вече е значително по добре
А кой да помоля да ни добави и нас на 21ва дата ?

Добре сме, няколко дена бях без комп, че Пресо ми помогна да залея клавиатурата с кафе
Сглобихме си сравнително голям детски басейн на вилата и сега при вс. възможност сме там, голяма веселба пада. Та, от нас толкова!
,започна много да бие батко си понеже той не иска да играе с нея,милия вече се пази от нея,понейе не смее да я удари(слава богу)ходихме на плаж,хареса и но предпочита седнала да играе с пясъка и да яде пясък
денем е без памперс но аз не настоявам да се учи-когато-тогава,все още е с биба-и нея скоро няма да махам
.ВЕСЕЛО ЛЯТО НА ВСИЧКИ

С ваксините приключихме успешно, без никакви странични ефекти. Гърнето не се ползва по предназначение - никак не го обича. Бибероната не си я даваме по цяла нощ. Буди се за вода по 5 пъти...Нищо не казва, но пък всичко разбира и изпълнява
Това вече ме притеснява, защото само си знае ба-ба и де-де, ако го караш да каже нещо се усмихва и се опитва да насочи вниманието ти към нещо друго. Обожава да е навън, хваща за ръка и започва едно дърпане докато не стане неговото, понякога вкарва и малко рев...
много съм хепи 
Може би, защото с каката бях по-успешна, та не си мисля, че е кой знае какво... А и да не ви обяснявам още тогава колко напикани детски клубове и яслени дрешки имаше от разни такива "отучени" ок. мене (аз Ади сама си я върнах на памперс, като тръгна на ясла; Пресо нали не го приемат, та тоя проблем го нямам
Гърнето е направено, за да се пълни с животни или да се носи като шапка