Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 180

Клемче, често се чудя как го търпиш тоя твой мъж значи Whistling
Ако искаш и търсиш мъж , да ти пратя моят за ден и ще се откажеш окончателно от идеята за такова същество  hahaha На времето аз ли съм блялаааа  Heart Eyes #Silly , той ли се издуха по- раноооо smile3527.................накрая ще извикам Вован да му поговори  fight , че да се върнат старите времена .... 1dating luvbed txtloves

Делфина,ти с тоя Симорон яко ме запали Hug Mr. Green Не,че не съм преглеждала сто пъти линковете на 1-ва стр.,ама кои точно са тези техники Blush Давайте за любов и парии дори да е откачено ще го направя пък Crossing Arms Flutter

Тя Делфина - та направо ме запали , какво ти подпалване smile3532 , само че се оказа , че в наше село има само обикновени червени килоти , като за баба ми /лека и пръст на жената/.Нещо по - така с джи- джи , би - джи в цвят червено нЕма, освен да ги доукрасявам допълнително  hahaha

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 13:39 от klem4e

# 181
Клемче,аз мъж си имам и даже го обичам от време на време,ама това никак не ми пречи да се оглеждам за любовни ритуали и партньор. Та..мъж(разбирай съпруг) не щА. Шарен живот Wink

# 182
klem4e, вместо да не му говориш на мъжа ти с дни, запитвала ли си се какво у теб самата е предизвикало поведението му или нещата у него, от които ти се дразниш? Опитвала ли си да смениш фокуса? Simple Smile

# 183
страничен поглед върху семейния живот на klem4e от моя милост bowuu
тя е широка душа, опитва се по много начини да оправи тез любовни неща, ама нещо временно се получава newsm12
 klem4e дай да пробваме с фън шуи, освен и с червените гащи де Laughing
иначе мен два дни ме нямаше, а вие да вземете да изпишете 6 страници Joy, любовния ми живот е прекрасен, финансовия горе-долу, намерих в интернет ритуала за пари с рисуването на триъгълник на обратно и заравянето му някъде та сега ще седна да го правя и след 3 дни ще ви пиша специално за резултата (този ритуал е за спешни пари newsm47)
незнам дали помните, но ви писах скоро, че будя домочадието с "ДОБРО УТРО, ОБИЧАМ ТЕ, ДНЕС ЩЕ Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН", като уточних, че детето ги чува лично от мен, а БНД по телефона, мисля че минаха около 2 седмици ефекта е много добър, вече само аз повишавам тон, а те са едни кротички и изпълнителни hug

# 184
mama na Sani- може ли линк за този триъгълник за пари. Освен това  за събуждане нещо по специално за укротяване на половинката има ли? Че мойто мъж и то в цикъл. #2gunfire

# 185
мила, това действа, пробвай го, а триъгълника се опитвам в момента да го намеря, само че моята терминаторка се опитвам от 1 час да я приспя и да си ровя на спокойствие, намеря ли го веднага ще ви го дам newsm10

# 186
http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?f=32&t=3452
моля заповядайте, на мен лично нещо от вътре ме човърка да го направя по начина със заравянето, все едно си засаждам богатство perko

# 187
mama na Sani- сърдечно благодаря.   bouquetМного пари пожелавам и да се похвалиш.  PeaceДнес е наистина чудесен ден, обичам ви и ви благодаря. Червени гащи ще tърся в понеделник, че днес е национален празник и нищо не работи.

# 188
а на едно и също място се закопава 3-те поредни дни? newsm78

# 189
klem4e, вместо да не му говориш на мъжа ти с дни, запитвала ли си се какво у теб самата е предизвикало поведението му или нещата у него, от които ти се дразниш? Опитвала ли си да смениш фокуса? Simple Smile
Да , мислила съм по този начин , който ти предлагаш ........караниците са около възпитанието на детето . Вярно , че е чакано 13 години , но това не означава че трябва да го направим лигльо, който да реве при първото препядствие , вместо да се бори......... Аз го уча на навици , а баща му го лиготи......, абе баснята за орел , рак и щука.....няма как да тръгне каруцата.

Прочетох темата за ритуалът с триъгълникът - нищо много строго и прекалено сериозно ми звучи , даже ми намирисва и на друго......Саморон-ът по ми допада .....

