Майки лесбийки?

• 87 006
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 650
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Супер неприятно е една такава генерална дискусия да се превръща в размахване на лични епитети. Толкова.
Обидената лично потребителка може да отговори сама, нали? Но мисля, че тя е достатъчно културна, за да не се впуска в подобна размяна на реплики. Освен това винаги можеш да нагрубиш някого и без употреба на грозни епитети. За това обаче трябва малко по-богат речник Wink.

# 1 651
  • # супернатурална #
Подкрепям те напълно, но отнасям думите ти към първоизточника на обидите.

# 1 652
  • На земята, която е всъщност звезда.
Лабрадор говори пълни смехории, но не е обидил директно друг потребител. Така че "фашизоид" и "гнусен и неприятен", насочени лично към него, според мен са неприемливи Peace.
Ако Вселена беше нарела постовете му гнусни и неприятни, въобще нямаше да се обадя. Тя нарече така него персонално, и не и е нито за пръв, нито за последен път да обижда по този начин. След малко ще започне да раздава и шамарчета, предполагам Laughing.
За него може да са смехории, за мен и за теб темата може да е забравена тези дни, но за някои пищещи тук това са си съвсем сериозни неща. Обиди всички потребители, които се определят като хомосексуални. Обиди мои познати. Обиди и майките, кото и без друго се притесняват достатъчно много за децата си, само защото "не са точно като другите"

Peace  Момичета, радвам се, че мислите като мен.  

# 1 653
  • Costa Rica
п.с. как е по-толерантно да се казва "болни от хомосексуализъм" или "страдащи от хомосексуализъм"? Не бих желал да оскърбявам чувствата им.

Как е по-толерантно да се казва "болен от терминална идиотия" или "страдащ от терминална идиотия"? Mr. Green
В твоя случай май е "радващ се на терминална идиотия". Sick
Мноооооого те е страх за мъжествеността ти, май.

# 1 654
 Joy Joy Joy Горд с терминална идиотия! : Joy

# 1 655
  • Galaxy 13197853088
Защо да ме е страх? От какво да ме е страх???
бъркаш нешо ... гнусни са ми.
С коя дума да заместя гнусни? "Неприятни" айде от мен да мине.

# 1 656
Хм, ако разбирам правилно президента на Иран, в тяхната страна няма хомосексуални, и се чудя кого лекуват... Simple Smile

http://afp.google.com/article/ALeqM5hATGOzv6YSmgeMY1zdYbdpyrG2cw

Сигурно хомосексуални туристи, а като гледам методиката - обесване - сигурна работа. Няма човек, няма гей.

# 1 657
  • Galaxy 13197853088
Бесят престъпниците там, в щатите ги убиват с инжекция или на ел. стол ...
Въпрос на традиции....
Какво като някои от престъпниците били хомосексуалисти, не разбирам...

# 1 658
''Всяко обобщение е признак на повърхностно мислене''-е казал Бойко Борисов.  Wink

# 1 659
  • Galaxy 13197853088
Сега Девора ще ти се обиди ...
Въпреки ,че цитираната "мисъл" е некоректна.

# 1 660
Мен ме касае, не желая да виждам подобни хора с отклонения. Гнусни и неприяти са. Не желая и децата ми да живеят в такава среда. И затова съм против. И е по-добре общественото мнение да се промени в другата посока, да стане крайно нетърпимо към подобни хора, докато те не проумеят че трябва да се лекуват.

Първо да заявя, че съм хетеросексуална, но такива като Лабрадор може въобще да ми блокират сексуалността. Rolling Eyes Не обичам арогантния език. Не харесвам хора , които си приписват правото на съдници.
Лабрадор, не знаеш ли, че има така наречен трети пол и това се дължи на хромозомите. Това поне твърди съвременната наука.  Т.е това не са болни хора, а са се родили такива. С една дума Бог ги е създал. Хайде да уважаваме Бога.
Важно е децата да бъдат обичани. Много семейства се състоят само от майка и дете. Бащата или го няма или се прави на невидимка, или по-добре въобще да го няма. Последният вариант е много разпространен за съжаление. И децата страдат.
Та, според мен въпросът седи не като майки лесбийки , а като майка , която има приятелка. И не е необходимо да развяваме сексуалността си пред децата. Важното е да ги обичаме.

# 1 661
  • Galaxy 13197853088
Моля за информация за третия пол, с обяснението за хромозоми и мутациите кото я различават от другите.
Интересно ми е. Сериозно.

Ако ще уважаваме бог, да се допитаме за хомосексуалистите и за това кое е нормално и кое не според божиите писания, на разспространените религии.

# 1 662
Тук има ник jp, значи лекарка, значи знае, освен това е интересна личност, както ми се струва. Викайте я! Понякога влизам в някоя тема, за да си изясня нещата и намирам само караници и обиди. Sad

# 1 663
Аз пък съм чувал че едно време наистина хомосексуализма е бил смятан за заболяване, но вече отдавна не е така - изваден е от списъка със заболявания на Световната здравна организация. Така че въпроса дали е заболяване или не, е решен отдавна - не е заболяване вече.
Освен това не съм чул досега някой да е бил излекуван от хомосексуализъм - това ми се струва невъзможно. Все едно да кажем че някой е излекуван от хетеросексуализъм. Няма как да стане ако те влече същия пол изведнъж да те привлече срещуположния.

# 1 664
  • # супернатурална #
п.с. майки не съм обиждал , айде моля ...

Защо, има ли някой, който е сигурен в бъдещата сексуалност на децата си? Ти сигурен ли си? Вероятно наблягаш на детайлите при отглеждането - пистолетче само на момчето, кукличка само за момичето. Пазиш ги както се пази от настинка или вирус. Но хомосексуализмът не е продукт на възпитанието. Мислиш ли, че не четат майки, които имат съмнения относто предпочитанията на децата си? Знаеш колко подигравки отнася едно по-женствено момче (макар и вероятно хетеросексуално) от връстниците си. Деца на такива хомофоби като теб. Извинявам се, ако съм те обидила, ако не се смяташ за хомофоб ще се извиня отново.

Общи условия

Активация на акаунт