Подсъзнанието може всичко! 51

• 106 827
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
  • София

Oт филма  Peace

Страхотен актьорски екип а това е Helena Bonham Carter в ролята на кралицата   Grinning страхотна англичанка мн. я харесвам   Hug

Божее, вярно бе. Май ми е време да си сменям очилата.  ooooh!
Съвсем друго ми се видя  Embarassed

# 196
  • В Балкана
Момичета, едно от желанията ми за това Новолуние беше да привлека подходящия дом на цена, скромна и приемлива за бюджета ми. Снощи разбрах, че има шанс да се нанесем в по-удобен, по-хубав дом, на по-добро място и с по-нисък наем....объркана съм, защото хем съм привързана, към сегашния апартамент,  хем много искам да се изнесем скоро и безпроблемно, тъй като имахме доста неприятни преживявания тук, наема е висок и т.н. Повтарям си че нещата ще се развият по най-добрия за  мен начин и нуждите ми ще бъдат удовлетворени, но все пак искам да ми препоръчате някакъв ритуал, молитва, афирмация или каквото и да е за привличане на щастлив и подходящ дом  Praynig И в този се нанесохме с голяма радост, с много надежди, а сме я докарали до там, че гледаме как да не се приберем...( в момента пия новата си Бахова комбинация и съм в първоначална криза, затова са ми леко потънали гемиите  Rolling Eyes )

Аз ли нещо не разбрах или ..?  Rolling Eyes

Искаш нещо по-хубаво.
Получаваш възможност за него.
Сега търсиш ритуал за нещото, което си получила преди малко.
И въпреки това ти се стои на старото.

Сигурна ли си какво искаш и готова ли си да поемеш отговорност за решенията си?

# 197
  Всяка промяна ме вкарва първоначално в малък ужас, независимо за какво се отнася  Shocked Имах много тежка седмица и изобщо не можах да оценя ситуацията, най-лесно беше да откача  Crazy Днес съм се заела да въведа мир в мислите и чуствата си  Simple Smile А колкото до поемането на отговорност- аз съм спец, даже и за неща, за които нямам вина  hahaha  Peace  Аз съм тепърва прохождаща, спъвам се отвреме-навреме...

# 198
  • В Балкана
 Всяка промяна ме вкарва първоначално в малък ужас, независимо за какво се отнася  Shocked Имах много тежка седмица и изобщо не можах да оценя ситуацията, най-лесно беше да откача  Crazy Днес съм се заела да въведа мир в мислите и чуствата си  Simple Smile А колкото до поемането на отговорност- аз съм спец, даже и за неща, за които нямам вина  hahaha  Peace  Аз съм тепърва прохождаща, спъвам се отвреме-навреме...
Има разлика между вина и отговорност.  Peace
Няма нужда да поемаш вина, още повече чужда.

Промените са хубаво нещо. Ако не се променим, когато дойдат те, ще изчезнем, както са изчезнали динозаврите.

Не мога да ти помогна с техника, защото не съм ползвала такава. Пробвай да говориш с Висшия си Аз, до послушаш интуицията си и да вярваш, че това, което се случва, е най-доброто за теб.

# 199
 Реших да не правя нищо специално, просто си казах, че вселената ще ми даде най-подходящия за мен дом когато му дойде времето и толкоз  Stop Иначе  страшно мечтая за промяна, за много промени и работя за тях, просто някой път (вече доста рядко, слава Богу) съзнанието ми се дърпа като магаре на мост и се опитва да ме  саботира  Close
   Метнах на лампата втория чифт червени гащи, които си бях купила- не е истина колко ме зарежда тоя ритуал  Laughing Сега са като мухоловка, всеки път като вдигна поглед на горе почвам да се хиля  hahaha Като си получа новата къща, ще ги мятам отново  Laughing  Знам че дотегнах на всички с тия гащи, ама много ме радват Joy 

# 200
  • Пловдив
Утре или най-късно вдругиден си купувам червени гащи и ги мятам на полилея,а сега разправям на мъжа ми и той започна да се подхилква. Няма да е в хола, но в спалнята ще висят. Трябват ни пари и късмет, а това е вариант. Днес се осъзнах, че си говоря с Вселената, все едно си говоря със себе си. Не знам, дали е правилно, но се чувствам добре. В същото време изпитвам огромен страх за здравословното ми състояние имам да правя едни контроли в Онкологията и все не мога да се реша да ги направя. Трябва да взема да погледна ритуалите на първа страница.
Лека вечер мили, феи!

