София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 741
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • sf
Благодаря ви за отговорите.
Все пак реших да го запиша в неговото си училище на футбол. Ще е от 16ч , та направо вечерта ще си го взимам, дано не се изморява много.

# 586
  • София

Mandarinka, благодаря за отговора.
Записах в ДКЦ-то все пак при Д-р Арсова, че ни изненадоха Simple Smile Изглежда доста приятна, дано да се окаже добър избор.

# 587
извинявам се, че нахлувам в темата, но моля за помощ и препоръка за детски прати клуб за рожден ден на две годишно дете. окоза се, че в квартала при нас няма и затова ви моля вас, тъй като сме близо, но не съм съвсем запозната с детските клубчета.
благодаря ви предварително.

# 588
  • София
Норита зад читалището. За 2г. дете мисля, че става, но все пак си го огледайте.
Ние го мислихме като вариант за малкия, стана на 7г., но е като за по-малки деца и не поема много деца и родители. Иначе си е добро клубчето.

# 589
  • София
Аз препоръчвам кв.Гео Милев, клуб Слон Балон. Имат сайт, напиши в гъгул и ще ти излезе.

Някой може ли да ми препоръча гинеколог в района? Не е за бременност Simple Smile

# 590
В Левски знам д-р Герганова и д-р Въгленова и двете не ги препоръчвам обаче. В Сухата река има МЦ Здраве - там горе-долу стават...

# 591
сакси , аз се чудех дали да ти препоръчам д-р Сенкова от МЦ Асцендент, тъй като се намира в пресечка на бул. Княз Ал. Дондуков и не е толкова близо, но пък видях, че в момента има активен ваучер за гинекологичен преглед и реших да споделя все пак  Peace
http://www.deals.bg/Ginekologichen-pregled-i-tsitonamazka-za-29. … ;utm_campaign=173

# 592
  • София
Аз имам направление и искам по здравна каса. Добре, може и да не е толкова наблизо, просто ми препоръчайте някой. Преди ходех при д-р Папукчиев в Младост 3, но той си е по-скоро за проследяване на бременност май...

# 593
  • София
Велева в поликлиниката до Канала, 17-та май се водеше.

# 594
  • София
обадих се в 17та, казаха ми, че Велева е в диабетичен център или нещо такова, сградата до тях. Дадоха ми тел, свързах се, записах си час и нали съм идиот забравих да попитам кой кабинет или изобщо как да я открия.
Та ще се радвам да ми обясниш малко, ако си спомняш, благодаря много! Ако не ще ида утре на разузнаване на място Simple Smile

# 595
  • София
Уф, ами аз не си следя бременността при нея, при нея ходех раничка да ми гори. Напиши в гугъл Медицински център Лука (те ползват сградата на поликлиниката) и ще я откриеш. 208 ми се върти в главата, но дали това беше кабинетът й... Като идваш от Мадрид и завиеш за поликлиниката, подминаваш входа на поликлиниката и следващия вход е на мед център, в коридорчето е и регистратурата им.

# 596
  • София
Благодаря, така както си го написала, мисля че лесно ще го намеря. Аз съм за профилактичен преглед, дано всичко е ок  Praynig

# 597
Има ли някой от 49то , 44то или 143то училище в Сухата река?
Интересува ме дали  там ще има тренировки по таекуондо, карате или нещо подобно?
Да в 44 ще има т.к. там исках да запиша сина си на таекуондо, а и работя там, но ходим още и на гимнастика пък сме и 1-ви клас и ме е страх нагорно да не му дойде

# 598
  • София
В училищата не знам, но отскоро ходя на Герена на аеробика и зумба и там видях
плакати за тренировки по таекуондо (ако така се пише). Става въпрос за първия
вход над стрелковия клуб, втори етаж.

# 599
  • София
Хора, тези истребители всеки ден ще ме побъркат. Хем знам, че са те, хем си умирам от ужас от самия звук  ooooh! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт