Майки лесбийки?

• 86 919
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 150
Никак не ми е жалка Бумър на мен. Но съжалявам хора, които живеят в рамки и не могат да приемат нищо, различно от тях. Между другото силно се съмнявам, че Бумер или някоя от  другите пишещи тук е хомосексуална, не е нужно да си такъв, за да споделяш моето или нейното мнение.

Синът ми имитира всичко живо, мъже, жени, близки и не толкова. А аз като самотна майка като не се целувам с никого пред него, да очаквам ли да стане асексуален?  Grinning

Ами рано или късно липсата на родител - баща/майка се отразява, а и няма как да бъде по друг начин!

# 151
А, Ройс - от теб не очаквам друго,освен покрепа. Да беше започнала - с и аз съм различна. Не го казвам обидно, напротив, обаче ти си точно толкова наранена и уязвима - колкото и хомотата. Различни сте някак и затова се подкрепяте. Цунки  Hug

# 152
Е, ако ще си изразяваме очакванията, аз също не съм очаквала нищо друго от една от най-празнословните и празноглави потребителки из форума.
Появяване на която винаги отбелязва добър за мен момент да спра да чета темата.

# 153
Аз съм малко по-проста, та ми се ще да запитам elenabogdanova, ако хетеросексуална двойка създаде дете с донорски материал, кои са му родители на детето, дарителите на материал или получателите? Ами in витро заченато дете? Изкуствено ли е?
А колко точно са гнусни и неестествени и двете, очаквам viliko да обясни.

То, вярно че Господ на едни дал, на други взел, ама на някои съвсем нищо не е оставил. ooooh!

# 154
 Laughing
Ами така е, като не ви приемат - обиждате  Laughing

# 155
Аз съм малко по-проста, та ми се ще да запитам elenabogdanova, ако хетеросексуална двойка създаде дете с донорски материал, кои са му родители на детето, дарителите на материал или получателите? Ами in витро заченато дете? Изкуствено ли е?
А колко точно са гнусни и неестествени и двете, очаквам viliko да обясни.

То, вярно че Господ на едни дал, на други взел, ама на някои съвсем нищо не е оставил. ooooh!

Майката природа решава кой да бъде родител и кой не, винаги има губещи, така е устроен света, нарича се естествен подбор! Всеки със съдбата си!

# 156
  • Сопот, Пловдив
vilko, аз съм на това мнение дълги години от преди да стана самотна майка и честно казано винаги съм била на това мнение, без дори някой  да е идвал специално да ми обяснява кое е нормално и кое не. И не решавайте на бърза ръка колко наранена и уязвима съм, само защото съм самотна майка, защото това са си чиста проба предразсъдъци.

Елена, на теб какво да ти кажа... Al Fasi  го е казала по-добре малко по-нагоре  Grinning . Да разбирам ли, че според теб и зачеването ин витро не е редно, то не е естествен подбор?

# 157
 Майката природа, викаш....
Скоро подобно скудоумие не бях срещала.
Да разбирам ли, че според теб медицината е една напълно излишна наука?

# 158
Майката природа решава кой да бъде родител и кой не, винаги има губещи, така е устроен света, нарича се естествен подбор! Всеки със съдбата си!

Виж как хубаво обясни случая с делфинките и пингвините.
Само не мога да разбера защо отказваш това право на хората и би оставила децата в домове за сираци

# 159
Как мислите трябва да се отговори на въпросите на детето отгледано в средата: майка 1 и майка 2? Как да се обясни кой е неговият баща, дали ако поиска да го търси, трябва да му се отдаде тази възможност, дали и как ще приеме това, че има еднополови родители? Приемам всякакви мнения.  Simple Smile

Първо мисля да отговоря на въпроса за бащата-да,мисля,че на детето трябва да му се казва,че има баща...честно казано би било объркващо за него в много ранна възраст,но според мен по-нататък трябва да знае,че биологично е заченато от мъж и жена..някак в съответствие с възрастта му да се подходи,да се обясни,че деца се раждат от мъж и жена.Вече по време на пубертет мисля,че е в реда на нещата,когато то има желание да бъде подкрепено да намери и общува с баща си. Всеки има право да знае корените си.Също така всяко дете,по-нататък тийнейджър и голям човек трябва да знае,че деца се раждат от любов между жена и мъж.Че има изключения,които не трябва да се съдят,но връзките,любовта,децата по начало са между мъж и жена.Това е нормално възпитание за мен.

