Акушер -гинеколози Варна -5

• 166 731
  • 771
  •   1
Отговори
# 675
  • UK
Да попитам информативно, някой запознат ли е с цената на ЖК при  д-р Бейлерян?

В МД на сайта им, са обявени цените за видовете ЖК, най-евтината с направлението по НЗОК е 335 това се доплаща, има др интензивна за 550 лева някъде newsm78 беше и супер интензивна за 610 лева Peace

# 676
Да попитам информативно, някой запознат ли е с цената на ЖК при  д-р Бейлерян?

В МД на сайта им, са обявени цените за видовете ЖК, най-евтината с направлението по НЗОК е 335 това се доплаща, има др интензивна за 550 лева някъде newsm78 беше и супер интензивна за 610 лева Peace

ехеее.... благодаря kokona20 Simple Smile

# 677
  • гр. Варна
Здравейте, знам, че не е тук мястото да питам, но възможно ли е горе долу месец след секцио да се забременее отново? Стана ужасен гаф на 28 ден, пих ескапеле почти веднага след това и сега много много ме е страх Sad

# 678
  • Wolwedans
Здравейте, знам, че не е тук мястото да питам, но възможно ли е горе долу месец след секцио да се забременее отново? Стана ужасен гаф на 28 ден, пих ескапеле почти веднага след това и сега много много ме е страх Sad
Щом си пила ескапел до 48-я час по схемата - няма страшно Peace Няма да забременееш! Иначе ако не кърмиш е възможно да се забременее около месец след раждането, макар и да не е много вероятно Peace Ако кърмиш не е добре да се пият хормонални препарати.

# 679
Иначе ако не кърмиш е възможно да се забременее около месец след раждането, макар и да не е много вероятно Peace Ако кърмиш не е добре да се пият хормонални препарати.

Кърменето и забременяването нямат нищо общо. Мит е това че докато кърмиш не можеш да забременееш. Примери наоколо - бол.

# 680
  • гр. Варна
Благодаря  Peace  Днес все пак ще говоря с гинеколога Simple Smile

# 681
  • Wolwedans
Иначе ако не кърмиш е възможно да се забременее около месец след раждането, макар и да не е много вероятно Peace Ако кърмиш не е добре да се пият хормонални препарати.

Кърменето и забременяването нямат нищо общо. Мит е това че докато кърмиш не можеш да забременееш. Примери наоколо - бол.
Kъде от поста ми стана ясно, че кърмещите не могат да забременеят. Разбира се, че могат! Просто е по-малко вероятно. Общото е до толкова, че при кърмещите жени е високо нивото на ендогенния пролактин, който има блокиращо действие върху овулацията и в около 80-90% от кърмещите няма овулация. Това е природен защитен механизъм срещу изчерпване на майчините сили. Понякога и митовете си имат научно обяснение. Ясно е обаче, че има едни 10-20 %, които могат да забременеят. Когато захранването на бебето започне, процента започва постепенно да се покачва с всяко заместено хранене.

# 682
  • Варна
Бях обещала преди месец да напиша в тази тена дали Петинка Цветкова все още води раждания. Днес ми беше прегледа при нея и я попитах и тя ми каза, че не, така че трябва да се насочка към друг лекар, който да води раждането.

# 683
Здравейте отново,извинявам се че се повтарям,но някой ходил ли е в МЦ "Нова" при д-р Йорданова да сподели доволен ли е.Смятам да отида при нея понеже повечето сега са отпуска

# 684
Kъде от поста ми стана ясно, че кърмещите не могат да забременеят. Разбира се, че могат! Просто е по-малко вероятно. Общото е до толкова, че при кърмещите жени е високо нивото на ендогенния пролактин, който има блокиращо действие върху овулацията и в около 80-90% от кърмещите няма овулация.

За да дам личен приемр ще кажа че аз бях дългокърмеща майка чийто цикъл бе възстановен буквално месец и половина след раждането. От всички приятелки и познати жени които имам и бяха кърмещи нямаше една да няма цикъл. Чувала съм че е възможно но лично никого не познавам такъв. По скоро познавам такива при които се случиха изненади именно защото си мислеха че докато кърмят не могат да забременят. Аз самата бях бременна кърмеща в един момент. Не споря но скоро бих казала че е обратното - по-голям процент биха могли да забременят докато кърмят  а не наопаки.

# 685
А някакви мнения  за д-р Георгиев от АГ? Препоръчаха ми него. Rolling Eyes

За Георги Георгиев от АГ само най- доброто,аз родих при него на 21 този месец ако не беше той щяха да ме срежат (секцио) .Бях с избор на Танев но той беше в отпуск два дена и точно тогава реши да излиза слънцето ми та се прехвърлих на Георгиев. Препоръчвам го с две ръце . Не че Танев не е добър даже много (някой да не ме разбере погрешно) но този дето бе на смяна не мога да кажа нищо хубаво за него.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 17:09 от Maia_ES

# 686
Тъй като половин година не ни се получава бебе, може ли да ми препоръчате при кой да отида на преглед.Препоръчително е по ЗК, но може и да е платено.Честно казано нямам и идея от къде да започна...  Peace
Здравей, на нас не ни се получаваше цели 2 години. Препоръчаха ми познати Бранимир Градинаров от ДКЦ 4 ,който е успял да им помогне. След 6 месеца лечение и изследвания успяхме и ние преди 1 седмица се роди нашето момченце.Работи със ЗК

# 687
А някакви мнения  за д-р Георгиев от АГ? Препоръчаха ми него. Rolling Eyes

За Георги Георгиев от АГ само най- доброто,аз родих при него на 21 този месец ако не беше той щяха да ме срежат (секцио) .Бях с избор на Танев но той беше в отпуск два дена и точно тогава реши да излиза слънцето ми та се прехвърлих на Георгиев. Препоръчвам го с две ръце . Не че Танев не е добър даже много (някой да не ме разбере погрешно) но този дето бе на смяна не мога да кажа нищо хубаво за него.

Благодаря зя мнението Maia_ES. Предната седмица ходих при него и за сега да не казвам голяма дума:)ще кажа,че нямам възражения. Simple Smile. Дано наистина да оправдае очакванията.

# 688
  • UK
Тъй като половин година не ни се получава бебе, може ли да ми препоръчате при кой да отида на преглед.Препоръчително е по ЗК, но може и да е платено.Честно казано нямам и идея от къде да започна...  Peace
Здравей, на нас не ни се получаваше цели 2 години. Препоръчаха ми познати Бранимир Градинаров от ДКЦ 4 ,който е успял да им помогне. След 6 месеца лечение и изследвания успяхме и ние преди 1 седмица се роди нашето момченце.Работи със ЗК

Още един глас за д-р Бранимир Градинаров. Доволна съм много от него, а акушерката Янакиева е просто страхотна.
При тях съм записана на ЖК по касата, но има и доплащане от 350 лева Peace Намират се в поликлиниката на Окр болница- етаж 3, при интерес, ще дам координати (тел) на ЛС
Hug

# 689
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Още един глас за д-р Бранимир Градинаров. Доволна съм много от него, а акушерката Янакиева е просто страхотна.
При тях съм записана на ЖК по касата, но има и доплащане от 350 лева Peace Намират се в поликлиниката на Окр болница- етаж 3, при интерес, ще дам координати (тел) на ЛС
Hug

Благодаря много за отзивите.Накрая се обърнах към "белите престилки" в семейството и ме ориентираха.При нужда ще пиша за координати    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт