Подсъзнанието може всичко! 51

• 107 096
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
  Станах рано-рано и приключих с желанията  Praynig Представих си как ги пускам да летят като птици и събират енергия за своето материализиране  People Angel Имам сбъднати желания от предното новолуние, не всички, но моите не са и такива, които се проявяват на секундата. Мисля че е нормално да отнеме повече от месец  newsm78 Да се похваля - килограмчетата продължават да се топят постепенно, пък си хапвам   Laughing А и червените дантелени прашки явно работят- все сънувам розови домашни пантофи- било на любов, годеж и т.н.   Laughing
  Нека довечера, в ден за желания, да кажем по една молитва или по някакъв начин да отправим положителна енергия към земята, към нашата страна....тези неща, които се случват напоследък .....

Вече няколко от вас споменават за червените гащи, може ли някаква информация или линк, че се впечатлих и аз  Laughing Laughing   bouquet

# 136
Здравейте момичета,

не съм наясно дали може да публикувам информация за един онлайн курс, който твори чудеса  Heart Eyes

Ще я постна, пък ако модератора прецени, че не е уместно да я затрие моля   bouquet

Как да влизаме в Полето на всички възможности
Интензивен интернет курс  на център „Гая“
25-ти юли, 18.30-21.30 ч.

Ето още един начин за скъсване дигата на ограниченията, за отприщване пълноводието на възможностите и умножаване на личната сила. През юли ще проведем за пореден път събитието, което върна вярата и възпламени творческия порив на толкова много хора из цялата страна - краткия интензивен курс "Как да влизаме в Полето на всички възможности". Нашето ново време ни снабди с невероятния инструмент за изцеление и себереализация, наречен от някои Енергията на нулевата точка. В Център "Гайа" я усвоихме и приложихме в достъпен метод за постигане на себе си. Каквото и да кажем за Нея, Тя си остава мистерия. Но можем да Я чувстваме, да блаженстваме в Нея и да Я засяваме с творчески импулси за сбъдване на мечтите си. В това Поле наистина всичко, което идва от дълбините на сърцето като потребност, е възможно. Полето е дар от Върховното, То е Върховното, То е най-дълбоката ни същност, Която сега можем да активираме за свое благо и това на всички.
Нещо за лечителите и всички стремящи се към здраве: Полето е мощен инструмент за лечение и самолечение. В Него познатите лечебни енергии повишават интензитета и ефикасността си!
Курсът ще се проведе дистанционно, разполагаме със съвременен софтуер, който ще ви позволи да се включите в него по интернет от дома си. Ще имате възможост да ни виждате и да участвате активно, дори да работите по групи. След регистрация за участие ще получите код за достъп до системата.
Такса: 30 лв.
Моля, потвърдете участие до 20-ти юли за уточняване на подробности около провеждането на курса и начина на плащане на следните телефони:
0893858558, Елена Стефанова
0898 963692, Ива Кирова

Животът може да бъде магичен, чудесата могат да са ежедневие!
За да научите за чудодейната сила на Полето директно от хора, които вече го използват с огромен успех в личния си живот, влезте в линка http://www.gaiabulgaria.com/index.php?see=OtziviPoleto&nid=52
Очакваме ви в Полето на безграничните възможности!

# 137
хаха това с червените прашки на любов ли е  Joy

кажете, че да знаем дали да обуваме ...

# 138

Хахах, първо на полилея, за да се появи субектът в живота ни, после и ги обуваме за по-силен ефект  Heart Eyes 4470  Joy

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2538.msg20145.html#msg20145

# 139
  • София
Ако не друго, ще падне веселба.  newsm68  Пак няма да сме капо.  smile3503

# 140
Аз направих техниката с 25 желания, сега ще се глезя 10 дена. Whistling Laughing

# 141
  • близо под тепетата
Аз направих техниката с 25 желания, сега ще се глезя 10 дена. Whistling Laughing

И аз, и аз  Laughing и я активирах с глезене Whistling Party
(стария списък утре ще го горя Simple Smile )

# 142
  • Deutschland
Боже, боже, съвсем забравих за желанията. Днес може, нали?

# 143
  • близо под тепетата
Боже, боже, съвсем забравих за желанията. Днес може, нали?

Илинден е-развихри се!  Peace

# 144
  • Пловдив

какво е това глезене  newsm78

Хахах, първо на полилея, за да се появи субектът в живота ни, после и ги обуваме за по-силен ефект  Heart Eyes 4470  Joy

http://dreamland-bg.com/index.php/topic,2538.msg20145.html#msg20145
а тука някой явно здраво се е избъзикал

# 145
  • близо под тепетата

какво е това глезене  newsm78

Ами при 25те желания има 10 дена глезене Laughing В следващите 10 дена след Новолунието трябва всеки ден да си угаждаш с нещо - например 1кг сладолед Joy 1 шоколад, да отидеш на маникюр, сама да си го направиш, да отидеш на плаж, на кино....някакви такива неща-каквото ти душа поиска. НО не трябва да го делиш с друг - например целият шоколад да е за теб и да не даваш на друг Peace ако друг иска-купи му отделен шоколад Whistling само с нещата различни от храна не знам как се постъпва newsm78

# 146
 Днес отново сях стотинки по пътя за работа и след като влязох в стаята и седнах на бюрото - там ме чакаха три цитринчета  newsm44 Бях говорила на колежка за кристалите и вчера тя отишла с нейна приятелка - купили цяла шепа  Grinning И магазинчето ми каза къде е  Grinning Много е хубаво да получиш неочакван подарък и то толкова хубав   jumpuu

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 10:03 от shiningsmile

# 147
  • Бургас
За глезенето разбрах,но може ли линк и как и кога става това с желанията,че нищо не намирам  Embarassed

# 148
  • В Балкана
а тука някой явно здраво се е избъзикал

Тцъ, съвсем сериозно си е.  Peace  Joy

За глезенето разбрах,но може ли линк и как и кога става това с желанията,че нищо не намирам  Embarassed

От първа страница - КАК ДА ПИШЕМ ЖЕЛАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА НОВОЛУНИЕ - http://dreamland-bg.com/index.php?topic=100.0

Моите желания си ги написах вчера в тефтерчето, с благодарност.
Сега съм в мощния си период. Вчера си написах едно желание, днес мисля да напиша две.  Laughing

# 149
shiningsmilebouquet
Благодаря много за линка към "червените гащи"  Mr. Green Mr. Green
Явно ще се ходи на пазар тия дни и се надявам скоро и аз да докладвам. И по-важното, домашните да приемат добре идеята за украсата на полилея  Laughing Laughing На мен лично много ми хареса, забавно е...
Аз малко се поулях с желанията на това Новолуние. Старите още не съм изгорила, но сутринта ги четох и няма много сбъднати, няколко "по-духовни". Но не се сърдя на Вселената изобщо, за повечето ми желания трябва аз самата да направя първата крачка и да се размърдам. Самото писане  обаче зарежда с позитивна енергия, поне на мен ми действа много добре, като начало на нов цикъл от хубави неща.
 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт