Приемно семейство

• 1 830
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,аз съм  14годишно момиче,което  много иска да помогне със семейството си на едно изоставено дете.Говорили сме много пъти за това  и сега,когато ще имаме условията за отглеждането на едно такова дете,искам  да попитам за процедурата,за да може  да ни дам ясна представа дали сме подходящи  за едно приемно семейство.Да попитам за процедурите и ако може да му задам няколко общи въпроса за необходимото пространство на това дете,за  възрастта на подходящото за на дете.От към десетгодишна възраст съм искала да помогна,защото живея толкова хубав живот и просто е егоистично да не помогнем на едно  такова дете..

# 1
мило 14 годишно добросърдечно дете, ако майка ти и баща ти не могат да се оправят с процедурите и условията, а са опряли до теб, то шансовете да станат приемно семейство са нулеви.

ти порастни един разумен възрастен и после един разумен родител и това ще е в голяма степен достатъчно като жест към поне едно дете.

# 2
Миличка, това, че имаш хубав живот и искаш да го споделиш с друго детенце, е чудесно. Но приемното родителство е за родители, не за 14 годишни момичета. Ако ти искаш да помогнеш, може би е добре да намериш начини да се включиш като доброволка и да общуваш с децата по друг начин. Може да ходиш с тях на занималня примерно и да им помагаш с домашните, да си говориш с тях. Понякога това е по-важно от много други материални неща.  Hug

# 3
  • на острова на мечтите
Здравейте,аз съм  14годишно момиче,което  много иска да помогне със семейството си на едно изоставено дете.Говорили сме много пъти за това  и сега,когато ще имаме условията за отглеждането на едно такова дете,искам  да попитам за процедурата,за да може  да ни дам ясна представа дали сме подходящи  за едно приемно семейство.Да попитам за процедурите и ако може да му задам няколко общи въпроса за необходимото пространство на това дете,за  възрастта на подходящото за на дете.От към десетгодишна възраст съм искала да помогна,защото живея толкова хубав живот и просто е егоистично да не помогнем на едно  такова дете..
Здравей Моника! Както изглежда пишеш за първи път тук, правя извод въз основа на публикациите ти. Хубаво е това, което искаш , но според установените закони и правила, все още не си достатъчно зряла да го направиш! И мен ме вълнува подобна ситуация и сега, когато най-после съм малко по-спокойна, мъжът ми беше в болница, ще разследвам как може да се кандидатства за приемно семейство. Ще споделя на лични,когато открия инфо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт