Връзка с по-млад мъж

• 46 574
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ама моля ти се, ти така си го описала, все едно аз пред детето се контя, гримирам и хихикам, после викам някой непознат да го гледа и се прибирам в 2 да го събудя и да му кажа как е минало  Joy
Детето ми е през уикенд у баща си и през ваканциите у баба си, няма нужда да ме гледа как се приготвям или излизам, нито има нужда да го "трясвам" някъде "изневиделица".
На мен ми е ясно защо разсъждаваш така де, ти не искаш нов мъж, така че е нормално да не искаш да имаш срещи. Но за една жена, която би искала да създаде семейство, да тръгне по срещи с детето си е абсурдно.

# 181
Не мисля, че приятеля ми заслужава 100% внимание. Просто не го виждам като повече от приятел и любовник. Не мисля, че и някой ще се съгласи.

Достъпа до леглото ми не дава пропуск за семейството ми. Ако не виждам в един мъж перспектива, а само любовник никога не бих го запознала с детето.

Скрит текст:
Моят син също е на 5 год. През уикенда бяхме с приятелска двойка в провинцията. На следващият ден разказвал на баща си къде и с кого сме били. Съпругът ми казал: "Да, А. и К. са приятели". Мите му отговорил "Не са приятели. Гаджета са, защото на масата се хранеха с един нож. Видях ги и да си споделят сладолед". Не е само моето дете толкова наблюдателно и интуитивно. Каквото и да ми коства организационно или финансово винаги бих пощадила интелигентността и чувствата му като не го взема със себе си на любовна среща.

# 182
Не, аз съм си ходила с детето и ако на моето дете не му се понрави някой, да оставим някой да си позволи повече от приятел на майка му, то обикновено този изчезва от живота ни преди да се е стигнало до секс.
Синът ми има много по- голям усет към хората от мен. С него съм си спестявала прекалено много проблеми.

Интересно ми е дали очакваш реципрочност от сина ти, като тръгне по срещи...

Позицията ти е странна, въвлекла си детето в отношения, които не са негова работа, че и го ползваш за параван и извинение за очевидното си нежелание да имаш личен, интимен живот... Естествено, и животът, и детето са си твои, и можеш да ги организираш както си искаш, но определено аз пък не бих искала да излизам с мъж, който до четиринадесетгодишен е определял кой мъж е достоен да прави секс с майка му, вместо да се замисля за собствената си полова и сексуална принадлежност  Crossing Arms

# 183
и като вземе детето на 5 срещи с 5 различни мъже, които после може и да пренощуват вкъщи, една жена би дала страхотен пример на едно малко момиченце например  Rolling Eyes

# 184
Аз съм си гледала детето сама и винаги е било с мен, додето е дете.
 BirdsFlu, не очаквам никаква реципрочност защото на мен така ми е било добре и така съм искала.
Не съм въвличала детето си в отношения, просто другия е трябвало да си изгради отношенията към нас, казвам нас, защото детето ми не може да се гледа само. Значи или приемаш или не.
и като вземе детето на 5 срещи с 5 различни мъже, които после може и да пренощуват вкъщи, една жена би дала страхотен пример на едно малко момиченце например  Rolling Eyes
Какви 5 мъже, какви 5 лева. Аз съм грозна. Имала съм връзка когато детето ми беше на 3 години и две по- късно. От последната още си сърбам попарата. Двете последни с доста по- млади мъже, въпреки, че никога не съм си падала по такива.
Другата със сигурност ще я обмислям много по- добре, тъй като не възнамерявам да имам мъж за постоянно присъствие.

# 185
  • София
Снеже, сериозно ли ги говориш тези неща??? Като те покани мъж на среща, примерно на вечеря, отиваш със сина си??
Аз винаги ходя със сина ми и не познавам такива които ходят без децата си.

Още малко детето и да ми свети в спалнята, че не може без него!  Wink
Малкото не може да свети, ако свети свети и когато си със съпруга. Каква е разликата? Че единия ти е съпруг, а другия приятел.

Ами, да, децата по-лесно възприемат и смятат за нормално родителите да спят заедно, а не да заварват в леглото на мама или тати чужди каки и батковци! Така да се каже, ревността от другия родител са я преживяли, ама ревността от чужд човек как да стане, особено ако се случва честичко и този, другият няма общо с детето. Затова хората запознават децата си с новите си партньори едва като стане сериозно, защото докато се намери сериозен партньор доста връзки могат да дадат фира.

Ау, да не съм те прочела повече да пишеш, че си грозна! Няма  как да си грозна! В най-лошия случай си забравила да си показваш хубостта и да я подчертаваш с подходящи дрехи, грим и походка! Срамота, бива ли така да казваш за себе си!

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 14:30 от Andariel

# 186
Затова хората запознават децата си с новите си партньори едва като стане сериозно, защото докато се намери сериозен партньор доста връзки могат да дадат фира.
Не съм използвала собственото си легло откакто детето ми беше на 3 години. Няма място. Терен също, както и време.

# 187
  • София
Мъжете да осигуряват терена! айде,  айде, да се поохарчат малко!  Simple Smile Няма да се оставяш така, какво означава да няма време! Време никога няма за нещата, от които леко ни е страх!  Hug

# 188
  • Бургас
Ааа, Снежа, ти докато си мислиш, че си грозна, няма да срещнеш нормален човек. Я, стига! Те хората подушват като има някакви съмнения и резерви и почват да те използват - вирни носа, вдигни летвата и да махат опашки подире ти! Аааа! Ядосах се - тя грозна, щото мъжетеее - Аполон до Аполона, мила моя майно льо! - ама друг път. Като иска жена и секс - и терен ще осигурява, и всичко. Аааааа!

# 189
Снежа, ти когато забременя от женен мъж, детето му беше ли с вас?

# 190
Като иска жена и секс - и терен ще осигурява, и всичко. Аааааа!

Докато се делят на мъже и жени със задължения, а не са партньори във връзка, все ще има "гостуващи артисти".  Tired

# 191
Снежа, ти когато забременя от женен мъж, детето му беше ли с вас?
Детето му беше на 20-25 години. Така, че това би се наричало друго. не, не харесвам тройки.

# 192
  • Tам през Атлантическия океан
Лелее, тази тема в какво се е превърнала  ooooh! Добре, че е Анди да варди крепостта на здравия разум, че направо чета и не мога да осъзная аз ли на различна планета живея, с криви очила ли чета  newsm78  Да ме поканят на среща и аз да отида с детето??? Моля??? Кой с акъла си ще го направи това??
Била съм разведена с дете близо 2 години, излизала съм с мъже и ей богу и през ум не ми е минавало да ги запознавам със сина си и да го водя с мен. Запознах го с настоящия си съпруг в момент, в който и за двама ни беше ясно, че нещата отиват на сериозна връзка и трябва да видим дали двамата ще се спогодят.
Ама да ме поканят на среща - на вечеря, на кино, на бар - и аз да отида с детето ... да бе.
Кажете сериозно, че не сте правили такива неща, ами само теоретизирате "ако-то"?

Като си разчитала на баби  Wink си 'свободен електрон'  Sunglasses
Така е пей сърце дори и като си бракуван  Laughing щтрак с пръсти и детето на бабаааа  Grinning
Купон  Laughing

Я сам се оправи без подкрепления   Sunglasses

# 193
  • София
Ще използвам свиждането на таткото с детето.

# 194
Ще използвам свиждането на таткото с детето.

... приятелки, детски клубове, ДПУ и т.н.

Има ли желание, има и начин. Peace

Общи условия

Активация на акаунт