На море с............мама

• 29 288
  • 269
  •   1
Отговори
# 60
Абе Мира, ти не изпитваш ли потребност да отидеш на почивка с цялото си семейство - мъж, 2 деца и ти, че правиш такива сложни схеми и комбинации? Ако се изгубел баланса....ми той отсега е изгубен. Доста нервно море те очаква, ама дано не съм права.
Дона - разсмя ме и мен - голям профайлър си!

# 61
Дона, винаги кефиш! Simple Smile
А кой рече "жена на възраст"??? Много се обидих! Wink

---
Абе, що не вземете просто и другата баба с другото дете?! Тъкмо 2-те баби ще си другаруват и ще бавят децата...

# 62
И тя жена на възраст, няма ли да има нужда поне от една обедна сиеста?

Е, хайде сега, на възраст била - на 45 години е. Така писа Мира по-горе.

Мира, сама си забъркала такава каша, че ти пожелавам само да имаш нерви да я изсърбаш.
Като гледам, май няма да си вземеш бележка.

# 63
За другата година трябва да компенсираш като вземете свекървата. )))))

# 64
За другата година трябва да компенсираш като вземете свекървата. )))))

Joy

Дона, върха си, точно и ясно  Peace

# 65
  • Бургас
така поставени нещата ми звучат много, много странно. невинната покана се превръща във воденичен камък. ако майка ти е толкова обсебваща наистина няма място с вас на почивката. а може би ти излишно се притесняваш и майка ти ще прояви тактичност и няма да се мъкне непрекъснато с вас.
брат ти нали ще е с вас. защо не поговориш с него по този въпрос и да се разберете нещо?  

# 66
Що всичко трябва да опира ебане/без извинение/ и некви лични интереси?
Никога ли не ви се е случвало просто да мислите за другите преди за себе си?
Децата ми не страдат от факта,че ще ги водим на море поотделно-не съм длъжна да давам отчет,но от догодина ще сме си само 4-мата по моретата.
Не ви ли се е случвало да имате самотен и нещастен родител,който има нужда от вас?Който е давал всичко за вас поне 20г и вие можете да му отделите 10 дни за да го зарадвате?
Не пуснах темата за подигравки-баси.Исках само който ебил с родител на море да ми сподели как е решавал евентуално възникнали конфликти.И не,не мога да заведа майка си някъде сама на почивка.И щом съм пуснала тази тема,значи всички останали нямат общо и не е пързалка или подобно.
И е грозно да убиждате един самотен човек отдаден на децата си,че нямаприятели.Ами ако не иска?Ами ако аз лично съм и намирала и тя е отказвала....
Съжалявам,не исках да убидя никой Embarassed

# 67
  • Sofia
Мира,а вие заедно ли живеете с майка си или тя е отделно от вас...

# 68
Какво озн "влачи майка си". Жената си плаща сама, ще и гледа детето... да Ви имам и възпитанието. Да наричате родителите си "багаж"

# 69
Мира...не е нормално да зарадваш някой за сметка на друг просто.Зарадвай майка си, отидете заедно, двете, какво лошо има?Просто не я завирай в положение, дето е нежелана от мъжа ти.
Обижда...Обижда, много обидчиви нещо.... ooooh! Tired

# 70
Апартамента е на свекър ми,а миналата година с него и свекито бяхме на море.И с дъщеря ми/по-голямото дете/
Майка ми не живее с нас

# 71
  • София
Мира, всеки нормален родител иска детето му да е щастливо и обратното, съответно.
Кой ще е щастлив в тая ситуация?!
-ти, като си между чука и наковалнята
-майка ти, която определено ще се чувства излишна
-мъжа ти, който явно няма никакво желание да се намира в тая ситуация и надали ще може да го скрие

# 72
  • Sofia
А мин.год.имахте ли някакви проблеми,търкания и т.н. с неговите родители,той беше ли доволен ,че и те са с вас,той ли ги покани или те се натрапиха,ти как се чувстваше с тях...

# 73
Jizzlobber  не съм искала да допускам правописна грешка.Моля,извини ме Peace
Както написах-ако имах тази възможност да я зарадвам само с мен щях да го направя.
Но има и друго-жената се кефи на мен,детето и мъжа ми.Обиа да е с нас.Свекито не би отишла никъде само с ММ.Майка ми би,но е друго да ни вижда щастливо семейно му.
Мин година беше решено от РОДИТЕЛИТЕ МУ,е ще дойдат.Не е подлагано на въпрос.Аз казах-ок,щом искат.
ММ,умело се преструва и никога не показва какво му/не му харесва

# 74
Ясно. Връща му. За к'во ли не...

Общи условия

Активация на акаунт