# 190
  • Tам през Атлантическия океан
Клемче,аз мъж си имам и даже го обичам от време на време,ама това никак не ми пречи да се оглеждам за любовни ритуали и партньор. Та..мъж(разбирай съпруг) не щА. Шарен живот Wink
  Всеки има такива моменти в една връзка  Crazy колебания дали сме с правилния човек ...... дамммм Rolling Eyes

Сигурно ще спрем се тези моменти чак на дрЪти години  Mr. Green Такъв е живота  Whistling гаСимУ муСиму  Twisted Evil  Joy

Ади една притча и преди е пускана тук  Wink

Ключът към мира и разбирателството в семейството - притча за тайната на семейното щастие

В съседни домове живеели две различни семейства. Едните през цялото време се карали, а при другите винаги било тишина и взаимно разбирателство.
Веднъж, изгаряна от завист заради мира и хармонията у съседите, жената от първото семейство казала на съпруга си:
- Върви при комшиите и разбери, какво и как го правят, че у тях винаги всичко е добре...
Отишъл мъжът, скрил се зад храста до оградата на своите съседи и започнал да наблюдава от прозореца, какво се случва в дома им. И видял, че жената мие пода в коридора на къщата. Но нещо привлякло вниманието й и тя хвърлила парцала, зарязала работата си и се затичала към кухнята. През това време се прибрал съпругът. И когато отварял вратата, за да си влезе вкъщи, не забелязал кофата с вода на пода, закачил я и тя се съборила, а водата се разляла в антрето. Като чула шума, жената се върнала и виждайки какво се е случило, започнала да се извинява на съпруга си:
- Съжалявам, скъпи! Прости ми, аз съм виновна...
- Не, миличка, моя беше вината! Ти ми прости...
Разстроил се мъжът от чутото и видяното у своите съседи, навел глава и се върнал обратно вкъщи. А там жена му го чакала и още от вратата го запитала:
- Какво стана, видя ли нещо?
- Да... - унило отвърнал мъжът.
- И какво? – нетърпелива била жената да узнае, каква е тайната на семейното щастие.
- Всичко разбрах! – тъжно отвърнал мъжът. – У нас ВСИЧКИ СА ПРАВИ, а у тях ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ...

Mr. Green

mijjjka
thumbsup аватара ти е перфектен , муци е  Hug

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 18:15 от Desss

# 191
  • София
Здравейте, прекрасни!!!
Не съм писала отдавна, но наминавам от време на време и ви чета.
Desss, много хубава притча.

klem4e, да ти кажа и ние у нас спорим най-много заради децата.
Като се замисля, май това е и единственото напоследък за което се посдърпваме, ама всеки дърпа към  него си и си мисли, че е прав. Като в притчата сме  Laughing
Остави го да си мисли мъжа ти, че е прав, пък ти си действай по твоя си начин.  Wink
В крайна сметка детето ще порасне и ще разбере кой е прав.

Аз да ви кажа този път не писах желания. Точно тогава разбрах една неприятна новина и някак не ми се искаше нищо, по-скоро всичко ми се виждаше маловажно.
Обаче се чудя дали все още мога да пробвам да си изгоря желанията, че съм събрала 8-9 стари списъка. Миналия месец пробвах да ги горя на терасата, но одимих цялата къща и не стана.
Сега обаче мисля да пробвам пак.

Мижжжж, какъв е този аватар?!?   newsm78
Познат ми е от преди, но някак другите ти бяха по по "мярка" Hug

# 192
  • BG
Desss,хубава притча, разказах я на мъжо току що.
И аз не писах желания. Преди време правихме един групов ритуал с горене на листчета в определен ден и час и така няколко дни. Това желание ми се сбъдна, но не зная как се изчислява началото на ритуала. newsm78

# 193
  • Tам през Атлантическия океан

Мижжжж, какъв е този аватар?!?   newsm78
Познат ми е от преди, но някак другите ти бяха по по "мярка" Hug

Oт филма   Peace

Страхотен актьорски екип а това е Helena Bonham Carter в ролята на кралицата   Grinning страхотна англичанка мн. я харесвам   Hug

http://www.imdb.com/video/imdb/vi975438873/

# 194
 Момичета, едно от желанията ми за това Новолуние беше да привлека подходящия дом на цена, скромна и приемлива за бюджета ми. Снощи разбрах, че има шанс да се нанесем в по-удобен, по-хубав дом, на по-добро място и с по-нисък наем....объркана съм, защото хем съм привързана, към сегашния апартамент,  хем много искам да се изнесем скоро и безпроблемно, тъй като имахме доста неприятни преживявания тук, наема е висок и т.н. Повтарям си че нещата ще се развият по най-добрия за  мен начин и нуждите ми ще бъдат удовлетворени, но все пак искам да ми препоръчате някакъв ритуал, молитва, афирмация или каквото и да е за привличане на щастлив и подходящ дом  Praynig И в този се нанесохме с голяма радост, с много надежди, а сме я докарали до там, че гледаме как да не се приберем...( в момента пия новата си Бахова комбинация и съм в първоначална криза, затова са ми леко потънали гемиите  Rolling Eyes )

Общи условия

Активация на акаунт