Майки лесбийки?

• 86 924
  • 1 718
  •   1
Отговори
# 1 680
Краули тъжното е, че подобен вид чалгаджийско мислене и виждане е достатъчно разпространен в Родината.
И точно затова през цялото време говоря за омраза, колкото и тази дума да се вижда преувеличена на Вили, точно от нейното безразличие или от страховете на Снежа такива като този потребител възпитават децата си да тормозят различните и неотговарящи на квадратните им стереотипи и ограничения им мироглед.

# 1 681
  • # супернатурална #
Ми жалко за децата им, защото дори на нашето поколение да не се наложи да "свикваме" с правата на различните, то при децата ни това ще е факт. Дали ще са малки сърдити човечета, оковани от възпитанието на родителите си или приемащи и толерантни хора, това си е в нашите ръце.

# 1 682
  • Galaxy 13197853088
Съдейки по писаното от  вас уважението и
симпатиите са взаимни и пропорционални.
Но думата омраза си я запазете за вас, аз
не ви мразя. До някъде ви съжалявам , но
и сте ми ...."неприятни" ... разбирате ме......
или всъщност, не, не ме разбирате,но и,не
ви трябва.
И не преписвайте неща които не знаете на
хора които не познавате. Много е лесно, но
най-често невярно.

# 1 683
А това, че доста обратни мъже са педофили съм го чувала в американските филми. И не само съм го чувала, ами непрекъснато го повтарят. В криминалетата.

Единственият гей в парламента беше точно такъв - педал и педофил (обикновено вървят комплект, не само в криминалетата). Именно на такива като него се разчита да прокарат нужните им закони.

Американската психологична асоциация
е на друго мнение:

Studies on who commits child sexual abuse vary in their findings, but the most common finding is that the majority of sexual offenders are family members or are otherwise known to the child. Sexual abuse by strangers is not nearly as common as sexual abuse by family members. Research further shows that men perpetrate most instances of sexual abuse, but there are cases in which women are the offenders. Despite a common myth, homosexual men are not more likely to sexually abuse children than heterosexual men are.

http://www.apa.org/pubs/info/brochures/sex-abuse.aspx

# 1 684
Ако проблема е в това, Нещо да се приеме за норма... ooooh! Преди близо месец Тълпата ревеше яростно да се помилва Убиеца на котки и младежи Опиц. Sick Не съм чувала по слаб аргумент. newsm78

# 1 685
Ако проблема е в това, Нещо да се приеме за норма... ooooh! Преди близо месец Тълпата ревеше яростно да се помилва Убиеца на котки и младежи Опиц. Sick Не съм чувала по слаб аргумент. newsm78

Кое е проблемът и кое е слаб аргумент?

# 1 686
Лабрадора каза, че в Иран жененето на 12 годишни моичета било норма.

# 1 687

Също така чета, че:

"A woman cannot leave her home without
her husband's permission, even to attend her father's funeral".

Съпругата не може да напуска дома без позволението на съпруга си, дори за да присъства на погребението на баща си.

http://www.wfafi.org/laws.pdf

# 1 688
  • Costa Rica

Също така чета, че:

"A woman cannot leave her home without
her husband's permission, even to attend her father's funeral".

Съпругата не може да напуска дома без позволението на съпруга си, дори за да присъства на погребението на баща си.

Как пък Иран стана любимата дестинация на Лабрадорчето? И то с най-лошата си страна? Или щом нямаме валидни и разумни аргументи - шериатът изведнъж ни става мил и роден?

Лаб, надявам се да ти е много топло и уютно там, където си си заврял главата Mr. Green

# 1 689
# 1 690
  • Сопот, Пловдив
Аз изпитвам силно "неприятно" усещане, от мисълта, че детето ми ще се сблъсква с деца, възпитавани от хора, които мислят като някои пишещи тук. И същевременно ми е жал за децата, защото те нямат вина за това.  Tired

# 1 691
  • Galaxy 13197853088
Глупости пишете, но щом ви радва ... продължавайте.

Иран е даден за пример само с това, че полага усилия за лекуване на болните от хомосексуализъм.
Жененето на 12 годишни не е норма там, изключение е при някои племена, но щом смятате че там жените нямат права и изпоженени на по 12, прости, бити и заключени в къщи ... вярвайте си.

Всъщност разсъжденията на някои тук много приличат на ислямските фундаменталисти ... дори може да ги наречем "Феменофундализъм"  Joy ...

Делфинче, какво съм казал за шериата не разбрах?
Ако може да ме цитираш къде съм написал това, за да не излиза, че пишеш глупости с глава как беше израза там .. ти знаеш.

# 1 692
  • на брега на морето
Вие пък ще се избиете заради глупости! Всеки си казва мнението, лошо нЕма.

# 1 693
Тук са само жени, които за разлика от мъжете могат да имат деца с незначително участие на мъже.
Отбелязвам, че и могат да ги гледат.
Въпросът е дали две майки трябва да се пишат законно като две или едната, а другата е приятелката на мама.

Твоето мнение по темата какво е?

Devorah, наистина имам енергия по темата.
Осиновява се от една / без брак/ и се ражда от една без брак.
Аз съм за раждането.

Снежи, а ти смяташ ли, че партньорката ще си остане приятелката на мама, само защото няма легализирано съжителство? Пак ще е мама, защото ще се грижи за детето като мама. Но би било по-лесно, по-сигурно и уредено, ако двете партньорки имат еднакви права и отговорности. Те така и така са родители, това е.
Не, не мисля. Не е по- добре за детето/ по този въпрос си изказах мнението/, но не е и по- добре за рождената майка.
Всеки човек е егоист. И не само това. Каквото и да казваме всяка майка си чувства и гледа най- добре детето. Майка не се заменя. Не бих приела закон който дава на някой еднакви права на друг/друга/ други  над собственото му дете.

# 1 694
от страховете на Снежа такива като този потребител възпитават децата си да тормозят различните и неотговарящи на квадратните им стереотипи и ограничения им мироглед.
Тъй като поста и към мен, мисля да ти отговоря.
Определено имам квадратен стереотип, но не мисля, че е ограничен. По- точно имам кръгъл / не го бъркай с нулата/, но не забравяй, че телата във вселената са с елипсовидна форма. Така притежават най- малка енергия.
Нямам, нита някога съм възпитавала детето си в агресия, още по- малко да тормози другите.
Аз също като Лабрадор ще кажа, да не предписвате черти и качества на хора които не познавате и които са в противовес с вашите възгледи.
Никой не може и не трябва да налага възприемане на нещо които  се считат за отклонение / най-малкото/.
Това не мисля, че е полезно и за двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт