Акушер -гинеколози Варна -5

• 165 365
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
nikolovi много ти благодаря

Sonderzeichen Да доста странно съм го написала за Якуб в Окръжна но той май вече не е там поне така ми казаха.
 Аз също съм раздвоена между АГ- д-р Танев и в Окръжна д-р Славчев. Ако някой има мнения за някой от тях моля да пишат

# 481
  • ВАРНА
Благодаря за отговорите. А кога има ден на "отворените врати" в АГ и всъщност от кое се определя етажа, от лекаря който съм избрала или? Извинявам се ако въпроса ми звучи глупаво, но ми се иска да се ориентирам правилно.

4-ти етаж - без избор на екип - доколкото знам там е пълно с цветнокожи съгражданки Blush
5-ти етаж - отремонтирано,с избор на екип,2 стаи с общ санитарен възел,по 2 момичета в стая.Ако си доплатиш по 45лв на ден мисля можеш да си сам в стаята.Отделно си трябва да купиш списъка с консумативи към 100лв някъде
ВИП етаж (7-ми или 8-ми да не сбъркам) - доколкото разбрах условията са като на 5-тия,но можеш по всяко време да имаш посетсители,сам си в стая,не трябва да се купува списъка с консумативи от 100лв  Peace

# 482
Сърдечни благодарности за изчерпателният отговор!

# 483
  • Варна
Ако някой може да помогне със съвет, къде са по-добри условията за раждане във Варна. Колебая се между Окръжна болница и АГ, ако имате и впечатления относно конкретни лекари.
АГ при д-р Николов.Много съм доволна Simple Smile

Аз също смятам да раждам при Николов, и миналата седмица ходих при него да ме види. Останах очарована, изключително внимателен, толкова спокойно и бащински  говори. Вдъхва изключително спокойствие. Обяснява и показва всичко много подробно.

# 484
  • Варна
Благодаря за отговорите. А кога има ден на "отворените врати" в АГ и всъщност от кое се определя етажа, от лекаря който съм избрала или? Извинявам се ако въпроса ми звучи глупаво, но ми се иска да се ориентирам правилно.

4-ти етаж - без избор на екип - доколкото знам там е пълно с цветнокожи съгражданки Blush
5-ти етаж - отремонтирано,с избор на екип,2 стаи с общ санитарен възел,по 2 момичета в стая.Ако си доплатиш по 45лв на ден мисля можеш да си сам в стаята.Отделно си трябва да купиш списъка с консумативи към 100лв някъде
ВИП етаж (7-ми или 8-ми да не сбъркам) - доколкото разбрах условията са като на 5-тия,но можеш по всяко време да имаш посетсители,сам си в стая,не трябва да се купува списъка с консумативи от 100лв  Peace
  Ако избереш седмия етаж, плащаш наведнъж за всичко и раждаш там. Ако решиш да бъдеш на петия, раждаш на втория заедно със всички (ако си секцио и лежиш в реанимацията на втория с тези които не плащат) и чак след това се качваш горе. В единичните стаи можеш да приемаш посетители по всяко време. Те са отделени от двойните. Дните на "отворените врати" ги има в сайта на списание "9 месеца" . Хубаво е да разгледаш, можеш да вземеш и таткото.

# 485
nikolovi много ти благодаря

Sonderzeichen Да доста странно съм го написала за Якуб в Окръжна но той май вече не е там поне така ми казаха.
 Аз също съм раздвоена между АГ- д-р Танев и в Окръжна д-р Славчев. Ако някой има мнения за някой от тях моля да пишат
Аз лично около 5-6 години бях пациентка на д-р Якуб. Бях доволна и нямах оплаквания от отношението му. Не знам защо не се записах да ми води ЖК  Thinking
Сега съм при доктор Славчев. Има надълго и широко изписано достатъчно за него. Всички говорят само чудесни неща за него - описват прегледите си при него с възторг. Аз лично съм в шести месец, той ми установи бременността и се записах при него на ЖК / под влияние на изписаното във форума и без да го познавам или да съм го чувала преди / . Моите прегледи преминават рутинно, без никакви обяснения за нищо. Аз и не задавам въпроси, защото ми е първа бременност и не знам и какво ще се случи следващите 4 седмици до поредния преглед, за да питам. Не се оплаквам от отношение, изследвания ми пуска редовно,  гледа ме на ехограф и така. Но като чета тук други бременни получават далеч повече информация от лекарите си. И отново се успокоявам с факта, че явно няма какво толкова да ми каже и затова и не говори по време на прегледите.
За доктор Танев също има писано доста, порови си и късмет  bouquet
А информацията, че д-р Якуб не преглежда вече в Курортна поликлиника е сигурно доста прясна?

