Майки лесбийки?

• 87 023
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Galaxy 13197853088
Мен ме касае, не желая да виждам подобни хора с отклонения. Гнусни и неприяти са. Не желая и децата ми да живеят в такава среда. И затова съм против. И е по-добре общественото мнение да се промени в другата посока, да стане крайно нетърпимо към подобни хора, докато те не проумеят че трябва да се лекуват.

# 1 636
Иди да живееш в Иран или Саудитска арабия!  Peace

И кое по-точно са глупостите?
Че в Китай се абортират женските зародиши, че в Индия защото не могат да си позволят аборти директно давят новородените момичета, че в Африка кастрират момичета и те умират от ужасно болезнени вторични инфекции, или че липсата на елементарни родилни грижи водят все още до ужасяваща смътртност в цял куп Азиатски, Африкански и Латиноамерикански страни...

Нямам какво повече да коментирам с жалко фашизоидче като теб,
ако живеехме в нормална страна мястото ти щеше да е в затвора.

Ех, Алексче трябва ли да ти правя цял списък с гении които са имали психологически или психиатрични проблеми?  Wink

# 1 637
  • # супернатурална #
Стига дее, специално към лесбийките повечето мъже са толерантни. Само изключително слаб и комплексиран ще усети заплаха, може би виждат някаква конкуренция  newsm78 А от гейовете направо ви е страх, сакън да не посегне някой на най-ценното ви  Laughing
За моето дете избирам свят, в който хората са различни. И не заплащат цена за различията си. А средата им я определяме само до една известна възраст.

# 1 638
  • Galaxy 13197853088
И защо мнозинството трябва да се изнася не разбрах?
По-логично е малцинството да си събере багажа и да
си ходи където му е мястото  Peace

Колкото до другото статистиката си казва думата.
В развиващите се страни с минимално болни от хомосексуализъм, населението расте.
В страните където има по-голямо количество болни от хомосексуализъм  - намалява.
Може и да не ти харесва, но това е истината. Ако не вярваш ходи и ги преброй.Но не си
мисли че тревяа пасем и като хвърляш кьорфишеци и ще ти се връзваме. И недей бута
темата за абортите, да не се окаже, че тук се извършва също геноцид.

п.с. как е по-толерантно да се казва "болни от хомосексуализъм" или "страдащи от хомосексуализъм"? Не бих желал да оскърбявам чувствата им.

# 1 639
  • На земята, която е всъщност звезда.
И защо мнозинството трябва да се изнася не разбрах?
По-логично е малцинството да си събере багажа и да
си ходи където му е мястото  Peace

Колкото до другото статистиката си казва думата.
В развиващите се страни с минимално болни от хомосексуализъм, населението расте.
В страните където има по-голямо количество болни от хомосексуализъм  - намалява.
Може и да не ти харесва, но това е истината. Ако не вярваш ходи и ги преброй.Но не си
мисли че тревяа пасем и като хвърляш кьорфишеци и ще ти се връзваме. И недей бута
темата за абортите, да не се окаже, че тук се извършва също геноцид.

п.с. как е по-толерантно да се казва "болни от хомосексуализъм" или "страдащи от хомосексуализъм"? Не бих желал да оскърбявам чувствата им.

Късно е.

Ти също си много гнусен и неприятен /впечатление не само от тази тема/. Слава богу, че хората като теб намаляват и след още едно поколение ще са малцинство.

# 1 640
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вселена, ще те помоля да си поставяш граници на езика Peace. Определенията, които прикачваш на потребителите, важат в пълна сила и за теб, но, както виждаш, ние  се въздържаме от употребата им. Постарай се и ти да направиш същото, за да не се налага за пореден път да викам модератор да разчиства след теб.

# 1 641
  • На земята, която е всъщност звезда.
Вселена, ще те помоля да си поставяш граници на езика Peace. Определенията, които прикачваш на потребителите, важат в пълна сила и за теб, но, както виждаш, ние  се въздържаме от употребата им. Постарай се и ти да направиш същото, за да не се налага за пореден път да викам модератор да разчиства след теб.

Използвам само и единствено определения, вече използвани от Labrador. Така че, не ме моли за нещо, за което не си направила забележка на друг съфорумец.

# 1 642
  • Сопот, Пловдив
Ако кажа, че ми е гнусно да чета нечии мнения, обида ли е към към тези, които ги пишат?

# 1 643
Добре бе Джото
при така написаните два поста над твоя ти с Вселена ли намери да се ядеш?

# 1 644
  • # супернатурална #

А защо точно след Вселена да се чисти? Лабрадор пръв обиди пишещи в темата. Така де, ако ще викаме мамма и татти...  Rolling Eyes

# 1 645
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лабрадор говори пълни смехории, но не е обидил директно друг потребител. Така че "фашизоид" и "гнусен и неприятен", насочени лично към него, според мен са неприемливи Peace.
Ако Вселена беше нарела постовете му гнусни и неприятни, въобще нямаше да се обадя. Тя нарече така него персонално, и не и е нито за пръв, нито за последен път да обижда по този начин. След малко ще започне да раздава и шамарчета, предполагам Laughing.

# 1 646
Това беше голям субективизъм. Лабрадор бе обиден със същите думи, с които обиди той самия, но не той бе заплашен с модератор. Мисля да кажа УУУУУУУУУУУ! И аз искам свят от различни хора. Simple Smile

# 1 647
  • Сопот, Пловдив
Лабрадор обаче обижда всички хомосексуални, включително имаме пишеща такава потребителка в темата, не виждам защо неговия пост да е по-оправдаем.

# 1 648
  • # супернатурална #
Лабрадор говори пълни смехории, но не е обидил директно друг потребител. Така че "фашизоид" и "гнусен и неприятен", насочени лично към него, според мен са неприемливи Peace.
Ако Вселена беше нарела постовете му гнусни и неприятни, въобще нямаше да се обадя. Тя нарече така него персонално, и не и е нито за пръв, нито за последен път да обижда по този начин. След малко ще започне да раздава и шамарчета, предполагам Laughing.
За него може да са смехории, за мен и за теб темата може да е забравена тези дни, но за някои пищещи тук това са си съвсем сериозни неща. Обиди всички потребители, които се определят като хомосексуални. Обиди мои познати. Обиди и майките, кото и без друго се притесняват достатъчно много за децата си, само защото "не са точно като другите"

# 1 649
  • Galaxy 13197853088
Вселена, ти хомосексуална ли си?Защо смяташ че всички трябва да ви харесваме?М?
Нито уважението, нито харесването слава богу е наложено със закон в тази държава.
И хлебарките са ми гнусни, ако някой дойде да ми обяснява,че трябва да ги пазя или
търпя, защото той ги смята за деликатес ще получи същото отношение.

п.с. майки не съм обиждал , айде моля ...

Общи условия

Активация на акаунт