Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 453
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
Velina_p, аз съм осигурена в Дженерали, но то май зависи от договора какво ти покриват. За следене на бременност казаха, че не може да се ползва, защото си имало клинична пътека за това. Покриха ми един БХС и 1 ФМ на 3Д. За раждането знам, че не осребряват избор на екип, но престоя в болницата - да. Това поне е при мен Peace

# 376
някой нещо за д-р Георги Георгиев  окръжна,нищо не намирам за него,записах се при него,незнам малко ми е странен,за това ако някои е бил при него,моля да искаже мнение
Има за него в темата за Окръжна болница, ако не я намериш - пиши, ще ти пусна линк.
Кой те насочи към този доктор?

# 377
аз сама го избрах,и личната ми не каза лошо за него

# 378
не мога да я намеряя

# 379
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699725.0
Попрегледай и старите теми. Срещала съм името на този доктор - почти съм сигурна.
А и в крайна сметка, ако решиш да го смениш - винаги имаш право на една смяна на лекар за ЖК.  bouquet

# 380
И на предната страница има 2 коментара -кратки, но съдържателни  Laughing - за д-р Георгиев, не знам дали става дума за същия, но предполагам ако питаш момичетата, ще получиш повече информация ...

# 381
много ви благодаряя,ами то маи и до късмет е всичко Simple Smile

# 382
  • Wolwedans
И на предната страница има 2 коментара -кратки, но съдържателни  Laughing - за д-р Георгиев, не знам дали става дума за същия, но предполагам ако питаш момичетата, ще получиш повече информация ...
Предполагач, че става въпрос за другия от АГ болница, просто интуиция... Simple Smile

# 383
Ако става дума за Георги Георгиев от АГ и аз съм при него, чувала съм хубави отзиви за него, за сега и аз съм довяолна, но да видим как ще се изяви на раждането Simple Smile

# 384
А някой може ли да ми каже нещо за д-р Калин Цонев,записах си час за 19-ти този месец,а незная нищо за него....И знаете ли доло горе колко парички е прегледа? Благодаря предварително

# 385
А някой може ли да ми каже нещо за д-р Калин Цонев,записах си час за 19-ти този месец,а незная нищо за него....И знаете ли доло горе колко парички е прегледа? Благодаря предварително

Извинявай, обаче как точно си записа час за лекар, за когото нищо не знаеш? Напиши му името в Гугъл и веднага излизат коментари за него, дори и от форума ...

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 12:22 от Moringa

# 386
не от АГ а от окръжна за д-р Георгиев

# 387
  • Wolwedans
не от АГ а от окръжна за д-р Георгиев
Bobito88 отзиви за Георгиев от Окръжна болница почти не съм срещала. Повечето момичета тук пишат за Д-р Г.Георгиев от АГ Болница, различни са, само имената съвпадат. Но пък може някой да се включи...

# 388

номер 1 е, и сестра ми ражда при него!

# 389
  • Wolwedans

номер 1 е, и сестра ми ражда при него!
Joy този пост наистина ме умори от смях. Д-р Калин Цонев е рентгенолог, специалността му е образна диагностика! При него момичетата ходят на фетална морфология. Няма как сестра ти да е раждала при него, нито физически нито юридически Laughing

Общи условия

Активация на акаунт