Майки лесбийки?

• 86 905
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Педофилия няма в природата за разлика от хомосексуалност

Не само, че има педофилия, но кръвосмешението е норма. Просто на никой не му е хрумнал да определя подобни явления сред животните с такива имена. И природно не е критерий за правилно и нормално, а напротив.

# 136
В природата има и извращения, педофилия и тн и не мисля, че проблема е в мен, като не ги приемам.
Гнусно е да се показва като нормален модел -семейство от две майки или двама бащи. И не го намирам за нормално най-вече. На сина си не обяснявам, че е напълно нормално и приемливо, а обратното - че е изключение, което се случва.

Абсолютно съм съгласна! А и още нещо как двама гейове или лебийки ще възпитат истински мъж?! Може би ще му предадат гей маниери и ще го епилират например, може и съвет за смяна на пола!?
Още повече, че хомо семейството има голям шанс да възпита хомосексуалисти!!! Децата копират родителите си.....така, че!!!

# 137
Абе що не вземете да прочетете за селектирането на породи и генетиката при животните.
И после да философствате.  Peace

Нямам абсолютно никакъв проблем, с това, че отглеждаш дете и го тъпчеш с предрасъдъци.
Това е твое пълно право...

В старата тема сигурно 200 страници 10-ина човека ви обясняваха и на двете, че сексуалността не е избор.
Малко гинко билоба може и да помогне   newsm78

# 138
Елена Богданова, вместо да драскаш глупости по форумите, защо не потърсиш и прочетеш статистически проучвания, сочещи, че децата, отглеждани в еднополови семейства не "стават" хомосексуалисти.

# 139
Елена Богданова, вместо да драскаш глупости по форумите, защо не потърсиш и прочетеш статистически проучвания, сочещи, че децата, отглеждани в еднополови семейства не "стават" хомосексуалисти.

Стават, стават. Моделът е основен за възпитание в първите години. Но няма как да го разбереш, щото ти се иска да си права.

# 140
  • Сопот, Пловдив
Елена, всеки път като те чета и ми идва да  smile3544   Laughing

Чисто любопитство, не се заяждам, просто наистина не знам - къде се среща педофилията в природата и в какво се изразява?

# 141
Абе що не вземете да прочетете за селектирането на породи и генетиката при животните.
И после да философствате.  Peace

Нямам абсолютно никакъв проблем, с това, че отглеждаш дете и го тъпчеш с предрасъдъци.
Това е твое пълно право...

В старата тема сигурно 200 страници 10-ина човека ви обясняваха и на двете, че сексуалността не е избор.
Малко гинко билоба може и да помогне   newsm78

Oт както свят светува за репродукцията на всяко живо същество ( с изключение на някои еднополови членестоноги и мекотели) са необходими два индивида: мъжки и женски!!!! Всичко друго е психологическо, генетично и както искате го наречете заболяване! Ок, сексуалността не е избор, но да осиновиш дете и да го гледаш в хомо семейство е нещо сериозно, защото децата не избират родителите си!!! Природата сама е решила: не съществува плод на любовта между двама жени и двама мъже- те не могат да създадат дете!

# 142
А и още нещо как двама гейове или лебийки ще възпитат истински мъж?! Може би ще му предадат гей маниери и ще го епилират например, може и съвет за смяна на пола!?
Още повече, че хомо семейството има голям шанс да възпита хомосексуалисти!!! Децата копират родителите си.....така, че!!!

Тежък случай си ти...
Вилико и ти да не те пропусна   Grinning

Повтарям на български, щото явно е проблем четенето на английски.
Законно хомосемейства отглеждат деца в Щатите от 30-ина години.
Няма никакви статистически отклонения от средните данни за страната за броя на хомосекуални деца!!!
Като за вас по-ясничко децата в хомосексуалните семейства не са по-често хомосексуални отколкото в хетеросексуалните семейства

# 143
А и още нещо как двама гейове или лебийки ще възпитат истински мъж?! Може би ще му предадат гей маниери и ще го епилират например, може и съвет за смяна на пола!?

Тежък случай си ти...
Вилико и ти да не те пропусна   Grinning

Повтарям на български, щото явно е проблем четенето на английски.
Законно хомосемейства отглеждат деца в Щатите от 30-ина години.
Няма никакви статистически отклонения от средните данни за страната за броя на хомосекуални деца!!!
Като за вас по-ясничко децата в хомосексуалните семейства не са по често хомосексуални отколкото в хетеросексуалните семейства

От прекален либерализъм и толерантност човечеството ще се затрие! Добре, че в България все още няма такава тенденция!

# 144
Природата сама е решила: не съществува плод на любовта между двама жени и двама мъже- те не могат да създадат дете!

Точно в природата женски двойки делфини, мъжки двойки пингвини и щъркели отглеждат деца напълно успешно!!!

# 145
О, Бумър, убедена съм, че вярваш в определени неща, които оправдават твоята различност. То нямаш и друг избор. Но не насаждай толкова своята единствен аправота. Няма как да приема, че ще се мляскаш с друга жена пред очите на детето и ще го караш да приема, че това е нормалното.

# 146
О, Бумър, убедена съм, че вярваш в определени неща, които оправдават твоята различност. То нямаш и друг избор. Но не насаждай толкова своята единствен аправота. Няма как да приема, че ще се мляскаш с друга жена пред очите на детето и ще го караш да приема, че това е нормалното.
Хахаха  Joy и това обяснява всичко за теб
няма нормално и ненормално
има по-често и по-рядко срещано.

Вие с половинът вероятно се целувате и правите секс пред децата за да ги направите гарантирано хетеросексуални  hahaha

# 147
В случая смешната си ти, тоест жалка дори  Tired
Да, пред детето се целуваме с баща му, прегръщаме, имаме близки и топли отношения и искам и на него да предам тая близост и топлина - един ден - в отношенията му към жените. Дано стане. Той копира много баща си, в говор, в жестове дори. Копира и мен понякога, но определено мъжкият модел повече го вълнува. И мисля, че това е нормалното.
Съжалявам, но всеки път обратните подскачат как всички не разбират и как всички трябва да ги приемат, ми сори - за мен е гнусно.

# 148
  • Сопот, Пловдив
Никак не ми е жалка Бумър на мен. Но съжалявам хора, които живеят в рамки и не могат да приемат нищо, различно от тях. Между другото силно се съмнявам, че Бумер или някоя от  другите пишещи тук е хомосексуална, не е нужно да си такъв, за да споделяш моето или нейното мнение.

Синът ми имитира всичко живо, мъже, жени, близки и не толкова. А аз като самотна майка като не се целувам с никого пред него, да очаквам ли да стане асексуален?  Grinning

# 149
Природата сама е решила: не съществува плод на любовта между двама жени и двама мъже- те не могат да създадат дете!

Точно в природата женски двойки делфини, мъжки двойки пингвини и щъркели отглеждат деца напълно успешно!!!

Говорим за създаване, щом двойка еднополови не може да създадат дете...what's the point?!Смисъла на човешкия живот е да създадеш нов живот, а щом двама мъже и жени не могат?!! Хомосексуалистите  осиновяват деца от чист егоизъм...за да не са сами един ден!

Общи условия

Активация на акаунт