Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 478
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Някой може ли да ми даде актуален телефон на кабинета на доктор Бочева. Звънях на този 622900, но ми каза, че се е преместила на друго място. Ако знаете как са й смените също ще ми е от помощ

# 316
  • Варна
Някой може ли да ми даде актуален телефон на кабинета на доктор Бочева. Звънях на този 622900, но ми каза, че се е преместила на друго място. Ако знаете как са й смените също ще ми е от помощ
дано да е спряла да практикува  Praynig

# 317
  • Варна
Мили мами които сте раждали скоро в АГ-Варна,моляяяя някой да ми каже нещо за д-р Мария Ангелова-млада много свясна ,но раждали секцио,мисля 4е е в екип с д-р Козовски -син

Ако не ме лъже паметта, д-р Мария Ангелова работи като ембриолог в клиниката на д-р Давидков. За едно си права - в екип са с д-р Козовски-син в пряк и преносен смисъл  Laughing

# 318
Здравейте, момичета!
Ясно ми е, че всеки има субективно мнение, но то затова е и форума де - всеки да си го изкаже.. аз искам да изкажа своето разочарование от д-р Великова от МЦ Санита. Изключително грубо, недружелюбно и арогантно отношение!!! Много неприятна среща беше, бях с направление от личния за регистрация, т.к. съм в 12 г.с., тя ме нападна как така съм отивала директно за регистрация, трябвало уговорка предварително, започна да ми обяснява за пакетите им от 200 и 300 лв. и как по ЗК почти нищо не им покривали, + трябва отделно да си платя за изследвания... почна да сипе някакви обвинения, без дори да ме е питала нещо, как сме били ходели при разни светила и прочие, как така сега тя да ме регистрирала без да ме е гледала.. ама трябвало личния да не ме праща директно за регистрация, трябвало за преглед само, сега трябвало да си плащам ако искам преглед. До този момент бях ходила при д-р Уалид, и той ми установи бременността, но реших да мина по ЗК, все пак ми се полага. И след като й го казах това, реакцията беше : "Ааа, д-р Уалид, аха, светилото.. хаха" ...?!?!  Shocked ooooh! И дори след като й казах, че не ме интересува кой е светило и кой не, а единственото ми желание е да ходя при един доктор, който да следи дали всичко е ок, отношението не се промени. Последва разговор със сестрата дали имат свободни бройки, не пропусна да каже и покаже колко много бременни има записани, и след като сестрата потвърди възможност и ми даде час (незнайно за какво, защото никой не ми обясни?! ) последва обръщение от д-р Великова към сестрата: "Ами момичето ако реши да не дойде и не си отмени преди това часа?" ...  Shocked Dizzy Face при което просто реших, че няма да се възползвам от този час и си излязох разплакана...  Embarassed
Според вас, нормално ли е подобно отношение? Sad Първа бременност ми е, няма как да ги знам всички тези подробности.. накрая отидохме с таткото при д-р Уалид и се записах там, поне ме познават, имат нормално отношение и съм доволна от грижите им. На частно е, но ми излиза много по-евтино + спокойно да съм там. Видяхме бебо да маха с ръчички  Heart Eyes разсърди се, че го обезпокоихме  Laughing
Та това са моите впечатления, по принцип не бих тръгнала да пиша и коментирам, но това днес ме извади извън равновесие Sad

# 319
  • Варна
velibg, нямам мнение за тази докторка, но единственото, което мога да ти пожелая е лека и спокойна бременност. Знам, че е клише, но и от опит знам, че това е много важно за да протече бременността без проблеми.
Така, че запиши се където смяташ, че ще се чувстваш спокойна и в добри ръце и да ти е мирна главата.
А на такива хора като тази докторка, не си струва да й обръщаш внимание.
Между другото, тук в тази тема има добри отзиви за много лекари, които водят женска консултация.

# 320
velibg,и аз преживях сьщото при тази патица.бях потресена от гадното и дьржание-сьщите реакции,сьщите думи....абе ужас.знаеш ли дали Уалид прави фетална да отида при него и колко струва сега 4 д там?

# 321
Аз съм изненадана, че наричат д-р Уалид светило  Thinking Нямам никакви впечатления от него, но преди 10-12-14 години имаше противоречиви мнения за него, както и разни градски легенди се носеха.

# 322
velibg,и аз преживях сьщото при тази патица.бях потресена от гадното и дьржание-сьщите реакции,сьщите думи....абе ужас.знаеш ли дали Уалид прави фетална да отида при него и колко струва сега 4 д там?

Предполагам, че прави фетална, не съм се интересувала все още, стандартния му преглед с ехограф е 20 лв., предполагам, че ако се обадиш на място да питаш ще ти кажат. Иначе е махнал 4Д-то, до вчера и аз не знаех, не го харесвал и останал само с 3Д.
Ако имаш нужда от координати на мед.център, ще пратя.

