София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г - 3

• 83 728
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • sf
Е чак пък толкова  Joy
Утре смятам да заведа децата на шоуто.

# 601
  • София
Аз се чудех какво е това, мислех днес да звъня до летището, сега тъкмо прочетох във фейса. При нас, високите блокове с/у Герена, е почти страшно, алармите на колите пищят, сякаш прозорците на блока треперят, имах чувството, че ще отнесат някой покрив. Днес спях и чак бебо събудиха, взе да рита.  Laughing

# 602
  • София
Много, много силно се чува, направо ми иде да си запуша ушите, толкова е силен звука при нас.

# 603
Много, много силно се чува, направо ми иде да си запуша ушите, толкова е силен звука при нас.

И при нас, даже ми се струва, че пилота се цели в прозореца ми Wink Утре ще се свърши!

# 604
В училищата не знам, но отскоро ходя на Герена на аеробика и зумба и там видях
плакати за тренировки по таекуондо (ако така се пише). Става въпрос за първия
вход над стрелковия клуб, втори етаж.

Кои дни има аеробика и тае бо и колко струва ? Simple Smile   bouquet

# 605
  • София
В училищата не знам, но отскоро ходя на Герена на аеробика и зумба и там видях
плакати за тренировки по таекуондо (ако така се пише). Става въпрос за първия
вход над стрелковия клуб, втори етаж.

Кои дни има аеробика и тае бо и колко струва ? Simple Smile   bouquet

график на часовете
от месец октомври

понеделник: от 19.00 фитбол

вторник: от 19.00 йога

сряда: от 19.00 ZUMBA

петък: от 19.00 аеробика

Всички тренировки са по 5 лв. има и карти от 35 лв. и 50 лв.

# 606
Момичета аз искам да попитам някой знае ли някакъв читав млекар който да разнася по домовете мляко и доволни ли сте от този млекарски магазин на пазара на герена до книжарницата, че искам нещо натурално аман от химия навсякъде.

# 607
  • Sofia
Момичета аз искам да попитам някой знае ли някакъв читав млекар който да разнася по домовете мляко и доволни ли сте от този млекарски магазин на пазара на герена до книжарницата, че искам нещо натурално аман от химия навсякъде.
Млякото е хубаво и го доставят до дома. https://www.facebook.com/naturalmilk.bg?fref=ts

# 608
Млякото е хубаво и го доставят до дома. https://www.facebook.com/naturalmilk.bg?fref=ts
Благодаря ще опитам.

# 609
А дали наблизо има млекомат?

# 610
  • София

Че то има ли някъде изобщо ?

# 611
  • sf

Че то има ли някъде изобщо ?
Има някъде из центъра май, мисля че имаше и тема във форума  Thinking

# 612
Има на пазара на Красно село, но не ми е удобно. За друго място не знам, затова питам. Бях чула, че в Левски имало, но така и не разбрах дали е вярно и къде е  newsm78

# 613
  • София
Няма такова чудо в Левски, за жалост.  Wink

# 614
Не съм сигурна дали в тази тема, или в друга се заговорихме за английски език в района, та да споделя "топла" информация от днес. В читалище "Иван Вазов" на Макгахан ще има английски език. Мисля, че някаква частна школа ще се помещава в читалището. За цена обаче забравих да питам...

Общи условия

Активация на акаунт