Нито съм хомофоб,нито мисля,че хомосексуалните двойки не трябва да имат деца-всеки има право да има дете и да го обича и възпитава(естествено ако не му вреди). 
"Правилното" семейство обаче се състои от мъж,жена и дете."Правилното" отглеждане и възпитание на едно дете изисква баща и майка.
Никой не е казал,че дете при еднополова двойка ще е лошо,увредено,с някакви изкривявания.Просто в израстването на едно момиченце или момченце са нужни двете роли,двата примера.  Липсата на едното или друго може да създаде предпоставки за някаква липса в по-нататъшния живот и запълването и с нещо не до там правилно и добро.
Не случайно при дете останало без баща се препоръчва майката да живее с близък мъж-дядото,вуйчото.

# 160
vilko, аз съм на това мнение дълги години от преди да стана самотна майка и честно казано винаги съм била на това мнение, без дори някой  да е идвал специално да ми обяснява кое е нормално и кое не. И не решавайте на бърза ръка колко наранена и уязвима съм, само защото съм самотна майка, защото това са си чиста проба предразсъдъци.

Елена, на теб какво да ти кажа... Al Fasi  го е казала по-добре малко по-нагоре. Да разбирам ли, че според теб и зачеването ин витро не е редно, то не е естествен подбор?

Роис, каквото и да си говорим, хомосексуалистите не може и няма да могат да се размножават, осевен ако някой болен мозък реши да си играе на Господ и не присади матка на мъж  или на жена пенис с функциониращи тестиси. Това, че еднополовите не могат да се размножават се нарича закономерност, естествен подбор или както искаш го наричай!

# 161
  • Сопот, Пловдив

Елена, на теб какво да ти кажа... Al Fasi  го е казала по-добре малко по-нагоре. Да разбирам ли, че според теб и зачеването ин витро не е редно, то не е естествен подбор?

Роис, каквото и да си говорим, хомосексуалистите не може и няма да могат да се размножават, осевен ако някой болен мозък реши да си играе на Господ и не присади матка на мъж  или на жена пенис с функциониращи тестиси. Това, че еднополовите не могат да се размножават се нарича закономерност, естествен подбор или както искаш го наричай!

Само че тук не говорим за размножаване, а за отглеждане на деца.

Не случайно при дете останало без баща се препоръчва майката да живее с близък мъж-дядото,вуйчото.

Кой го препоръчва това?  newsm78

# 162

Само че тук не говорим за размножаване, а за отглеждане на деца.

Кой го препоръчва това?  newsm78
Деца само с един родител или пък със сбъркано 'семейство': хомо, полиамория бла-бла, има риск да израстнат психари, комплексари и прочие! Родителите са модел за подражание.....

Детето трябва да има: майка ( жена) и баща ( мъж)! Ако не може.....лошо за детето. Съжалявам такива деца, защото един ден и те ще бъдат родители.....светът пропада и по-зле ще става, благодарение на тази прекалена толерантност и нова мода!

# 163
Значи едно цяло поколение са психари! Визирам тези деца, отгледани след втората световна война, най-често без баща.
Егати!

# 164
Значи едно цяло поколение са психари! Визирам тези деца, отгледани след втората световна война, най-често без баща.
Егати!

Изопачаването на нещата е доста удобно нали?! Хората в миналот са имали доста по-различни ценности и модели на подражание, сега всичко е изопачено....за съжаление, добре, че в България няма отявлено хомополконичество  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт