Бъдещият татко все по-силно се гордее, че есен вече бебче ще люлее! Септември`12

• 25 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро  newsm46  чувствам се като ударена с тежък предмет по главата  smile3538 smile3538 smile3538
Леко отпадноло и много сънливо, но се разсъних вече и сега ще пия едно мляко с какао  kaffeetrmker_2

Половинчо спи ... след парацетамола вчера така се изпоти и направо гореше, че днес се надвам поне да няма Т. После мисля едни препечени филийки да му направя, че да напълним малко тумбака  Mr. Green

Пипи ... аз не съм чувала за такъв закон  Rolling Eyes За майката знам, че получава еднократна помощ от държавата в размер на 250 лв, но за бащата  да взима пари  Money newsm78 Mr. Green Нека който има инфо пише  Hug

danaya80 каква е тази болка, аз по принцип не съм имала такава  Rolling Eyes
Ако наистина не може да се понася се обади на АГ-то си  Hug

Слагам кафенце и отивам до магазина  Heart Eyes

# 676
Добро утро и от мен. Тази нощ разбрах колко е гадно да не можеш да спиш. Цяла вечер се въртях,бебо ме риташе пък и тъкмо заспа и почвам да сънувам бебешки колички,че сега съм на тази вълна. От 4,30 съм станала ужас направо.
 Пипи Дългото Чорапче  мисля, че помощта се отпуска само на семействата на чиито дохода на член от семейството не надвишава 350лв брутно/така държавата ни насърчава да раждаме повече,много са загрижени за нас/.
 Фейт на мъжа ти ще му мине ама ти се пази да не те хване, че с тези вируси шега не бива. Ако се разболееш ще го прекараш доста по-тежко от него. Hug
 Аз съм добре иначе, стоя си по цял ден вкъщи и само чета за колички голямо чудене му правя.
Ако може някоя майка от Бургас да сподели в кой магазин мога да разгледам колички на Britax, cangaroo  и chipolino ще и бъда много благодарна, а и също така къде се намира този магазин "щъркел" Thinking
 Олях се този път.
Последно да споделя моите килограми са +8, но вече не ми стават дрехите особено в краката. Явно там качвам най-много.

# 677
Много съм бавна доката напиша и три публикации има вече.
Пък и аз какво чета - помощта доколкото знам  се отпуска на семейството, а не на бащата. newsm78Най -добре да се прочете от закона че това което го пиша съм го чула само от приятелки незнам доколко е достоверно.

# 678
Фейт, ето инфо http://www.kik-info.com/forum/index.php?topic=1658.0
и
12. Условия за придобиване право на парично обезщетение при раждане на дете за 15 календарни дни от бащите.

За придобиване право на парично обезщетение при раждане на дете за 15 календарни дни от бащите е необходимо да са изпълнени следните условия:

към началото на отпуска при раждане на дете бащите да са осигурени за общо забо-ляване и майчинство;
    да имат най-малко 12 месеца осигурителен стаж като осигурени за общо заболяване и майчинство.
    да им е разрешен отпуск при раждане на дете.

(чл. 48а и чл. 50, ал. 6 от КСО)

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 08:41 от Пипи Дългото Чорапче

# 679

За този магазин знам,че го имаше само на центъра до музея,но някъде към април-май го затявориха.Жената беше ми казала,че може по нета да се поръчва.

# 680
  • Бургас
teta,  Кангаро и Чиполино има на Слънчо и на онзи магазин, който е отстрани на Европата (Краснодар). Сега не мога да се сетя за името му Wink Иначе тези първите хич и е ги знам даже Peace, но ако са същтата ценова графа като Кангаро и Чиполино, би трябвало да ги има пак на същите места. Иначе скъпи колички на Синдито и до Борисовата направиха едно магазинче, от гораа страна.
Баси как обясних, че и аз не се рабрах ooooh! Joy

# 681

За този магазин знам,че го имаше само на центъра до музея,но някъде към април-май го затявориха.Жената беше ми казала,че може по нета да се поръчва.
Благодаря ти, ясно защо не мога да го открия.
Дано бързо да ти преминат болките, ако трябва отиди на лекар  Hug
Melly.G   аз те разбрах, благодаря ти.Вчера ходих на слънчо в центъра пък не ги видях гледах само някакви полски бебето, а  пък за тях нищо незнам.

# 682
  • Бургас
Teta, виж и на Делфина тогава (макар, че са на един и същи собственик със Слънчото) е по-голям и повече изложени модели Peace Това е магазинчето зад операта И на онзи до Краснодар провери.Peace
Как се заиграх с този сайт, дано ви е интересен Hug Heart Eyes
Скрит текст:

Леле, колко нови бебчета има при Августинките Hug Да са им живи здрави малките буби.

# 683
Melly.G благодаря ти в понедилник отивам на обиколка. quote]Леле, колко нови бебчета има при Августинките  Да са им живи здрави малките буби[/quote] - И аз се присъединявам към пожеланията. Стани ми много мило другия месец по това време и ние ще имаме вече бебчета от форума.
Изчезвам , че станах досадна.[

# 684
Добро утро  Coffee Имало е голямото среднощно писане  Hug Предполагам, че занапред ще зачестява и все повече мами ще се включват  Mr. Green
Фейт, мерси за напитката, де да можеше и на гледка да го докараме  Mr. Green Бързичко оздравяване на половинката ти.
И аз съм сравнително ранобудна днес - станах гладна, а и да изпратя мъжо. Сега ще кукувам, докато ми звънне някой за кафенце или разходка.
Мели, аз също те разбрах - сестра ми живее в Бургас и ги поназнайвам и аз магазините покрай нея и малкия  Wink

# 685
Фейт, ето инфо http://www.kik-info.com/forum/index.php?topic=1658.0
и
12. Условия за придобиване право на парично обезщетение при раждане на дете за 15 календарни дни от бащите.

За придобиване право на парично обезщетение при раждане на дете за 15 календарни дни от бащите е необходимо да са изпълнени следните условия:

към началото на отпуска при раждане на дете бащите да са осигурени за общо забо-ляване и майчинство;
    да имат най-малко 12 месеца осигурителен стаж като осигурени за общо заболяване и майчинство.
    да им е разрешен отпуск при раждане на дете.

(чл. 48а и чл. 50, ал. 6 от КСО)

Това е интересно  Thinking
Попитах в темата за помощи и майчинство и ще видим после какво ще ми отговорят  Heart Eyes

# 686
  • Бургас

Мели, аз също те разбрах - сестра ми живее в Бургас и ги поназнайвам и аз магазините покрай нея и малкия  Wink
Ахахаха Joy Joy Joy Joy щом не бургазлия ме е разбрал, значи съм се справила   Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 09:56 от Melly.G

# 687
Фейтче, това обещетение е еднократно и е право на осигурения баща. Плаща се на база осигурителен доход, съгласно Кодекса за социалното осигуряване. Една приятелка ме " светна" по въпроса, иначе едва ли щях да търся на какво има право нашия тати.

# 688
Аз пак се будих по никое време снощи  smile3507 Друг път ставам, отивам до WC И пак заспивам, тоя път и беба се събуди и шава, мята се... Следващият път ще взема да се присъединя към нощното форумно бдение.

# 689
Добро утро.Айде и аз в отбора на труповете  Sad.Друг  път спя по малко даже като часове ама това късното лягане ме съсипва.А трябва да се стягам и да отивам към квартирата работа да върша ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт