Майки лесбийки?

• 86 897
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 225
Ама защо сексуалните предпочитания се приравняват с инстикта за създаване на поколение? Т.е, сексуалният акт само с цел възпроизвеждане ли се извършва и какво общо има той с желанието да бъдеш родител? Иначе да, ясно е, че при еднополови контакти няма как по естествен начин да се зачене живот. И въпреки това не я разбирам съвсем тезата "гейовете не трябва да имат деца, защото природата е решила да не им се получава".
А в крайна сметка, хомосексуализмът не е ли в своята същност естествено проявление? До колкото ми е известно, не е някаква модна приумица или измишльотина на "болен мозък", не е човешко изобретение. Това е вътрешно усещане, предпочитания, които не си избрал, а просто имаш. Какво би следвало да бъде правилното поведение на човек, роден с тази различност - да я подтиска, да я крие, да се старае да коригира инстинктите си? Това ми се струва ужасно травмиращо и изтощително.

# 226
Ох, освен, че търсите толерантност, като самите вие проявявате повече от грубост и наглост, сега ви запречи и моят лозунг.  Laughing Както на мен се препоръчва билка, така аз препоръчвам определен илач, то дет се казва - каквото повикало.
Когато човек свърши с логиката и мотивите – започва с обидите. В това няма лошо, очакваше се в темата, просто защото на обратните много им тежи, че не са приети. Ами няма и да са – скоро, ще трябва да свикнат, това е. Някак в тоя живот живеем в общество и сме подвластни на някакви обществени порядки. Който иска - се съобразява, който не иска - си търпи последствията, просто е...

За мен лично е нелицеприятна ласката между еднополови, а пък да отглеждат дете, което ще е подложено на някакъв изкривен модел - е гнусно, да. Не ви карам да се съгласявате, ама като пускате такива теми - приемете, че може и да има други мнения, които да не ви поздравяват и толерират.  Wink

# 227
  • Сопот, Пловдив
viliko, от любопитство, не се заяждам, наистина ли смяташ, че тези, които са на противоположно на твоето мнение в тази тема са хомосексуални или просто така се изразяваш?

# 228
viliko, от любопитство, не се заяждам, наистина ли смяташ, че тези, които са на противоположно на твоето мнение в тази тема са хомосексуални или просто така се изразяваш?

Не зная какви точно са, то не бяха щъркели, пингвини и жаби...

# 229
  • Сопот, Пловдив

Не зная какви точно са, то не бяха щъркели, пингвини и жаби...

Питам нормален въпрос и очаквах нормален отговор, но с кой ли акъл.  Tired

Ще се опитам да не пиша повече в темата, преди да съм навлязла и аз в тон, който не ми хареса, пък да видим.  Grinning

# 230
Не съм аз тази, която в своя подкрепя - даде пингвините! Така че насочи репликата си към друг, аз само цитирам! Или не можеш да проявиш здрав разум поне сега?

# 231
  • Сопот, Пловдив
Не мога явно. Въпроса ми беше без цел да те обижда, просто наистина ми беше интересно да разбера, няма никакво значение друготе с какво са се аргументирали в случая. Но все тая.  Tired

# 232
Е как да няма значение? Нормално ли е да да обижда този, който иска от теб разбиране и приемане?

# 233
  • Сопот, Пловдив
Е как да няма значение? Нормално ли е да да обижда този, който иска от теб разбиране и приемане?
Ама какво общо има това с моя въпрос към теб не разбрах?

# 234

Има много общо с целия тон в темата, която звучи наистина жалко.
В момента, в който някой изрази мнение, че е против, че не му е нормално и тн – се започва – липсва ти образование, прост си, прочети, ама ако детето ти стане гей и тн...някак не може вече да приемеш насериозно човек, пък камо ли да приемеш избора му или неговата различност, когато виждаш, че от самия него струи злоба и несигурност.
Твоят въпрос не беше нищо друго, освен опит отново да наложиш гледната си точка.
Но ще ти отговоря, ОК. Има 2 дами, които от сто километра личи, че са. Има и други, които ги подкрепят ожесточено, само за да изтъкнат колко са толерантни, което явно се приема за огромен плюс днес. Останалите се опитват да влезнат в тона на темата и честно казано - няма никакво значение с каква ориентация са.

# 235
  • Сопот, Пловдив

Има много общо с целия тон в темата, която звучи наистина жалко.
В момента, в който някой изрази мнение, че е против, че не му е нормално и тн – се започва – липсва ти образование, прост си, прочети, ама ако детето ти стане гей и тн...някак не може вече да приемеш насериозно човек, пък камо ли да приемеш избора му или неговата различност, когато виждаш, че от самия него струи злоба и несигурност.
Твоят въпрос не беше нищо друго, освен опит отново да наложиш гледната си точка.
Но ще ти отговоря, ОК. Има 2 дами, които от сто километра личи, че са. Има и други, които ги подкрепят ожесточено, само за да изтъкнат колко са толерантни, което явно се приема за огромен плюс днес. Останалите се опитват да влезнат в тона на темата и честно казано - няма никакво значение с каква ориентация са.

Благодаря за отговора. Не, нямах намерение да наложа гледна точка, просто ми беше любопитно, защото пишеш така сякаш си убедена, че повечето тук са хомосексуални, което ми се стори странно. Не съм коментирала тук образованието и общата култура на никой, нито евентуалната вероятност децата на някой да са хомосексуални, освен що се отнася до моето собствено дете. Така че няма нужда да се вписват всички в обобщения, както направи и по-рано с мен, констатирайки, че съм наранена и уязвима, само защото знаеш, че съм самотна майка. Подобни констатации и слагане под общ знаменател са обидни за мен. Но явно и теб не те притеснява да обиждаш хора, които не са на твоето мнение. Тук излязох леко от темата и го обърнах на лична кореспонденция, за което моля да бъда извинена. Но стоя зад всичките си думи.

# 236
Ако приемаш това, че си самотна майка - като обида - вината не е в мен.
Аз съм дете на разведени родители и не случайно днес толкова държа на здравия нормален семеен модел. С това приключвам и аз диалога  Peace

# 237
  • Сопот, Пловдив

Обидно е това, че ми лепиш етикети "уязвима"  и "наранена", знаейки един-единствен факт за мен, не изопачавай това, което съм казала.

# 238
да, естествено, щом си самотна майка значи си нещастна и отглеждаш нещастно дете, щом приемаш хомосексуалистите значи си гей, двама мъже са гнусни за разлика от технически същото действие между мъж и жена (биология за осми клас, устите и задниците са еднакви и при двата пола)...
Различията в този форум са не само културни и социални, а направо цивилизационни.

# 239

Обидно е това, че ми лепиш етикети "уязвима"  и "наранена", знаейки един-единствен факт за мен, не изопачавай това, което съм казала.

Все си мислех, че хората след раздяла са точно такива, но ако ти си била щастлива - извини ме!   bouquet

да, естествено, щом си самотна майка значи си нещастна и отглеждаш нещастно дете, щом приемаш хомосексуалистите значи си гей, двама мъже са гнусни за разлика от технически същото действие между мъж и жена (биология за осми клас, устите и задниците са еднакви и при двата пола)...
Различията в този форум са не само културни и социални, а направо цивилизационни.
Това никъде не съм казала всъщност...
Никак не те бива да правиш обобщения, но ще си замълча, за да не ти разваля кефа - из темите - да се правиш на остроумна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт