Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 462
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
Записах се при д-р Елена Димитрова в МЦ Еквита. Много е внимателна и съм много доволна.

runaway varna, ти къде се записа на ЖК?

# 361
Здравейте на всички,бих искала да помоля за информация за д-р Евгения Георгиева,която изражда в окръжна болница.предстои ми записване за ЖК и искам да знам как се процедира,взела съм си направление №9,но нз телефоните на докторката и къде преглежда.Също ме интересуват и цените на прегледите й.Всяко мнение ще ми е от полза.    Hug

# 362
  • Varna, Bulgaria
Знам, че преглежда в Майчин дом. Можеш да погледнеш на сайта им.

# 363
  • ВАРНА
ladydark , мисля, че по-назад в темата са дадени и телефоните, и адресът на д-р Георгиева. Не ми пречи да ги напиша отново, но преди да се пита е добре да се попрочете малко  Simple Smile
Кабинетът е на ул. Илинден 33. Телефонът е 052 615 965.
Работното време е понеделник, сряда и петък - сутрин, вт и четв - след обяд.
Преди да отидеш си запиши час по телефона. На телефона най-често не е самата лекарка. Задължително кажи, че ще се записваш на ЖК, защото прегледът е по-дълъг и е необходимо лекарката да го знае предварително.
Аз бях на ЖК при нея и съм изключително доволна. Спазват се часовете, не се чака безобразно дълго. Пусна ми абсолютно всички изследвания.

coucoumelle, има 2 лекарки с това име и фамилия. Едната работи в Окр б-ца, а другата е в МД.

# 364
Благодаря много за изчерпателният отговор и се извинявам,че първо не попрочетох малко назад    bouquet

# 365
  • Варна
Момичета имате ли отзиви за Пенка Шопова? Не намирам особено информация за нея?

# 366
Ходих при д-р Симеонова и влизам да споделя впечатления: прегледът мина нормално, не знам вие как сте, но откакто ми правиха преглед с пластмасови човки за еднократна употреба (преди време на друго място), реших за себе си, че е доста практично и сега при тази лекарка попитах дали имат такива, защото ги предпочитам пред металните - е, някак не им стана приятно, на нея и на сестрата, но все пак уважиха желанието ми, струва ми се нормално те да ме питат какви предпочитам в случай особено, че отивам без направление и плащам 25лв, които се оказаха всъщност 35лв, понеже не ме питаха и какъв преглед искам и направо ми направиха ултразвуков, който си е по-скъп ... Иначе откъм информация, лекарката отговаряше подробно но въпросите, които ме интересуваха. Откъм отношение - не съм очаквала да е кой знае какво, но някак не мога да свикна с това сухо и супер безлично отношение, особено в случай, че аз непрекъснато се усмихвам, макар и притеснена ...
Взеха ми и материал за цитонамазка. Излизайки от кабинета, отивам на рецепцията да платя и ми дават касова бележка за 45лв, а плащам 65лв, защото за останалите 20лв, които са всъщност за изследването за цитонамазката, когато излезнели резултатите, тогава бележка ... и на мен ми стана странно и ги попитах каква ми е гаранцията, че съм ги платила тези пари и как да знам дали следващия път няма да ме накарат отново да платя сумата ... а те ми викат, че нямало страшно,такава била процедурата ... и си заминах, нямаше как да се обясвявам и да споря ...Извинявайте, че малко подробно стана, дано е полезна информацията, който ходи да знае да казва за какъв преглед отива и ориентировъчно колко пари да си носи, когато е без направление ...

# 367
  • Wolwedans
Така е защото тези 20 лева отиват при патоанатома, той издава касовия бон. Обикновено медицинските центрове сключват договори с лаборатории, те са отделни звена и също издават касови бонове. Другия вариант е бил да си занесеш сама цитонамазката, но цената си е толкова 20 лева. Аз моите ги нося сама при проф. Ангелов, имам му пълно доверие, не разчитам някой случаен да ми ги гледа, защото здравата си изпатих, и ми вземат толкова на касата.

Последна редакция: вт, 05 мар 2013, 14:09 от Ally_t

# 368
Така е защото тези 20 лева отиват при патоанатома, той издава касовия бон. Обикновено медицинските центрове сключват договори с лаборатории, те са отделни звена и също издават касови бонове. Другия вариант е бил да си занесеш сама цитонамазката, но цената си е толкова 20 лева. Аз моите ги нося сама при проф. Ангелов, имам му пълно доверие, не разчитам някой случаен да ми гледа, защото здравата си изпатих и ми вземат толкова на касата.

Все пак мисля, че е добре да се измисли начин пациентът да получи уверение от клиниката, било то и някакво най-обикновено листче с техен печат, че тази сума е платена, иначе ми е ясно, че е 20лв, ценоразписът им го има в страницата им - вариант да си занеса сама цитонамазката в лаборатория, не ми беше предоставен, моя си е грешката, че може би трябваше да съм по-запозната и информирана newsm78

# 369
Направо си е незаконно да се взимат пари, без да се издаде касов бон. С право си озадачена, Моринга. Както и не можеш да си запозната с всичко.

# 370
Направо си е незаконно да се взимат пари, без да се издаде касов бон. С право си озадачена, Моринга. Както и не можеш да си запозната с всичко.

bouquet   Blush

# 371
Георгиев ФОРЕВЪР!

# 372
  • До морето

Алилуя Сестро  Peace

# 373
  • Варна
Здравейте момичета!
И аз съм пред избора при кога да отида за ЖК,в момента съм в 9 седмица,имам още време да помисля .
Четох,четох,четох и мноого се обърках... в един момент си казвам ето при този доктор ,защото има 2-3 положителни мнения,изведнъж 4-5 отрицателн за същия ooooh!уфф ...
Първо се насочих към Евгения Георгиева,на ул.Илинден обаче останах с впечатление ,че  е много нервна и тросната жена,после се насочих към Майчин дом, първата ми бременност и раждане протече там при Капка Атанасова ,доволна съм от нея ,изключително тежка бременност имах от 5 месец,но се дадоха дооооста пари ,сега си мисля пак да съм в майчин дом ,но по здравна каса и се чудя при кой лекар newsm78 newsm78
Мисля си при д-р Бейлерян,тя дали преглежда по ЗК?
И още един въпрос ,някой от вас дали ползва допълнително осигуряване от Дженерале Закрила?
Искам малко инфо или мнения на лични,да не спамим темата Praynig

# 374
някой нещо за д-р Георги Георгиев  окръжна,нищо не намирам за него,записах се при него,незнам малко ми е странен,за това ако някои е бил при него,моля да искаже мнение

Общи условия

Активация на акаунт