Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 395
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Аз родих секцио при Николов преди 2 месеца.Много съм доволна. Почти не ме боля след операцията. Слабо първите часове и даже им казах че не ми трябва обезболяващо, но било изписано и ми го даваха 2 дена. Много лесно станах и се раздвижих. Раната ме болеше сама първите сек като се изправя и направя 2-3 крачки. Бях много уплашена от нещата които пише по форумите, но всичко мина идеално. Препоръчвам д-р Николов на всички бъдещи майки. Не работи със здравна каса, но си заслужава парите.

# 436
  • гр. Варна
Здравейте, момичета  Simple Smile Доста неща изчетох - и добри, и лоши. А за Пламен Маджаров от АГ Болница някой нещо може ли да каже?  Rolling Eyes

# 437
Здравейте  Simple Smile Бих искала да ви попитам какво ви в мнението за Д-р Марияна Георгиева, в Окръжна болница? Ако някой се е преглеждал при нея моля да сподели мнение. Става въпрос за профилактичен преглед
Аз съм доволна,тя ще ми наблюдава бремеността.Много е внимателна,не говори много ,останах с добри впечтления.
ivali, натоварен ли е графика на д-р Георгиева? Мисля да я посетя за профилактичен преглед. В ДКЦ 4 ли преглежда и с какво работно време ако имаш инфо? Wink

# 438
Здравейте  Simple Smile Бих искала да ви попитам какво ви в мнението за Д-р Марияна Георгиева, в Окръжна болница? Ако някой се е преглеждал при нея моля да сподели мнение. Става въпрос за профилактичен преглед
Аз съм доволна,тя ще ми наблюдава бремеността.Много е внимателна,не говори много ,останах с добри впечтления.
ivali, натоварен ли е графика на д-р Георгиева? Мисля да я посетя за профилактичен преглед. В ДКЦ 4 ли преглежда и с какво работно време ако имаш инфо? Wink
Мисля,че няма да имаш проблем с графика й.Поне по моя преценка не е претоворен. Работното време е П 08.00 - 10.00,С 08.00 - 10.3,Ч 14.30 - 18.00,П 08.00 - 12.30.В ДКЦ 4 преглежда.

# 439
Благодаря за инфото. А със запис на час ли е?

# 440
Благодаря за инфото. А със запис на час ли е?

Няма час,отиваш на регистратура и след това си чакаш пред кабинета.Аз съм ходила само сутрин и досега не съм чакала повече от 15-20 мин.

# 441
Здравейте, искам да попитам - чух, че д-р Танев ще заминава за Германия. Някой знае ли нещо? Ще съм ви благодарна за всяка информация.

# 442
Здравейте, искам да попитам - чух, че д-р Танев ще заминава за Германия. Някой знае ли нещо? Ще съм ви благодарна за всяка информация.
aivy с доктор Танев се видях този месец май месец също съм на преглед при него  и се разбрахме той да ми направи секциото началото на юни месец не ми спомена нищо за заминаване това е което мога да ти дам като информация. Simple Smile

# 443
Много благодаря!

# 444
  • Варна
Здравейте момичета , има ли някой който да се е преглеждал при д-р Величка Славова в МЦ Нова във жк.Възраждане, ако може да сподели мнение , че скоро ми предстои профилактичен преглед, а МЦ Нова е във моя квартал и ще ми бъде доста удобно . Четох мнения за нея ,но те са от 2006 година, ако някой има пресни впечатления , моля да сподели.

# 445
Здравейте момичета , има ли някой който да се е преглеждал при д-р Величка Славова в МЦ Нова във жк.Възраждане, ако може да сподели мнение , че скоро ми предстои профилактичен преглед, а МЦ Нова е във моя квартал и ще ми бъде доста удобно . Четох мнения за нея ,но те са от 2006 година, ако някой има пресни впечатления , моля да сподели.
Ходих при нея преди 2 години , останах с добри впечатления най - общо казано , моя съседка при нея си следи бременността . Друго не мога да кажа обаче . Отидох с един проблем , на който почти никой лекар не можа да ми даде конкретен отговор , та и тя така  Simple Smile.

# 446
  • Varna, Bulgaria
Моя съседка е била при нея и е страшно недоволна. За цялата бременност е дала сума ти и пари както за ултразвук, така и за изследвания, понеже все нямала направления. И до 9-тия месец твърдяла, че ще е момиче на 100%, а накрая я приемат в болницата и на ултразвука й казват, че момченцето ще се роди до вечерта  #Crazy
Извинявам се, че изказвам мнение, което не е от лично впечатление, но сравнявайки с моята бременност, бях шокирана.

# 447
  • До морето
И аз ще изкажа мнение без да съм била нейна пациентка! На кумата ми й казва, че чака близнаци, впоследствие се оказва, че плодът е починал и е започнал да се разлага, та тя затова го била видяла като 2  ooooh!
От съвсем скоро -  моя приятелка роди дете над 5 кг. и имаше куп проблеми. Въпросната до последно казваше, че детето е 3100-3200!

# 448
  • Варна
Благодаря ви момичета за споделеното мнение , това което споделяте е потресаващо ,със сигурност няма да отида при нея.Аз ходих вчера до този МЦ Нова и от там ми дадоха четири имена на АГ доктори които не съм ги чувала досега , аз имах информация само за д-р Славова че работи там а то се оказа че не е така .Ако някой се интересува другите доктори са д-р Румяна Николова , д-р Рената Йорданова и д-р Огнян Младенов ,  ще потърся мнение и за тях и ще видя къде ще отида накрая  Simple Smile

# 449
  • До морето
Благодаря ви момичета за споделеното мнение , това което споделяте е потресаващо ,със сигурност няма да отида при нея.Аз ходих вчера до този МЦ Нова и от там ми дадоха четири имена на АГ доктори които не съм ги чувала досега , аз имах информация само за д-р Славова че работи там а то се оказа че не е така .Ако някой се интересува другите доктори са д-р Румяна Николова , д-р Рената Йорданова и д-р Огнян Младенов ,  ще потърся мнение и за тях и ще видя къде ще отида накрая  Simple Smile

Аз се интересувам - д-р Огнян Младенов е моят лекар и съм много доволна от него, но доколкото знам вече не преглежда в града, а на мен с детето не ми е удобно да ходя до Аспарухово.  Даже бях тръгнала да си търся нов лекар  Sad Наистина ли преглежда в този МЦ? Дали по ЗК?

Общи условия

Активация на акаунт