# 486
  • До морето

Sonderzeichen, повечето доктори са така! Не говорят много, освен ако няма нещо нередно! Аз затова четях повечко, гледах примерно на другите момичета тук, кой какво изписва, какви изследвания пускат, записвах си и после питах  Laughing. Славчев е отзивчив (ходила съм веднъж при него), едва ли ще се ядоса, ако го питаш неща, които те вълнуват. Мисълта ми е, че по- скоро ти трябва да поемеш инициативата!

# 487
Здравейте!
В крайна сметка се записах на ЖК при д-р. Румен Шопов, в Градска болница. Изключително съм доволна от него, много е внимателен, също не говори много, но обръща внимание на важните неща. Акушерката му е много любезна и духовита.
Вчера говорих с приятели за Окръжна болница и АГ Варна. Коментарите им за АГ не бяхя никак добри - ако не си с избор на екип - никой не те поглежда и те упояват с лекарства , докато не платиш..... Правят всичко възможно да те убедят да родиш секцио. Това са коментари от лични впечатления......
В Окръжна били много внимателни и любезни.  Аз лично смятам, че така и така са си на работа,ако раждам нормално изобщо няма да избирам екип. Не е коректно да извиваш ръцете на хората за избор на екип, при положение, че си на работа и си имаш задължения. В крайна сметка си положил и клетва.....

# 488
  • До морето
Здравейте!
В крайна сметка се записах на ЖК при д-р. Румен Шопов, в Градска болница. Изключително съм доволна от него, много е внимателен, също не говори много, но обръща внимание на важните неща. Акушерката му е много любезна и духовита.
Вчера говорих с приятели за Окръжна болница и АГ Варна. Коментарите им за АГ не бяхя никак добри - ако не си с избор на екип - никой не те поглежда и те упояват с лекарства , докато не платиш..... Правят всичко възможно да те убедят да родиш секцио. Това са коментари от лични впечатления......
В Окръжна били много внимателни и любезни.  Аз лично смятам, че така и така са си на работа,ако раждам нормално изобщо няма да избирам екип. Не е коректно да извиваш ръцете на хората за избор на екип, при положение, че си на работа и си имаш задължения. В крайна сметка си положил и клетва.....

Пълни глупости са това! Навсякъде има доволни и недоволни! Иди и виж сама, има "отворени врати" - може да ти помогне! Не се сещам за лекар в АГ, на който ако попаднеш няма да си доволна! Аз лично предпочетох АГ, точно защото повечето около мен са раждали в Окръжна и знам каква мафия са там. И по принцип да ти кажа - ако някой ти иска пари, за да ти обърне внимание- това обикновено са акушерките и санитарките! В АГ условията са в пъти по- добри, а за това, че неонатологията е най- добра в Северо- източна България, хич няма да споменавам. Ако не дай си Боже има усложнения с бебето, веднага те пращат в АГ-то. Ако тръгнеш да раждаш в Окръжна и без да искаш кихнеш, пак те пращат в АГ, да не им заразиш отделението и т.н. Поразпитай повече и тогава вземи решение  Wink

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 13:16 от *SamiMummy*

# 489
*SamiMummy* , кое по-точно е пълни глупости?
Да ще отида на 30 май на Ден на отворените врати в Окръжна болница, а другия месец в АГ.Просто споделих впечатленията на мои приятелки раждали и на двете места.

# 490
  • Варна
А на мен какви истории са ми разказвали за Окръжна, че даже и на "отворените врати" не отидох. Но то навсякъде има недоволни, а са важни и очакванията. Даже от условията в "Майчин дом" не всички са доволни.

# 491
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен АГ-то е най-добрия вариант за бебето.Примерно за родилката да кажем,че всички доктори ще положат усилия независимо къде се намираш,но ако бебето има проблем и се наложи да го транспортират до АГ-то на него може да му се отрази зле.Нищо не се знае.Не си заслужава риска.Там са най-добрите доктори и неонатолози.Хич не го мисли.

# 492
  • До морето
*SamiMummy* , кое по-точно е пълни глупости?
Да ще отида на 30 май на Ден на отворените врати в Окръжна болница, а другия месец в АГ.Просто споделих впечатленията на мои приятелки раждали и на двете места.

Ми пълни глупости е, че на едното място работят изчадия адови, а пък на другото всичко е цветя и рози!

А на мен какви истории са ми разказвали за Окръжна, че даже и на "отворените врати" не отидох. Но то навсякъде има недоволни, а са важни и очакванията. Даже от условията в "Майчин дом" не всички са доволни.

Условията съвсем не са най- важни, права си! Просто за мен това е още един + в полза на АГ. Като се сетя какви мрачни катакомби са в Окръжна, майко мила!

# 493
Някои има ли повече инфо за ВИП стаите?

# 494
  • До морето
Някои има ли повече инфо за ВИП стаите?

В АГ ли?

Общи условия

Активация на акаунт