Връзка с по-млад мъж

• 46 484
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
Андариел, внимавай, че ей сега ще дойде Лизет с предложения  Laughing

# 226
В тази тема срещнах потребители, за които е по-важно да се изкажат отколкото да участват в дискусията.

# 227
  • Tам през Атлантическия океан
В тази тема срещнах потребители, за които е по-важно да се изкажат отколкото да участват в дискусията.
Туко що направи същото  Wink

# 228
Самият факт, че има дете на срещата, вече променя много поведението и мисленето на двамата възрастни. родителят продължава да се чувства родител, а не свободен възрастен човек, а другият възрастен си мери приказките и мислите. Демек, всякаква спонтанност е под въпрос. Кога да се опознаят двамата, като ммайката все трябва да държи под око отрочето? Ние, че сме женени, се променяме, когато децата не са покрай нас, а ужким се познаваме достатъчно много, спим един с друг от години, и не би трябвало да има разлика със или без децата на два метра илина съседните столове. Да, ама има, говорим си по съвсем различен начин, дори се гледаме по различен начин! Какво остава за хора, които тепърва ще се опознават, за тях дори е жизненоважно да са сами поне от време навреме! Детето не е придатък на родителя си, нещо като трета ръка или втора глава, без която да не може дасе случва нищо!

Съгласна съм с този пост!
Има едно малко обаче. Какво правим в случаите когато просто няма на кого да оставим детето за една вечер на пример, не смея и да си помисля за по-дълго?

Аз лично преценявам хората още в самото начало и решавам дали точно този човек си заслужава времето което ще взема от децата и съня си.

За мен възрастта няма значение, по-скоро е важно как въпросния човек приема нещата.

# 229
Толкова хубаво ми прозвуча твоя пост Peace
Според мен заслужавате да бъдете заедно, защото/без да съм се развеждала и не знам как се чустваш/ подозирам, че си минала през неприятни неща в живота си и сега е дошло време да бъдеш щастлива. За това аз ви пожелавам да сте много дълго заедно и да се обичате. Възрастта е само една цифра, когато има истинска любов! Моя мъж е по-малък с 4години от мен и ме обича ужасно много, както и аз него Peace
Благодаря ти!!!За сега съм наистина много щастлива, но след всичко преживяно не мога да се отпусна напълно да си го преживея истински...

# 230
EmiliT, извинявай, че изместихме акцента на темата ти. Наистина има какво да се каже за срещите на самотните майки, но не е тук мястото. Peace

# 231
  • по пътеката
не виждам проблем във връзка с по-млад, стига той да е активно търсещия такава връзка, или съдбата да ги е събрала в нея! има си мъже за вси4ки типове жени, както се оказва, а доколко успешна е ве4е си е до нагласа и пасване!
а за срещите мисля,4е дамата трябва да намери все пак някой от  обкръжението си за да има  и интимни срещи от друг характер, не само излизания тип напасване с детето! децата са си ревниви  понякога и адски провалят връзките на родителите си, егоизмът също пре4и! понякога се иска и време или разговори и у4астие в живота на детето за да  му се покаже ,4е няма промяна в майката! но тогава няма зна4ение на каква възраст е  новият мъж!

# 232
  • София
Вярно, децата са много ревниви, дори към собствените си родители като двойка. Моите сега са големи, но на моменти виждам как нещо ги кара отвътре да прилагат тактиката"разделяй и владей", малко като на Фройд комплексите. Сякаш е някакъв остатък от бебешките им времена. Не мога да си представя какво би станало, ако трябва да изляза на среща с мъж и децата. Направо ще го попилеят!

# 233
Свекърва ми е била със 7 години по-вързастна от мъжа си, надживяла го е вече със... 17 или 18 години. Гледай си кефа и не се поддавай на предразсъдъци Peace

# 234
....надживяла го е вече със... 17 или 18 години. ...

ред за онзи свят няма.

на мен лично е абс невъзможно да ми се случи такава връзка, дори само чисто сексуална. влизам в ролята на майка и край на връзката. хората сме обаче различни и щом ти си доволна и щастилива - не разбирам какъв е проблемът Grinning. живей си живота така, както ти харесва. не се нуждаеш от одобрение, похвала и обратна връзка с другите, защото тогава правиш от всеки свой съдия.

# 235
  • с/у ОколоМръсТното
живей си живота така, както ти харесва.

Peace
Мерси, слънчева*, че се появи! ... беше ми домъчняло за теб  Heart Eyes

# 236
... беше ми домъчняло за теб  Heart Eyes

Hug чат-пат здравословна почивка от 'мамата'. Grinning, оказва се адски полезно Grinning

# 237
Само едно не мога да разбера - като кажете "Не се увличай" или "Наслаждавай се на секса". Хубаво де, но те тия неща не са концерт пожелание. Ами ако не може да не се увлича?

По темата... естествено, че нямат никакво значение годините.
По-скоро дали при общуването се чувства разликата във възрастта - например единият да е много по-зрял, другият - хвърчи.
Ако обаче няма такова усещане (а още повече ако и външно разликата е нефрапираща)... всичко си е наред. Бе животът е твърде кратък, за да робуваме на клишета.

Нито плюсът, нито минусът в полза на мъжа са гаранция за нещо.
(Аз лично иммам доста калпава връзка от сумати години с по-малък от мен мъж. 4-5 години по-малък. Връзката ми обаче е калпава заради поне 5 други неща, нямащи нищо общо с годините)

EmiliT, имам някакъв странен присантиман за тебе. От толкова съвети и притеснения при теб, да не се озовеш пак в кърмаческия.  WinkЩо така имам усещането, че така ще стане? Любовно щастие на талази се усеща при теб. Hug

Малко офф: и аз си почивах известно време от мамата. Сега ми е долипсвал чисто женският мохабет. Blush

# 238
Само едно не мога да разбера - като кажете "Не се увличай" или "Наслаждавай се на секса". Хубаво де, но те тия неща не са концерт пожелание. Ами ако не може да не се увлича?

Аз също не го разбирам понеже не вярвам, че като не се отдадеш напълно на една връзка ще можеш да я изживееш пълноценно. Ако си непрекъснато на спирчаките може да навредиш на възможността за нещо трайно и силно.

# 239
Мъжът ми е 6 години по-малък от мен, оженихме се когато той беше на 21г....преди 10 години. Ако имате общи интереси, възгледи за живота, любов и продължавате да гледате в една посока и в бъдеще, връзката ви ще е успешна.

Не разбирам и аз съветите от рода "не се увличай".

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 03:23 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт