Отговори
# 405
  • Пловдив
sayronce точно за там се гласим  Blush

Ако искате утре да идем и да съгрешим. Ама ви искам гладни, че там знаете мелбите са голями Peace

Тази нощ пак само се будих и въртях като шугава. Но накрая легнах от страната на краката и се успокоих, пробвайне и вие може да има ефект като при мен

# 406
Ивка, виждам, че четеш, как е положението при теб?

# 407
Добро утро и от мен!
Поразхлади малко, но от вчера сутринта нямаме вода, дискомфорта ми е голям, и сега се чудя къде да отида да се изкъпя. Вчера бях на ЖК и бебка вече е 3300гр ( в 36 седм), при което доки заключи, че пак ще е слонче. Добре е, че съм секцио.
За казването за датата, аз предния път не казах само на нашите, като ги знам колко се притесняват и сега мисля пак така да направя. Иначе приятелите ми знаят.
За рязането на ноктите с ножичка, проблема е, че много лесно може да се пореже пръстчето, мн е нежна кожичката и да стане инфекция. Затова се препоръчва с пиличка.
Д.Захариева стискам палчета за днес, всичко да мине както трябва.

# 408
Добро утро  Tired
И мен пак ме подхвана неспането...баси.С 300 зора съм заспала към 4 и се събудих в 6:30  Close
И с тая крива алергия,дето ми сълзят очите постоянно и като съм недоспала още повече...и така ме болят,че ми иде да ги извадя!
Само кихам от тая пуста алергия - направо като кихна и имам чувството,че бебето ще изпадне  Crazy

Днес поне го дават по-хладничко,охх..кеф...може и да успея да поспя през деня  Sunglasses

Пърпъл , не се засягай де Tired И аз съм се родила 4,100 , а сестра ми с кило надолу...просто се очудих моята дали не е малка с тия 1600.

# 409
Добро утро Wink И аз съм в клуба на неспящите,хем тази нощ беше по-хладничко. Лоа този номер с лягането от страната на краката и аз го правя. Някога ми помага. Laughing

И аз съм навита за мелбичките утре. Crazy

Нокти съм рязала и аз,ръкавички не съм ползвала,но тя и си ги сваляше и плачеше от тях. Сега дори не съм и купувала,в тази жега изобщо не мисля да слагам.

На мамите,на които им предстои скорошно раждане,много стиснати палчета. Hug

Аз отивам да се оправя и днес ще се поглезя с педикюр. Flutter

# 410
Добро утро коремчета  Grinning

Къде е  Блонди? Тази нощ я сънувах, че е родила и то момче и беше много учудена тази сутрин влязох и гледам, че тя чака момиче. Я сега да се появи да се разпише да видим дали съм познала Simple Smile

Тази сутрин е хладничко и хубаво. Аз да попитам мамата дето правеше прогнозите (Биби мисля беше) аз кога ще съм според нея Simple Smile

Довечера съм на запис стискайте палци да е добре мъника Simple Smile

# 411
Добро утро! Hug

И аз съм навита за мелбичка утре Peace  
Ей, Блонди сега ще й е забавно докато си пие кафенцето да чете как сме я насадили  Mr. Green

Аз пък си спя горе-долу. Е, будя се по 3-4 път и ставам до ОО, трудно се въртя, тежи ми, болят ме костите, но като се наместя заспивам веднага, нямам проблем с това Whistling Само дето последните 2-3 дни ми е много напрегнато. Все си мисля, че ще родя всеки момент, сънувам нещо и се будя едва ли не уплашена, че раждането започва, но няма нищо всъщност. Притиснена съм най-вече за сина ми. Ще го гледа свекърва ми , а хич й нямам доверие....Най-вече това, че е много безотговорна и съм убедена, че няма да се справи с даването на лекарствата му, а те хич не са малко и са по схема ooooh! Тя нейните не си пие, че забравя кое кога ooooh! И списък съм й оставала , подробно описано кое кога и как , а после като видя опаковките си стоят пълни и му е дала по-малко от половината от нужната доза. Абе ужас ви казвам. Тя е нещо като свекито на Принцеската, и тя е с диабет и нито си бие инсулина, нито спазва диета. Крие се и тя по ъглите да яде, все говори кое не й позволено и че  не яде по принцип , но сега само мъничко ще си позволи, това мъничко си е цяла голяма порция Crazy  Освен това само тъпче децата с глупости, и дори когато пред нея аз забраня нещо да яде Стаснислав ми прави на мен забележка, че то не можело децата да не ядат сладко, какво да му дадяла за десерт. А наистина, в нейната къща плод не съм видяла, освен сливите от двора ooooh! Само щастието ми е , че не ми е в къщата и затова не й обръщам толкова внимание. Но като става въпрос за това, че трябва да й оставя детето... Хич й нямам доверие и ще се пукна от притиснение 3-4 дни докато ме няма.  Уф, извинявайте за дългото оплакване, просто се събудих подтисната и имах нужда да споделя  Hug