# 323
Бочева  -  953262, смените са объркани, така че най-добре да се пита по телефона. Обикновено закъснява с графика и се чака, не винаги обаче - късмет...Иначе съм доволна от нея, тя ми следи бременността.  Нормално отношение, нищо излишно, спокойна, ако я питаш ще обясни, ако не - няма. зависи какво очакваш от лекаря, явно има и недоволни.
Искам да си кажа мнението за един лекар, при който родих. Отидох при него чак в осмия месец, за да се уговорим за раждане, тъй като мислех да раждам при Скочев, но той се пенсионира. И така след много четене се ориентирах към Станислав Славчев от Окръжна болница. Ако знаех за него по-рано бих си следила и бременността там. Много съм доволна!  Peace Много добър и коректен с много добро отношение. Определено го препоръчвам! Раждането ми мина бързо и леко. Във форума има тема за него и който се интересува може да види мненията на пациентите му. Води консултации на бременни, изражда, води се на работа в гинекологията на окръжна и го търсят и за гинекологични проблеми.

# 324
  • Wolwedans
Аз съм изненадана, че наричат д-р Уалид светило  Thinking Нямам никакви впечатления от него, но преди 10-12-14 години имаше противоречиви мнения за него, както и разни градски легенди се носеха.
За съжаление не са легенди... а самата истина! Не правете фетална морфология при Уалид, за ЖК може и да е о.к., но не и за това високо специализирано изследване

# 325
Моля някой ако знае кога д-р Георгиев от АГ преглежда в частния си кабинет , защото днес отидох да чакам в болницата и имаше сигурно 20 бременни пред мене , а отидох към 13:30 , чаках и се наложи той пък да влезне в секцио и си тръгнах , имам малко дете и нямаше кой да го гледа толкова време. Знам , че в частния му кабинет не се струпват толкова много хора , а на мен ми трябва по скоро да ми погледне само операцията и да го попитам какви противозачатъчни да пия , та ми е и много наблизо частния кабинет , но не знам кога приема там.

# 326
  • Wolwedans
Моля някой ако знае кога д-р Георгиев от АГ преглежда в частния си кабинет , защото днес отидох да чакам в болницата и имаше сигурно 20 бременни пред мене , а отидох към 13:30 , чаках и се наложи той пък да влезне в секцио и си тръгнах , имам малко дете и нямаше кой да го гледа толкова време. Знам , че в частния му кабинет не се струпват толкова много хора , а на мен ми трябва по скоро да ми погледне само операцията и да го попитам какви противозачатъчни да пия , та ми е и много наблизо частния кабинет , но не знам кога приема там.
Елизабет, обади му се. Няма фиксирани часове, защото е страшно ангажиран и води по няколко раждания всеки ден, но поне 3 пъти в седмицата ходи след обяд за по час- два...

# 327
  • На брега на морето
Аз мога да изкажа само негативно мнение спрямо д-р Уалид.
Колкото до това дали прави фетална, едва ли. А и да пише на ценоразписа му, че може силно се съмнявам той да успява да се справи с подобна процедура качествено.
Във Варна иа достатъчно специалисти, които се справят успешно с феталната морфология, не виждам защо е нужно да ходите при лекари, които не са особено наясно с нея.

# 328
velibg, много тъпо, че си получила такова отношение. Аз съм на ЖК при тази лекарка, имам някои забележки, но мнение мога да дам едва като се роди бебка - да ми е жива и здрава. След като ти е споменала тези цени за пакети, явно не са ги вдигнали, каквато информация имах аз за новозаписани Wink За твоя лекар нямам впечатления, но не се притеснявай, че си на частно- често се оказва по-изгодно така, а и можеш за всеки случай да си избереш някой по ЗК без доплащания и т.н. Най-важното обаче е да си при лекар, на който имаш доверие и се чувстваш добре при него.
Пожелавам ти лека и приятна бременност и успешен финал  Hug

# 329
  • Варна
Здравейте момичета, първо да ви поздравя с днешните празници бъдете живи и здрави и се обичайте много, че това е смисъла на живота, да имаш рамо на което винаги можеш да се облегнеш!
Имам нужда от помощ - имам много обилна и много болезнена менструация, може да си е и по наследство до някъде, и се чудя при кои доктор да отида. Преди около година посетих няколко специалиста и се реших на хормонална спирала "Мирена", но дали не беше правилно поставена или организма ми я изхвърли, но на 3-4 месец пак с голям кръвоизлив и ми я махнаха. Раждала съм при Др.Займов и се чудя дали да не го посетя пак, бях много доволна от него, какво е Вашето мнение?
Лек и усмихнат ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт