Отговори
# 390
Нали и аз това си мисля, че сега си лежат и се любуват един на друг, докато ги няма още децата и не е станало лудница в тях  Mr. Green А може и да го е примамила и друго да правят, че да се появи по-рано Камито  hahaha Joy Mr. Green

# 391
Хихи, вярно , че от сега нататък ще се следим изкъсо и някой ако не пише и 1 ден почваме да го мислим Crazy Ама Блонди писа одеве, към следобеда newsm78 Просто ни гледа сеира сега hahaha
Ааа, Лоа, с тези мелби май ще  спретнем скоро, скоро още една срещичка Mr. Green Че то и без това аз нямам много време Crazy пък ме изкушаваш  Joy

# 392
Аз само да кажа, че разбрах един от случаите, в които се искала проба от анален секрет - при водно раждане Wink

# 393
  • Обетованата земя
Според мен Блонди си е легнала вече. Mr. Green
 За стерилизирането, Екзо, много се смях с теб  Hug Ами те ако ги сложиш мокри в кутията, нали ще мухлясат.  Mr. Green Може или да изсъхнат, което в тая жега ще е почти веднага или с кухненска хартия, както Блонди е направила, да се избършат. Аз още не съм стигнала до стерилизацията. Мисля си че беба ще се появи, когато съм приключила с всичко, гладене, стерилизиране и т.н.  Grinning Дано! Столче за кола ще взимаме от братовчедката на мъжът ми, че нашата количка е само от две части и мъжът ми вика имам чувството, че като го вземем и ще родиш. А той не е суеверен по принцип. Ами викам тогава ще го вземем август, ама ако родя до тогава ти ще бързаш да го взимаш и да го переш.  Mr. Green
 При нас присъствието на таткото ще струва 100 лв, ВИП стаята е 50 лв на вечер, раждането 500 лв(естествено), епидурална ако искам-150 лв, избор на лекар-100 лв. и чукваме хилядарката.  Laughing Снимане на изписване-видео и снимки -110 лв. Абе доста разходи стават.  Tired
Сега ми писаха за една позната, дето щеше да ражда при моя доки в същата болница, родила е вече и са й изпълнили желанията-без окситоцин и без АМ. Сега ще си напиша моите на един лист и ще ги връча на доки в четвъртък.  hahaha
 А ето какво съм си подготвила за началото на кърменето (дано и този път се справя, но по-безболезнено!  Praynig). Купих си компреси за гърди-за топъл и студен компрес(преди и след кърмене) и колектори за кърма, съответно с капаци, които предпазват разранените зърна от допир с дрехите и са с дупчици, които помагат бързото заздравяване.
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2365&cat=18
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1270
 За мястото за кърмене се замислям от рано, понеже вече имам идея как ми беше удобно, все пак допреди половин година кърмих баткото и помня това онова. Легнала също обичах да кърмя, но в началото не ми се получаваше-един месец ме болеше реброто, дето ми скачаха накрая на корема, за да излезе бебето. И нем ожех да легна на тази страна. Да не говорим че зърната ми бяха разранени и легнала някак не можех да контролирам процеса на кърмене и болката беше по-голяма.  CrazyСега се каня относно кърменето да се доверявам най-вече на интуицията си, въпреки че дочитам и книжката за кърменето и почвам пак другата-Азбука на кърменето.
 Пия Арника 5 ch от началото на 9ти месец, някой беше писал че ще пие, дано ни е от полза.
И се опитвам този път да направя някаква подготовка на зърната, като ходя без сутиен през повечето време, да ми се търкат зърната в дрехите  Blush Даже някъде бях чела съвет да носим тениските на мъжа си, тип Лакоста, дето са малко по-грубички. Simple Smile
Това е от мен, лека и прохладна вечер!!!  Hug Hug Hug

# 394
didi24 Mr. Green ми смееш се ти, ама аз голямо чудене му ударих, точно за това. Ако ги избърша, все едно нищо не съм стерилизирала, ако ги завъртя така, пък ще мухляса и то...едно нищо дефакто  Mr. Green Ама.... какво да се прави... смейте се вие на мой гръб, нали съм си първескиня  Laughing  Mr. Green Ама все пак си имам вас де, питах и веднага се светнах по въпроса  Wink Hug

# 395
  • Обетованата земя
Да не се засегнеш, не го казвам с лоши чувства.  Flowers Bouquet lovekiss Тук е мястото да питаме, разбира се.  Hug Но все пак си мисля, че има смисъл от тази стерилизация като цяло, не е на вятъра. Wink

# 396
  • София - град
Да се отчета че съм тука и ви чета цял ден. Но просто няма с какво да се включа  Laughing
Блооооооооооооооооондиииииииииииииииииииииииииии  Party  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 397
didi24 А не се засягам аз така лесно  Hug Дано на истина да има смисъл в цялата тая работа  Peace Hug
Софи: Ти да не се притесни, че като не си писала и ще подкараме и теб, че си родила  Hug

# 398
Айде и аз да попитам - къде е Блонди? Wink

# 399
  • София - град
Екзо като гледам как го подкарахте  Laughing Да, това беше причината хахахах

Елвирка, мерси за линка за раждането  Hug

# 400
Така или иначе сън не ме хваща, ще дебна Блонди от храстите, може пък да се появи.  Mr. Green

Екзо, ако изчезнеш от форумчето, аз ще те преброя по телефона, бъди сигурна!  Hug

# 401
Добре де, обикновено бебетата се раждат 3000- 3400- там някъде, но има и бебета родени 4000?!
 Rolling Eyes
Според мен Утре Блонди ще си пие кафето и ще ни се залива от смях!  hahaha

# 402
  • София
Мислех, че тази нощ ще спяяяяяяяя....Легнах си преуморена, днес правих разни вкуснотии в кухнята, вечерта подреждахме на Пепи стаята, като изнесохме разни играчки, после правих кифлички за закуска до 12ч. и сега вместо да сънувам хубави сънища... #Cussing out

# 403
оп и аз да се включа в групата на неспящите  Sick

Гунди, каква марка е този шезлонг, който си показала?

Д. Захариева, чакаме те с добрите новини  Hug Екзо, теб също с двойни новини  Peace Hug

Ели-никол, наистина много несъобразителни хора  #Crazy, освен да те претеснят повече, нищо друго не са направили  Tired
Казабланка, ти в МД ли щеше да раждаш? Би ли споделила инфо ако си там  Wink
Фейси, къде се губиш  newsm78

Днес съм на ЖК, ще си вида бебка, дано е наддала.
 Аз да се оплача, преди два дни ми каза една жена " Ау колко си дебеличка"  Sick, а аз съм + 11, не съм свиня все пак  #Cussing out Чудя се като нямаш нищо хубаво за казване, защо просто не си замълчиш  newsm78 Rolling Eyes

# 404
Добро утро и от мен!

Гледам цяла нощ сте търсили БлондиТУ - ами тя много пъти си е казвала, че си ляга рано Simple Smile а вие нощни птици я тъсите посред нощ.

Би-би, ужас с това неспане. Дано после се нормализират нещата. Вярно, че ще има кой да те държи будна, но поне бебето като спи и ти да посливаш.

Оф, мен ме гони голям мързел. Хич не ми е до гнездене. Да има начин цял ден да съм си във форума, но сега с един кофти комп, който след 1 час работа блокира и после го чакам да си почине пак 1 час.

Днес е по - прохладно - лек и хладен ден ви пожелавам!

Екзо, палци имаш и от мен! Чакаме добрите вести вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт