Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 504
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте! Не съм чела цялата тема,искам да попитам Д-р Стефан Скочев вече не приема понеделник и сряда от 15-17 часа и вече не изражда така ли?
Д-р Марков изражда ли? Оперира майка ми октомври месец от миома и сме много доволни от него,но за бременност и раждане нямам никаква информация за него.
Д-р Цанко Мичев вече изражда в Майчин дом доколкото знам,има ли бременна,която я следи той?Интересуват ме цените,защото той следи първата ми бременност и ме изражда и съм много доволна  от него,но ме притесняват цените му Simple Smile

# 331
Д-р Ско4ев,няма да изражда ве4е ,но ще води ЖК,незнам то4но каде май в бившата гинекология не съм сигорна,някаде из темите пишеше каде и тел.и мисля 4е са понеделник и сряда от 8.30 до колко незнам................

# 332
Здравейте,бихте ли ми казали мнението си за д-р Уляна  Петкова?

# 333
  • гр. Варна
Здравейте всички  Simple Smile Не знам дали тук трябва да питам, но може ли някой да ми каже кога се обръщаме към екипа за раждане, който сме избрали? Т.е. по кое време горе-долу трябва да се свържем с акушер-гинеколога? Ох май никак не успях да обясня какво ме интересува, надявам се да има разбрали  Embarassed   
Хубава седмица на всички   bouquet

# 334
Mimet087 , аз бях на ЖК при един лекар, но раждах при друг (предполагам това имаш предвид) Мисля, че някъде в 8 месец бях, като се свързах с лекаря, при който бях решила да раждам. Няколко пъти ходих на прегледи при него  Peace

# 335
  • гр. Варна
Точно това имах в предвид  Simple Smile Благодаря  Hug

# 336
Здравейте всички  Simple Smile Не знам дали тук трябва да питам, но може ли някой да ми каже кога се обръщаме към екипа за раждане, който сме избрали? Т.е. по кое време горе-долу трябва да се свържем с акушер-гинеколога? Ох май никак не успях да обясня какво ме интересува, надявам се да има разбрали  Embarassed   
Хубава седмица на всички   bouquet
аз се свързах с доктора в 7-ия месец защото е много ангажиран. С дъщеря ми си бях избрала доктор  и когато го потърсих към 8-ия месец се оказа, че не може да ме поеме макар и секцио

# 337
  • Варна
Бочева  -  953262, смените са объркани, така че най-добре да се пита по телефона. Обикновено закъснява с графика и се чака, не винаги обаче - късмет...Иначе съм доволна от нея, тя ми следи бременността.  Нормално отношение, нищо излишно, спокойна, ако я питаш ще обясни, ако не - няма. зависи какво очакваш от лекаря, явно има и недоволни.
Искам да си кажа мнението за един лекар, при който родих. Отидох при него чак в осмия месец, за да се уговорим за раждане, тъй като мислех да раждам при Скочев, но той се пенсионира. И така след много четене се ориентирах към Станислав Славчев от Окръжна болница. Ако знаех за него по-рано бих си следила и бременността там. Много съм доволна!  Peace Много добър и коректен с много добро отношение. Определено го препоръчвам! Раждането ми мина бързо и леко. Във форума има тема за него и който се интересува може да види мненията на пациентите му. Води консултации на бременни, изражда, води се на работа в гинекологията на окръжна и го търсят и за гинекологични проблеми.

А адресът й на ул. Брегалница ли е сега ? Много са нелюбезни по телефона, докато питам и ми тряснаха телефона. И предния път като се обадих още докато говоря и ми затвориха. Почвам да се чудя вече дали да ходя при нея

# 338
  • Варна
Да, на ул.Брегалница 1 в Мецински център Сити клиник. Мисля че работи на още едно място - в клиника Ева, или поне на визитката, която имам от едната страна пише брегалница, а от другата клиника Ева, но не знам дали е актуално. Аз ходя при нея в Сити клиник, на ул.Брегалница 1.

# 339

А адресът й на ул. Брегалница ли е сега ? Много са нелюбезни по телефона, докато питам и ми тряснаха телефона. И предния път като се обадих още докато говоря и ми затвориха. Почвам да се чудя вече дали да ходя при нея
[/quote]

Не звънете на регистратурата на поликлиниката. там се вият едни опашки напоследък, затова нямат време да говорят по телефона и са нелюбезни. телефона, който съм написала е в кабинета на Бочева и на него отговаря сестрата или докторката.

# 340
  • ВАРНА
Момичета,д-р Георги Георгиев кога преглежда в кабинета до Колхозния пазар?Малко ми е спешно,понеже искам второ мнение за консултация на болкиниско долу в корема и се чудя къде да го търся,евентуално мобилен,благодаря  Hug

# 341
  • Wolwedans
Самоцитирам се от предната страница
Моля някой ако знае кога д-р Георгиев от АГ преглежда в частния си кабинет , защото днес отидох да чакам в болницата и имаше сигурно 20 бременни пред мене , а отидох към 13:30 , чаках и се наложи той пък да влезне в секцио и си тръгнах , имам малко дете и нямаше кой да го гледа толкова време. Знам , че в частния му кабинет не се струпват толкова много хора , а на мен ми трябва по скоро да ми погледне само операцията и да го попитам какви противозачатъчни да пия , та ми е и много наблизо частния кабинет , но не знам кога приема там.
Елизабет, обади му се. Няма фиксирани часове, защото е страшно ангажиран и води по няколко раждания всеки ден, но поне 3 пъти в седмицата ходи след обяд за по час- два... Няма фиксирано работно време, само след уговорка по телефона...

# 342
Здравейте, препрочетох предните теми, не съм от Варна, но в момента живеем тук и търся дабра гинеколожка, жена за профилактичен преглед. Повечето положителни коментари са за лекарите мъже, на мен ми се иска да е жена, та мисля да отида при д-р Савулева, без направление някой може ли актуално да сподели малко повече информация ако е ходил при нея ... цена на прегледа и евентуално тук във Варна къде се дават изследванията за цитонамазка ако си направя такава ... Благодаря предварително на отговорилите   bouquet

# 343
аз за такива профилактични съм ходила при Симеонова в Олимед. Имат хубава техника, прави цитонамазка и те си се оправят с нея- мисля че 2 седмици са достатъчни. Работи и по ЗК!

# 344
[quote author=дива77 link=topic=6693СХБАЛ   „Проф.Темелков”ПСХБАЛ   „Проф.Темелков”Площад Тракия, ул.Алеко Константинов 5ощад Тракия, ул.Алеко Константинов 5sg24404616#msg24404616 date=1361352980]
аз за такива профилактични съм ходила при Симеонова в Олимед. Имат хубава техника, прави цитонамазка и те си се оправят с нея- мисля че 2 седмици са достатъчни. Работи и по ЗК!
[/quote]

Благодаря много за отговора  bouquet, прочетох и други положителни коментари за нея, става дума за същата лекарка, нали - Д-р Симеонова МЦ ОЛИМЕД ул."Драган Цанков" 21 тел:600-027 , от първата страница на темата взех това инфо ...

Edit:   адресът на МЦ Олимед е явно нов, ул. "Алеко Константинов" 5, пл. "Тракия", сега си запазих час за другата седмица ...

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 11:07 от Moringa

Общи условия

Активация на акаунт