Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 081
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Моите желания си ги написах вчера в тефтерчето, с благодарност.

И моите всички желания бяха с благодарност  Grinning

# 151
И аз миналия месец ги писах с "Благодарна съм....." и така съм ги скрила че не мога да си намеря списъка  ooooh! 
сега писах с "Искам" за разнообразие  Wink
Пожелавам на всички да им се сбъднат желанията по най-добрия начин  Hug

# 152
Аз пък ги писах "Благодаря, че...". Peace Сега се глезя с кафе. Mr. Green Препоръчвам ви я техниката, определено 10 дена ще се чувствате по-добре, докато си угаждате. Wink

# 153
...онлайн курс, който твори чудеса  Heart Eyes

А самата ти преминала ли си подобен курс на обучение, било то виртуален или реален?  Rolling Eyes Ще ми бъде интересно да споделиш впечатления. Flutter

# 154
Здравейте момичета, чета ви, но време за писане все е остава. Днес си записах 25-те желания, но в тефтер4е, което е pостоянно в чантата ми. С благодарност започнах и завърших. Без снимки и картинки обаче. Надявам се да не е грешка. Бихте ли сподели как отслабвате хапвайки си. Пожелавам много сбъднати желания на всички ни. Обичам ви.  bouquet

# 155
  • София
Днес да не е било време за желания?

# 156
Вчера си написах желанията, докарах ги до 12 на брой, така ми дойде отвътре.  Grinning

Честит Илинден, честито на всички съименници, да ни е живо и здраво името, а Свети Илия да ни закриля и помага!  Hug

Скрит текст:

# 157
...онлайн курс, който твори чудеса  Heart Eyes

А самата ти преминала ли си подобен курс на обучение, било то виртуален или реален?  Rolling Eyes Ще ми бъде интересно да споделиш впечатления. Flutter

не, включих се сега в този онлайн, ще мога да споделя след това  Laughing

# 158
  • София
Кимбърли , ЧИД!   bouquet Да ти е живо и здраво името и да ти отваря всякакви врати!  Grinning

# 159
  • Costa Rica
хаха това с червените прашки на любов ли е  Joy

кажете, че да знаем дали да обуваме ...
На пари Wink
И няма да ги обуваш, а ще ти висят на полилея и ще предизвикват коментари относно душевното ти състояние smile3556. Докато ти си харчиш с кеф Laughing.

Майтап, майтап, ама оня ден пухтя в офиса и водя диалог с Вселената - "На бас, че не ти стиска да ме пратиш на море Mr. Green" (обикновено все не уцелвам или свободно време, или свободни пари). И хоп - до вечерта имах идеалната комбинация от паднала от небето сума, изненадващо свободно жилище, плюс няколко дни далеч от въртележката. И сега отивам да си топна дупЕто в морето   sport027

# 160
  • София близо до Витоша
Делфина искам и азззззззззззз........................ Party

Ама как....мъжа ми го съкратиха преди 10 дни и сега сме на моето майчинство .Беба е на 2 месеца  и си е създала режим в 9 къпане и в 10 сън . А така ми се иска и на мен ....с мъжо , с малката ни принцеска и ругото ни диваненце да отидем на моренце .

# 161
  • Costa Rica
А аз пък искам диваненце, но няма Sad Радвай им се докато са при теб, че после ще имаш мноооооого време да ходиш сама на море Wink

# 162
хаха това с червените прашки на любов ли е  Joy

кажете, че да знаем дали да обуваме ...
На пари Wink
И няма да ги обуваш, а ще ти висят на полилея и ще предизвикват коментари относно душевното ти състояние smile3556. Докато ти си харчиш с кеф Laughing.

Майтап, майтап, ама оня ден пухтя в офиса и водя диалог с Вселената - "На бас, че не ти стиска да ме пратиш на море Mr. Green" (обикновено все не уцелвам или свободно време, или свободни пари). И хоп - до вечерта имах идеалната комбинация от паднала от небето сума, изненадващо свободно жилище, плюс няколко дни далеч от въртележката. И сега отивам да си топна дупЕто в морето   sport027

Делфина фон Ю. Joy
Ама може ли да висят на полюлея в някоя стая дето не ползвам (разбирай, дето не влизат чужди хора). Той мъж ми е търпелив, ама знам ли как ще реагира ако овеся червени кюлоти  newsm03
Чудно да си изкараш на морето!  newsm44

# 163
  • Под кленовите дървета
А аз пък искам диваненце, но няма Sad Радвай им се докато са при теб, че после ще имаш мноооооого време да ходиш сама на море Wink

Да ти дам мойто за една вечер, да станем младоженци и ние в истинския смисъл Heart Eyes

# 164
Запалихте ме с тия червени "гащи" Mr. Green Ако сложа секси бикини на лампата кога да чакам страстна любовна връзка казвате Whistling

Общи условия

Активация на акаунт