Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 165

• 51 485
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Русе

#Crazy #Crazy #Crazy
На Цвети може и да и дойде малко повечко "Брилянтин"а днес  Joy Joy Joy
Аз не го обичам Джон Траволта от този период, много ми е хърбав...но не ми пречи да съм гледала този филм, поне пет пъти Wink

Надин,  Wink вече ги отразих тези двамцата, ама като редактираш  Laughing - да взема и да те цитирам, че аз пък много си го харесвам ''Брилянтин"-а, хеле  Whistling пък музиката му!  Simple Smile
А колкото до тези "брилянтирани'' образи все още ги понасям, любопитно ми е как ще продължи нататък.  Thinking

# 662

Това близнаци ли са?
И то разнояйчни. ooooh!
Ама да не би и тях да ги е родила Туба, че има вече опит в износването на близнета? newsm78 Joy Joy Joy

# 663
# 664
Габи дано след преяждането да не ти се затъкнало нещо между зъбите, че да не ти се налага да опираш до услугите на такъв "зъболекар" hahaha hahaha
Скрит текст:

# 665
Канти, току що си направих щателен зъбо-преглед.
За сега няма да се възползувам от услугите на д-р Зъботрошач. hahaha hahaha
Ама той таман за нашата тема.
Със същата прическо-брадичка са с Онур. hahaha hahaha hahaha
Само че ,,Зъбаря'' май повечко време се е пекъл по плажовете и е добил един шокотен. Joy Joy

# 666
  • Русе

Канти, след последния клип., който си сложила  Simple Smile е нормално да сложа и тези миниатюрни гифчета/аватари.  Peace

Ех, спомени, спомени  Wink - може и от филм да са, но пак ще си ги имат!  Simple Smile

# 667
Така е Цвети, но пък от реалността съм сигурна, че имат и по-хубави спомени  Peace
Много хубави гифчета слагаш  yes
Габи,  Peace  Г-н Зъботрошач има една баня в повече по рождение в сравнение с Онур.  hahaha Така, че води с едни гърди напред по отношение на тена Joy

# 668
# 669
Здравейте!  Hug
Гледам, че се забавлявате тук, напук на жегата навън...
То къде ли да ходи човек, в къщи на климатика е най-добре. Дори плажа е горещ, не че съм там, де... Joy Но бях в планината и, да си призная, горещо си беше  ooooh!, само вечер ставаше по-хладно, ама то стените на къщата като са се напекли, пак  е горещо.  Crossing Arms

Фейсовете са пълни с поздравления. Може да се сърдеха на избора на Туба отначало някои фенове, но определено са ѝ простили! Разбира се, само тези, които могат да го направят.  Peace Тези, които Господ е лишил от доброта, разбиране и интелект - не успяха да простят... Е, както и да е...

Ето няколко поздравления

Скрит текст:
и аз излизам в жегата... Sad

# 670
  • Русе
''Така е Цвети, но пък от реалността съм сигурна, че имат и по-хубави спомени ''

Е, Канти Wink в това и аз съм убедена и то не на 100, а даже на 1000%,  Simple Smile особено пък около куклите / така им завиждам  Blush за тях, това е такова щастие/.  Peace

А гифчетата и колажите  Blush нали не умея да правя, но пък успявам да ги откривам, а днес ги има много, та...  Simple Smile

Линка  Hug

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 18:44 от Cveti67

# 671

Езги Мола в "Лишият път" Peace

# 672
# 673
# 674
Съдейки по облеклото, изглежда са танцьорите, с които са снимали сцената с Езги М.

Общи условия

Активация на акаунт