Връзка с по-млад мъж

• 46 557
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
20-25 или 13. И дали има значение? много си противоречиш.

# 196
  • София
Ако бях без подкрепления нямаше да ходя на срещи, Дес, толкова е просто. И съм го правила, с детето ли съм, няма излизане, изобщо не е стояло на дневен ред.
Бабите са в други градове, никога не сме на "Щрак" с тях, затова написах за ваканциите на децата.
И, да, както е написала Анди, детето ходи и при баща си. Ако е по-голямо ходи и на екскурзии, зелени училища и гости с преспиване.
Виждала съм се на по кафе с някой дори когато съм чакала сина си от курса му по математика. Също и съм излизала за обеди в работно време. Вариантите са страшно много.
Който иска да направи нещо, намира начин, нали знаеш. Който иска да ходи с детето си по срещи, винаги ще си намери оправдание как няма как да стане без детето.

# 197
Ще използвам свиждането на таткото с детето.
Ако няма такъв.
Всички хора са различни. Всеки знае как се чувства при една или друга ситуация и при всеки случай не еднакво. Същото се отнася и за децата.
За мен този който е без дете трябва да се приспособи, ако не може е негов проблем.

# 198
  • Бургас
Някои нито баби имат под ръка, а бащата си е бил тотално камшика - не можеш да му връчиш детето насила за уикенда все пак, а за детегледачка - няма възможност.  Confused Аз в такъв случай не бих завързвала никакви връзки, ако няма кой да гледа детето. Като порасне вече и може да остава само - тогава. По-добре отколкото да го мъкна със себе си по срещи.

# 199
20-25 или 13. И дали има значение? много си противоречиш.
Какви са тези 13?
Разликата между моя син и този на мъжа е 25 години, между сина ми и ББ е 50. Между мен и ББ е 16, между мен и сина му 9.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 16:04 от Снежа63

# 200
За мен този който е без дете трябва да се приспособи, ако не може е негов проблем.

Ние не коментираме приспособяващия се, а детето. Не мисля, че и то е длъжно да се приспособи.

# 201
  • София
Честно, аз ако съм мъж и на среща мацката дойде с детето си, ще се чувствам много неудобно и като лапнишаран, който е на кастинг за ролята на новия татко. Ще драсна при първа възможност и повече няма да се обадя. айде бе, някакъв сополанко ще е последна инстанция и ще ми дава тон в живота!

Снеже, не може да очакваш от хората те да се приспособяват към това, че ти имаш дете, и едва ли не на пръсти да стъпват дали синът ти ще ги одобри. Казвам го най-добронамерено! Поне сега синът ти е достатъчно голям, че да може да стои сам вечер, денем, че и дори за една нощ, а ти да си раздвижиш малко личния живот. Мразя я тази приказка, че децата пораствали и си тръгвали, ама в случая е много точна - не си слагай сама девствен пояс, още някоя и друга година, и синът ти ще гледа да те насочи към близкото кафене, че да си доведе гаджето, млада жена си, не се погубвай така сама да оставаш! Нали така!  Hug

# 202
Аз няколко пъти съм гледала детето на приятелка докато тя е била на среща. Тогава нямах деца и  имах възможност да и помогна, въпреки че едвам издържах хлапето  тея 3-4 часа, просто не разбирах от деца, не знаех как да се занимавам  него... Simple Smile

# 203
  • Tам през Атлантическия океан
Ако бях без подкрепления нямаше да ходя на срещи, Дес, толкова е просто. И съм го правила, с детето ли съм, няма излизане, изобщо не е стояло на дневен ред.
Ясно  Wink

Около мен тук познатите са с децата си и новите приятели/гаджета  Grinning
Без дете ако единствено са на бар или нощно заведение.
Новия приятел на мама е приятел като вс. останли в началото т.е. не се позказват интимности и т.н.  Grinning  докато се разберат до колко са сериозни отношенията и за двамата Simple Smile

Не виждам драма и О Ужас ! детето да е с майка си на среща в пицария с приятел Wink (примерно)

# 204
Снежа,  виж си постовете назад в темите. Протеворечиви са. На колко точно е било детето на мъжът от когото си збременяла?
Малко е нечестно да съдиш.

# 205
Снежа,  виж си постовете назад в темите. Протеворечиви са. На колко точно е било детето на мъжът от когото си збременяла?
Малко е нечестно да съдиш.

Не зная къде са противоречиви, но аз в темата не съм писала за бащата на детето си. Убедена съм също, че горния пост за първи път го пиша.
На 24 години беше детето. За него дете, за мен млад мъж, които тази година ще стане на 40, а баща му на 65, аз на 49 след 6 дни.

# 206
  • София
Аз, ако ще се срещам с мъж, ще искам да прекарам времето си с него, като жена с мъж, а не катоо майка с дете и приятел на пицария. Ние с мъжа ми навремето не можехме да оставим децата и за час сами, защото бяха малки, но сега си излизаме двамата на кафе или разходка за няколко часа, нищо че децата са си наши. Искаме да сме двойка поне за няколко чеса, а не родитали нон-стоп с децата. Тук дори не говоря за секкса, а за разговорите и времето заедно, което е нужно на двама възрастни, за да изградят отношения  помежду си, икоито много се различават, когато на масата присъства и дете.

# 207
Новия приятел на мама е приятел като вс. останли в началото т.е. не се позказват интимности и т.н.  

"Приятелите на мама" са относително постоянен кръг от хора в живота на детето. Всеки психолог ще ти каже, че за децата не е добре да се сменят често хората от близкото им обкръжение.

Само аз ли виждам разлика в това да излизаш с дете+сериозно гадже и дете+сексуален партньор?!

Andariel, аз казах същото на предната страница, виж коментара.  ooooh!

# 208
за да изградят отношения  помежду си, икоито много се различават, когато на масата присъства и дете.
Детето не може да присъства на масата или присъства колкото и другите деца.

# 209
Снежа, извини ме ако не съм разбрала постовете ти.
Беше писала в темата за дете от женен мъж и може и да съм разбрала погрешно, ако е така, моля да ме извиниш.

Общи условия

Активация на акаунт