# 412
  • Пловдив
Emi дано устискаш докато майка ти дойде,че много добре те разбирам за свекито.Моята продължава да се пробва да дава постоянно боклуци на малката ,ама то детето идва да я клюкари Grinning

# 413
  • София
Колкото сън, толкова, пак до 8,30ч. добре.
Еличка, хаха, ама вие наистина ме взехте за врачка. Подготвяй сладоледа за диабетици, няма да родиш по-рано от 10.08.  Laughing
Ох, еми, не стига че покрай Станислав имаш притеснения, ами сега и свекито ще я мислиш как ще го гледа.  Hug
Отивам на среща с приятелка, няма да мога да я видя после кой знае колко време  Laughing

# 414
Здравейте и от мен,
аз нямам проблем със съня, даже сега ще ходя да си взема изследванията и за това съм станала по-рано, ама с аларма  Embarassed. Жегата е малко кофти, че се подувам (надявам се да е от нея), но дано се поразхлади.
Еми, не се притеснявай, за малко ще е, ще се справи свекървата.
Сега и аз започнах да се чудя за Блонди  Crazy

# 415
Ееее, въобще не си мисля, че Блонди е родила, почиват си девойките и ще се появят по-късно Grinning

# 416
Добро Утро Коремчета:)

Д.Захариева
- стиснати палчета в момента от нас:) Praynig Hug

За кърмене - и аз съм си взела един люлеещ се стол и се надявам да ми е удобно в него newsm78 newsm78 newsm78

belverde - не се притеснявай. Ще обезопасите. Има 100 вида решетки за обезопасяване и на камината, а й за ръбовете има много варианти. Като му дойде времето ще поразгледаш и ще намериш. А за двора - просто на теб ще ти е по-трудно, но пак с някакви оградки за деца ще намериш начин Simple Smile

Сауронче
- радвам се че Калина е по-добре!

Шезлонг-люлка
 - аз съм "за" с каката до 9 кг го ползвахме като люлка на батерии с 2 степени, после като шезлонг, а после става като люлеещ се стол. До скоро си го е позлвала:)
http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=7453
екзо - и аз от сега стискам палци Praynig Praynig Praynig Praynig До колкото имам наблюдение от това което сте разказвали с Вал сте в добри ръце!!! Всичко ще е наред Hug Hug Hug Hug Ти, миличка направо ги преноси тия разбойници - дай боже на всикчи близнашки мами твоите седмици...само съм се зачудила, миличка дали няма да си гадна свекърва newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha толкова време в корема на мама тия младежи...после ще искаш и до полата ти да седят....не съм сигурна, че бих ги искала за зетьове hahaha hahaha hahaha hahaha

Сонче - и ние ще сме двама пак:) Само се надявам този път майка ми и свекърва ми да ги няма, че миналия път кръжали около болницата, накрая се тръснали във фоайето и анестезиолога ги вкара в операционната накрая ooooh! ooooh! мен ме шият, а те двете ми махат ooooh! ooooh!
Еми, помоли таткото да й звъни и да я подсеща и да й обясни колко са важни лекарствата...или дори и навийте аларма на трелефона, като трябва да се дава някое лекарство! Hug

# 417
  • Пловдив
emi_v дай да ги съберем с АЛФ та да си живуркат заедно. Laughing

кат снощи за пръв път го пробвам тоя номер с обръщането и все се притеснявах да не цапна един крак на мъжо в главата  Mr. Green ама иначе добре ми дойде и си поспинках. Нещо в последно време хич не ми е удобно в нашето леглото. Като бяхме на морето ми беше супер и си спинках перфектно.

# 418
Тринити, за лекарствата ако беше само да са в определен час нямаше да има кой знае какъв проблем. Лошото е , че е хомеопатия и трябва най-малко 15 мин преди и след това да не се яде нищо, това няма да го спази тя, а освен това са и 5 пъти на ден ooooh! И на мен ми е адски трудно, но тя няма никакъв шанс да се справи Sad 

# 419
  • Варна
Еми, а защо ще го пращате при свекървата? Татко му къде ще е?

Общи условия

Активация на акаунт