , спокойствиеееееее, еееееееееееееееееееееХ. newsm53

Везде хорошо, где нас нету  Wink Laughing

Hug 

Кой какво няма това иска  Wink или па като загубим нещо вземем че разберем колко е било убаво  Grinning

Wink Hug

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 23:32 от Desss

# 170
Аз пък с нетърпение очаквам другата седмица, заминавам на планина и ще се отдам на една доста дълга, заслужена почивка... И ще се заредя с положителна енергия. Hug

# 171
  • Пловдив
На газената лампа Laughing
Импровизирайте, бе, хора.  Naughty

Единият вариант, който видях в ютюб е, че непременно трябва да се метнат с левия крак. Тъй като посмъртно не бих могла да ги закача по този начин, ги обух след баня, пуснах си щура музика, изтанцувах един бесен танц, после ги окачих с кукичка на китайския си фенер. Даже в миналата тема бях постнала снимка на безумната композиция.

Важното е да се смеете и да изпратите нагоре положителна енергия. А тя се връща умножена, гаранция. Това е същността на Симорон - изразходваш много енергия, правейки нещо очевадно идиотско, а Вселената в замяна ти дава едно рамо в живота.

Това с гащите направо ме .........уби
Я да вземе някой да сподели действа ли и има ли резултат, че на мен откровенно си ми звучи като бъзик , честно
Сега си погледнах тавана полюлея ми е от онези с вентилаторите .........има да се веят тези гащи... веселба

# 172

................. или па като загубим нещо вземем че разберем колко е било убаво  Grinning...........
Desss , със моят мъж не си говорим от пет , шест дни / в менструация е /  Twisted Evil, та бях решила този път да не бъда първа аз в здобряването , но с тези думи ме умилостиви - пак ще съм аз първата ....
 Този път и ....Обичам те
                       Съжелявам
                       Прости ми
                       Благодаря ...не помогна , а друг път действаше безотказно... newsm78

Що се отнася за червените гащи - всички казват , че действат ....ще се пробвам - само като си представя гледката и ме напушва на смях  Joy, напук на неразборията в къщи...........

# 173
  • Costa Rica
Това с гащите направо ме .........уби
Я да вземе някой да сподели действа ли и има ли резултат, че на мен откровенно си ми звучи като бъзик , честно
Нали от две страници все това правя - споделям. Как иначе ще наречеш факта, че в сряда мрънках срещу жегата, скуката, бачкането и пълната неосъществяемост на идеята за почивка, а в петък вече се плациках блажено? grinning039

Дали са помогнали точно гащите - не знам, защото аз правя много и различни ритуали. Например, на скорошното новолуние горих небесни пари (ритуалът го има на 1 стр,, мисля). Но истината е, че откакто се занимавам със Симорон, късметът ме следва като кученце.

Още един пример - поради липса на клиенти, шефовете ми искаха да затворят офиса за лятото (работата ни е силно сезонна). Дори подписах молба за напускане. И изведнъж - о, клиенти! Недостатъчно, за да си скъсам дъ-то от бач, докато уж съм в отпуска, но напълно достатъчно, за да добавя прилична сумичка към мижавата си държавна заплата. Това ако на е РЕЗУЛТАТ, не знам какво е.

# 174
Делфина,ти с тоя Симорон яко ме запали Hug Mr. Green Не,че не съм преглеждала сто пъти линковете на 1-ва стр.,ама кои точно са тези техники Blush Давайте за любов и парии дори да е откачено ще го направя пък Crossing Arms Flutter

Клемче, често се чудя как го търпиш тоя твой мъж значи Whistling

# 175
Записвам се и аз да следя темичката. На първо време започнах да чета книгата "Подсъзнанието може всичко". Кое ме доведе до тук - амиии прекалената ми чувствителност , впечатлителност , много бързо се предавам пред трудностите , липса на самообладание в трудни моменти , имам и някакъв вид паническо разстройство. Просто искам някак да повляя сама на психиката си , защото искам да се променя , но сама като си го налагам не мога. Явно ще трябва и да почета малко литература. Сега съм и бременна и гледам да избягвам какъвто и да е стрес , но сякаш от хормоните ми се позасилиха паниките за щяло и нещяло и не се харесвам такава. Ще ви следя .

# 176
  • София-в сърцата на моите деца
Записвам се и аз да следя темичката. На първо време започнах да чета книгата "Подсъзнанието може всичко". Кое ме доведе до тук - амиии прекалената ми чувствителност , впечатлителност , много бързо се предавам пред трудностите , липса на самообладание в трудни моменти , имам и някакъв вид паническо разстройство. Просто искам някак да повляя сама на психиката си , защото искам да се променя , но сама като си го налагам не мога. Явно ще трябва и да почета малко литература. Сега съм и бременна и гледам да избягвам какъвто и да е стрес , но сякаш от хормоните ми се позасилиха паниките за щяло и нещяло и не се харесвам такава. Ще ви следя .
Добре дошла в най-позитивната темичка!Тука е много уютно и приятно,ще се увериш! Hug

# 177
# 178
Не знам какво е, ама аз току-що се прибирам от пазар с 2 чифта червени гащи и още довечера мисля да ги накича до лампите.
Надявам се скоро да докладвам  Laughing Laughing

# 179
  • Пловдив
Подкрепа

Животът ме подкрепя.
Спокойна съм защото знам, че във всеки миг Животът ме подкрепя.
Не съм нито самотна, нито изоставена в тази Вселена. Целият Живот ме подкрепя във всеки миг на деня и нощта. Всичко, което ми е нужно за един пълноценен живот, вече ми е осигурено. Разполагам с достатъчно дихание, което да ми стигне за цял живот. Земята разполага с изобилие от храна. Съществуват милиони хора, с които да си взаимодействам. Получавам подкрепа по всички възможни начини. Всяка моя мисъл се отразява в преживяванията ми. Животът винаги ми казва "Да". От мен се иска само да приема това изобилие и тази подкрепа с радост, удоволствие и благодарност. Освобождавам съзнанието си от всяка нагласа и от всяко убеждение, което би попречило на моето добруване. Получавам любов и подкрепа от самия Живот.
Луиз Хей
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт