Усетихте ли земетресението?

• 20 077
  • 351
  •   1
Отговори
# 75
Ох,пак ли? Тъкмо се бяхме поуспокоили. Поне беше кратко за разлика от предишното. Няма ли край вече?

# 76
Нищо не усетих аз. Зяпах филмче на дивана.
Баба ми ме извлече на двора.
Добре че е форума, щото обвиних жената, че е изкуфяла.

# 77
В Плевенско (Червен бряг) също са го усетили.
На мен пък ми се стори много по-леко отпреди, или може би часът не е толкова среднощен и по-леко го приех. Дано няма повече.

# 78
Ай, ай, погледнете що народ се е накачулил на балкона!  Laughing
А моите съседи се изтърколиха пред блока...  Laughing

# 79
Не виждам никой да е излязъл. Няма страшно.

# 80
Леле, как ми се вие свят сега!  ooooh!

# 81
  • Все на втория етаж
Аз го усетих и то доста силно. Все още ми се мотае главата, ръцете и краката направо ми отказаха. Ужас. Tired

# 82
  • София
Имам приложение на телефона за земетресения - пише - 14 km from current location – аз съм в Драгалевци - малко по-близичко от предишните, пак в Перник. 4,5

Това приложение как се казва Laughing Laughing
Аз само за времето имам, но не ме депресира достатъчно, трябва ми и това. Ако има и за изригване на вулкани, нашествие на извънземни и всякакви такива, най-добре да си сложа и тях.

# 83
направо ми помести стола, тамън сутринта си мислех дали са спрели вече, ама ей на отговори ми се.

# 84
Пригответе пъзелите за довечера  Simple Smile

# 85
  • Бургас
Ей сега ме разлюля хоризонтално. Усетихте ли нещо или си внушавам? Горещините действали на мозъка  Grinning

Нищо не усетих аз.

# 86
И аз така. Joy
Видях другата тема заключена и си казах, че тоя път полудявам, щото спях и се събудих. Реших, че съм сънувала. Mr. Green
И мен ме събуди и в първия момент реших, че много силно ми се вие свят, ама се усетих, че не е това заради вратата на един шкаф, която се тряскаше ритмично. Mr. Green

# 87
И в Стара Загора се усети.Съвсем лекичко и си помислих,че нещо си внушавам.

# 88
Пригответе пъзелите за довечера  Simple Smile

от сега я мисля тая нощ, а така се надявах да поспя довечера.  Tired

# 89
  • София
При нас няма никой навън. Кой е луд в тоя пек да излезе. Навън сега е по-рисковано, щото може да се слънчаса яко.

Бижу, статията за Дружба ме успокои.  Mr. Green  Hug Значи имало и нещо положително в квартала ни.

Сега седя и се чудя ще има ли по-силно земетресение, няма ли да има. След голямото казаха, че месеци наред ще има затихващи, като се очаква да има и такива до 4,5 по Рихтер. Дано това да беше едно от тях.

Уф, защо отпуската ми е чак след 3 седмици. Защо???!!!

Общи условия

Активация на акаунт