# 201
  • Costa Rica
Днес се осъзнах, че си говоря с Вселената, все едно си говоря със себе си. Не знам, дали е правилно, но се чувствам добре.
Аз го правя редовно. Laughing

А днес мисля да направя друг симоронски ритуал: Бизнес-акулите отиват да хвърлят хайвер
http://www.youtube.com/watch?v=T27Qph1dM0c

Необходими материали:
- бурканче хайвер - черен, ако можете да си го позволите Mr. Green, какъвто и да е заместител - ако не можете (руснаците го правят с "кабачковая икра" - нещо като кьопоолу, аз ще се въоръжа с бурканче тарама;
- река, море - някакъв воден басейн;
- добро настроение и здрава доза непукизъм;

С възгласи "Бизнес-акулите отиват да хвърлят хайвер" се отправяте към най-близкия водоем. Хвърляте точно 27 лъжички хайвер във водата (не е необходимо да са пълни). Хапвате останалото, за да влезе късметът във вас (бляк, трудно ще е Sick).
Това е. Чакате.

Червените гащи ще са ми в джоба, а не на главата, защото дори моят непукизъм си има граници Wink

Друг "гащен" ритуал - изплаквате ги във водния басейн и ги окачвате да съхнат на лампата.
Май хората от клипа са решили да обединят двата ритуала newsm78

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 09:02 от Делфина фон Ю.

# 202
 Laughing Делфина фон Ю., това ми харесА, ей на и на 100на м имам река, само тр да издебна момент, когато няма хора  Laughing или да се замъкна до малко по-далечната река, ама пък там види ли ме някой сама съвсем за улава ще ме обяви...а гащите в първия момент не ги познах на клипа, реших, че дамата е с шапка.
Отивам да си купувам днес червени гащи - видяло се е!
Това с лампата направо безобидно ми се вижда.  Mr. Green

Hug

Ваничка, аз 1 път споменах май и мн не ми обърнаха внимание на идеята, но мисля и аз да го пробвам...обяснения ще давам, ако се налага....само дано малкото не търси или да почне да разнася и обсъжда в градината от следващия ден как на мама гащите висят на лампата в спалнята  Joy

--- Разговорите с Вселената все ги пропускам, защото съм проспала часа, от 3 дни все се сещам след час-два  ooooh!

# 203
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile
Гледам много сте се запалили по тези Симоронски ритуали Mr. Green Няма лошо, стига да ви носи усмивка Simple Smile
Аз на това новолуние нищо не писах, просто нямах желание и не ми дойде отвътре.

# 204
  • Deutschland
Съжалявам, но трябва да го кажа. На вас. С приятеля ми се изпокарахме жестоко. Сестра му се намеси и сега той иска да се разделим. Уж пробно, но не знам. Отчаяна съм. На работа съм а рева като малко дете.  Омръзна ми всичко. Как може някой хора да се месят в съдбите на другите и това да остава ненаказано? Кажете ми.

# 205
  • София-в сърцата на моите деца
Съжалявам, но трябва да го кажа. На вас. С приятеля ми се изпокарахме жестоко. Сестра му се намеси и сега той иска да се разделим. Уж пробно, но не знам. Отчаяна съм. На работа съм а рева като малко дете.  Омръзна ми всичко. Как може някой хора да се месят в съдбите на другите и това да остава ненаказано? Кажете ми.
А може и да е за добро!! Peace

# 206
  • Deutschland
Може но, той е бил винаги до мен и ми е помагал. Отгледах детето с негова помощ, никой друг не ми е помагал. Той гледаше това дете, макар че не е негово, като свое...тя го обича и го нарича татко. А сега? Това са 5 почти 6 години от живота ми, който трябва да залича защото на някой така му се иска.

# 207
Мила, това са уроците на живота, докато не ги научим - да бъдем добри , снизходителни и да приемаме живота такъв, какъвто е, Вселената ще ни изпраща сходни ситуации. Би трябвало до се вглеждаме във себе си, и да търсим с  какво  ги предизвикваме .

# 208
+1  Peace

Едва ли има жена, която да не е плакала заради мъж, като се замислиш, много от бившите слава Богу, че не сме вече заедно с тях. Не знаеш какво те чака, може да е наистина за добро!
А мъж, който се влияе от сестра си, майка си, леля си, стринка си и т.н. едва ли си струва да плачеш  много за него, я се усмихни.
Остави нещата няколко дни да се развият сами, не си създавай сама страхове, ако те е страх от самотата, признай си го, но не си изплаквай очите заради това.
Защото нещата ще се наредят рано или късно, ама стреса и сълзите никой не може да ти ги върне. Някои хора се разболяват така, на други им побелява косата, трети загубват вярва в хората. Изборът е твой...

Hug

# 209
  • Deutschland
Благодаря ви. Просто ще са ми нужни ритуали, не знам какви, но са ми нужни

Общи условия

Активация на акаунт