Майки лесбийки?

• 86 987
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 665
Бесят престъпниците там, в щатите ги убиват с инжекция или на ел. стол ...
Въпрос на традиции....
Какво като някои от престъпниците били хомосексуалисти, не разбирам...

Убиват хомосексуални, защото са хомосексуални. Така ги лекуват - много е ефективно, предвид че мъртвият гей ще е мъртъв цяла вечност. Въпрос на "традиции"...

# 1 666
  • на брега на морето
Много се извинявам, без всякаква връзка с темата, а единствено със заглавието й - без пропуск го чета Малки лесбийки. Казах го, защото вече започнах да се притеснявам; сега като го "изрекох" ми отпусна. Терапевтично един вид. Извинявам се още един път.  Hug

# 1 667
Аз съм чувала, че хомофобите са латентни хомосексуални, ама не знам кое как. А това, че доста обратни мъже са педофили съм го чувала в американските филми. И не само съм го чувала, ами непрекъснато го повтарят. В криминалетата.

# 1 668
  • Costa Rica
Аз съм чувала, че хомофобите са латентни хомосексуални, ама не знам кое как. А това, че доста обратни мъже са педофили съм го чувала в американските филми. И не само съм го чувала, ами непрекъснато го повтарят. В криминалетата.
За първото - да, така е. Или поне имат някакъв проблем със сексуалността.

За второто - няма връзка. Просто на такива случаи се дава повече гласност (а в Бг си е направо мода ученичка да налази чичко  - това не го броят за педофилия Wink)

# 1 669

А - ами те криминалетата са по реални случаи. До едно. Даже не играят артисти, а наемат истинските престъпници, за да е максимално близо до случилото се. Същото е и като гледаме филми за десегрегацията в Щатите. Първо сценаристите пътуват до Африка, за да внесат роби в Новия свят. Така и ние ставаме съпричастни към страданията на бедните новозаробени нигерийци и борбата им за отхвърляне на оковите.

# 1 670
  • Galaxy 13197853088
 Joy  Joy тъй, тъй
Казват , че имат косми по дланите , дълги кучешки зъби и червени очи.
Но за сметка на това са грозни, тъпи, необразовани и нереализирани.
Естествено са самотни и без жени и деца, пропаднали типове отвсякъде.

п.с. едно комшийче преди годи умря на 14 с кочан заревица в задника след забавления с някакъв чичко.
Да те свържа ли с майка му да и обясниш че това е нормално а?

# 1 671
  • София
А това, че доста обратни мъже са педофили съм го чувала в американските филми. И не само съм го чувала, ами непрекъснато го повтарят. В криминалетата.

Единственият гей в парламента беше точно такъв - педал и педофил (обикновено вървят комплект, не само в криминалетата). Именно на такива като него се разчита да прокарат нужните им закони.

# 1 672
Joy  Joy тъй, тъй
Казват , че имат косми по дланите , дълги кучешки зъби и червени очи.
Но за сметка на това са грозни, тъпи, необразовани и нереализирани.
Естествено са самотни и без жени и деца, пропаднали типове отвсякъде.

п.с. едно комшийче преди годи умря на 14 с кочан заревица в задника след забавления с някакъв чичко.
Да те свържа ли с майка му да и обясниш че това е нормално а?

Аз пък познавам жени, които като момичета са били сексуално малтретирани от хетеросексуални мъже. Ти ще обясниш ли на майките им, че това е нормално?

# 1 673
  • Galaxy 13197853088
Не бъркай двата щата, писаното беше за пънкито.

# 1 674
А това, че доста обратни мъже са педофили съм го чувала в американските филми. И не само съм го чувала, ами непрекъснато го повтарят. В криминалетата.

Единственият гей в парламента беше точно такъв - педал и педофил (обикновено вървят комплект, не само в криминалетата). Именно на такива като него се разчита да прокарат нужните им закони.

Е откъде си толкова сигурна, че е единствения?
Статистически погледнато за последните 5 парламента вътре трябва да е имало поне 50-ина гейове и лесбийки и какво? Едно голямо нищо.
А също нещо удобно забравяш, че Кузов беше депутат от най-хомофобската партия!!!
Което пък навежда за някои мисли за съфорумеца, който е ок за секс с 12-годишни момичета

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 20:44 от Бумър

# 1 675
  • # супернатурална #
Не бъркай двата щата, писаното беше за пънкито.

Няма два щата, един е. Възрастен човек малтретира сексуално дете. Все е гнусно, престъпно и отвратително, различността на половете не го прави по-приемливо. Сигурна съм, че статистически погледнато хетерослучаите са повече. Но както някой писа на другите се дава по-голяма гласност.

# 1 676
Статистически погледнато за последните 5 парламента вътре трябва да е имало поне 50-ина гейове и лесбийки и какво? Едно голямо нищо.
Ами нищо е, защото гей организациите спят и не действат по въпроса. Вместо да организират гей паради, да насочат енергията си към гейовете в парламента да подкрепят искането за узаконяване на еднополовите бракове.  Peace Както е тръгнало ние ще останем последни в тази световна тенденция.

# 1 677
bezkrayna sineva
В парламентите на западноевропейските страни тези закони се прокарват и гласуват от левите и либералните партии, тук си имаме съответно БСП и НДСВ - партиите, които прокараха най-десния и най-консервативния плосък данък. За какви гей-организации говориш при положение че те нямат парламентарно представителство???

# 1 678
  • Galaxy 13197853088
12 г момичета се женят там където това е прието за норма, но това няма общо с темата.
Нито да ми го приписваш на мен, ясно?

% педофили при хомосексуалистите е по-висок от тези сред хетеросексуалните.
Защото са по-извратени.

Не разбрах някой ще даде ли информация за онези със странната хромозома.

п.с. в парламента е пълно с педераси, но не и с геьове ...
п.п.с. и всъщност голяма услуга ще направите на обществото ако почнете всеки ден да организирате паради, да им писне на хората и да ви прати в изходна точка.

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 20:54 от Labrador

# 1 679
  • # супернатурална #
Или Лабрадор умишлено провокира, включително с нарочно допускане на технически и правописни грешки, или аз съм се заблудила от няколкото теми, в които съм го засичала, а всъщност там той е демонстрирал изкуствен интелект  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт