Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 505
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз много също съм ги намалила плодовете. Преди много ядях, сега по- рядко, не всеки ден и точно като междинна закуска или много рядко след хранене, когато ми се яде нещо сладко, вместо да тъпча шоколади, убивам глада с няколко зрънца грозде.
Напоследък  предпочитам моркови и краставица да си хрупам като междинни хранения.

Обачеееее, като се прибера във Варна след има, няма месец, на дините няма да им простя  Twisted Evil

Радост защо не погледнеш  режима Система -60. От години се храня о този начин, само сега напоследък си изчистих закуските, щото преди омитах де що има шоколади, сладоледи, бонбони и тн глупости за закуска. Ужасно доволна съм- разнообразен е, не гладуваш и това, че вечерям рано много ми помага за хубав сън, вече ми го няма и подуването на корема  Peace И най- важното, дълго време вече си поддържам теглото едно и също- оптималното за мен. Друг е въроса, че винаги ми се иска още, ама май само в главата ми е проблема.  Crazy

# 106
Кат, не мога да гледам филми във Вибокс. Нещо сървърът им ли е слаб, лоши ли им са настройките, не знам, ама е на практика невъзможно за ползване тук. Няма ли го това в Тубата?

# 107
# 108
Добро утро ,момичета  Hug
Днес съм на Bob Harper-Totally ripped core -12 min.
+B.Harper-Ultimate Cardio Body-Glute Challenge-12 min.
Бях предвидила днес да почивам ,а не вчера ,ама ми объркаха
плановете и за това почивах вчера а днес ще си направя тренировката  Peace

Бобченка и на мен основното ядене ми беше шоколад ,сладки други неща
снаксове и всякакъв вид такъв сорт боклук  Crazy
Не мога да кажа ,че режима си го смених веднага след като започнах да тренирам,а в последствие
стана съвсем естествено  Peace
И  сега се храня много по-различно.
Ям много зеленчуци ,хляба е максимално ограничен а сладко и тоя сорт
боклуци ям много рядко.
Когато ми се яде нещо сладко ям плод или си вземам лъжица мед.
А плодовете гледам да ги ям като самостоятелно ядене ,но без да прекалявам  Peace

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 07:50 от Mавина

# 109
Да, Мавина хубаво ме подсети: ако изобщо ще се хапват плодове, нека се хапват самостоятелно ии поне 30 минути преди каквато и да е друга храна

# 110
Гледам ,че сте обсъждали фруктозата.Само да кажа, че фруктозата която се ползва в индустрията-за сокове,сладкиши и т.н. се прави от царевица плюс там каквото още се слага.Не знам дали разбрах правилно от дискусията, но тази фруктоза няма нищо общо с плодовата захар .ВЪв филма до колкото успях да изгледам част от него се говори точно за тези изкуствено създадени  подсладители.
Та моето мнение за плодовете е, че не трябва да се изключват от менюто , но да се хапват до 13-14:00ч./когато се цели отслабване/.Както и да се ядат самостоятелно и преди основно хранене/мин 30 мин./-така се избягва подуване на стомаха.Аз сега за закуска с кафето си правя фреш от диня или пъпеш.Страхотно е-хем засища, хем освеждава! Wink
Всъщност стиганх до извода, че всеки трябва да намери своята формула затова как да се храни .Някой си хапват плодове в изобилие и слабеят, но пък качват от млечни, например.Или пък се чувстват  енергични и жизнени когато се хранят с плодове и зеленчуци, а от другата храна се чувстват отпаднали и т.н.Не приемам крайностите като тотално изключване на месо или на въглехидати, или на мазнини и т.н.

# 111
Малвина,права си за това, че всеки трябва да си намери "своята формула"...
Аз смятам, че най-правилният подход за създаване на диета, е следният:
Първо се прави тест за това кои храни са подходящи, според кръвната ти група. После се прави ВЕГА тест и накрая, на базата на това, се съставят менюта с калориен дефицит, което пък се определя пак индивидуално, по формула. Мисля, че това би било най-сигурната диета...макар че, пак не е 100% сигурно, че въпросните тестове са напълно верни.
Е, има и по-лесен вариант (този, който аз съм приела): пробваш различни храни, диети и т.н. и накрая откриваш кое е най-подходящото за теб  Laughing Но, честно казано, не го препоръчвам, защото преди да откриеш кои храни ти се отразяват добре, можеш да си скапеш организма...

# 112
  • Варна
Кат, аз този филм съм го гледала преди 10тина години и от може би вече 4 не ям никакви преработени храни - особено с добавена фруктоза и захар, но не е правилно твърдението, че фруктозата в плодовете е вредна! Да, не трябва да се прекалява особено с много сладките плодове, но ако и ти изгледаш по-внимателно филма ще чуеш, че в природата фруктозата идва във вид, във който не вреди на тялото - в комбинация със фибри, минерали и много витамини. То и меда е фруктоза+захароза, но е толкова сладък, че тялото ни си казва "Ей това е мноого сладко, явно ще трябва да хапна съвсем мъничко от него." и т.н.  Peace Hug

Аз в крайна сметка реших да си ям плодовете след сутрешната тренировка, заедно с протеинов шейк, защото не вредят на граденето на мускули (дори продават гейнери - протеин+въглехидрат).
Отчитам се и с Ultimate Cаrdio Body на Боб и отивам да ям Crazy

Прекрасен ден ви желая мили момичета Hug

# 113
Тази сутрин се отчетох пак с крос - 45 мин - тоя път добавих още една обиколка,тонусът ми беше супер.Не бях тичала сигурно от месец и след вчерашния крос - тая сутрин си усещах леко напрежение в бедрата и много се зарадвах,понеже напоследък не ми се случвало да имам мускулна треска - това само ми говори,че тичането си остава едно от най-добрите упражнения Simple Smile
И да отбележа ,че и аз вчера исках да намеря малко повече информация за това как да се храним преди и след тренировка.И в крайна сметка в сайта на Любомир Иванов си намерих най-добре синтезирана информация - и той казва,че сутрин може да се прави кардио на гладно , а аз до сега все хапвах по нещо малко - кисело мляко примерно ,което също не е толкова грешно уж. Днеска пих един зелен чай и добре се чувствах по време на тичането. Ще видим довечера някой Бобчо дали ще направя  Mr. Green
Хубав ден и от мен   bouquet

P.S. Radost Nezemna ,аз се храня по Зоната - ако проявяваш интерес - според мен е хубав режим на хранене Simple Smile

# 114
Аз днес съм малко на релакс и направих Chalean Extreme - Dynamic Yoga - много ми хареса - препоръчвам Simple Smile

# 115
Ох, и аз днес уж трябваше да "порелаксирам" малко, понеже цяяяяяяла седмица тренирам, без нито един ден почивка ...ама ей-го, на, релакса ми:
това видео, но изпълнено бая по-динамично, от показаното + Тренировка с Шон от bodyrock, която, гледайки видеото ми се стори един стабилен HIIT, който обаче се оказа не просто стабилен, а умопомрачителен... на последния кръг сърчицето ми тупкаше в главата и крайниците, лицето ми беше кървясало, очите ми щяха да изскочат, а колко бях потна...няма да описвам  Laughing

Найс, найс  bowuu Party

Радост, не съм казала, че е вредна фруктозата в плодовете..тя е вредна, само ако се прекали с нея.

# 116
  • 1st floor
Цоп! В новата тема... Grinning
Нямаше ме две седмици близо, гледам доста сте напреднали. Не знам дали ще успея скоро да ви изчета назад, но се отчитам за днес с 5 км бягане рано сутринта... bowuu Преместихме се в нов дом и О! Трагедия!!! - не мога да си намеря все още дисковете с упражнения. За това си тичам на игрищата. Ще ги потърся още малко и ако не ги открия, ще си правя нови. Слава Богу всичко е записано на ПС-то.

# 117
Цоп! В новата тема... Grinning
Нямаше ме две седмици близо, гледам доста сте напреднали. Не знам дали ще успея скоро да ви изчета назад, но се отчитам за днес с 5 км бягане рано сутринта... bowuu Преместихме се в нов дом и О! Трагедия!!! - не мога да си намеря все още дисковете с упражнения. За това си тичам на игрищата. Ще ги потърся още малко и ако не ги открия, ще си правя нови. Слава Богу всичко е записано на ПС-то.

Да ти е честита новата къща и ти пожелавам много готини съседи   bouquet
А щом ти е всичко на компа ,изобщо не се тревожи  Peace

# 118
Момичетааа брат ми ми каза, че съм щяла да ставам културистка Grinning била съм станала широка Grinning смятайтее за какво говорим Grinning я кажете мнение вие как смятате - не е ли хубава една тренирана жена, с хубави ръце, рамене, гръб, а не някви кльощави и прегърбени - аз лично много си се кефя в момента ама брат ми ми вика, че съм искала да ставам грозна Grinning амаа май се страхува да не стана по здрава от него Grinning

# 119
Момичетааа брат ми ми каза, че съм щяла да ставам културистка Grinning била съм станала широка Grinning смятайтее за какво говорим Grinning я кажете мнение вие как смятате - не е ли хубава една тренирана жена, с хубави ръце, рамене, гръб, а не някви кльощави и прегърбени - аз лично много си се кефя в момента ама брат ми ми вика, че съм искала да ставам грозна Grinning амаа май се страхува да не стана по здрава от него Grinning

Инче, "Strong is the new skinny"  Wink
Здрава, силна, секси ...мечта  Heart Eyes
А брат ти - май по-скоро се притеснява да не станеш по-здрава от него  Laughing
Освен това - няма как да заприличаш на културистка  tooth кажи му на брат ти да не се притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт