Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • DE
Здравейте! Не съм писала отдавна тук Simple Smile Последно ми давахте идеи за оформяне на ръце и всичко проработи доста успешно Simple Smile Благодаря!
И понеже се хващам пак да ставам човек реших да се метна отново тук Simple Smile Много добре влияете, момичета! Никоя тема за диети не е толкова мотивираща като вас  Hug
Отивам да се уча да бягам по съветите от линк на първа страница Simple Smile Хубав ден ви желая и ще чета, че до 1ви октомври трябва да стана мадама  Wink (почвам работа)

# 691
  • Варна
И аз мисля, че табатата я разкостихме из основи и всеки намери своята истина за тази тренировка! Факт, че за нас тук най-важното е да има резултати, а не дали отговаряме на статистиката Peace

Аз направих тази сутрин 5 мин ХИИТ на блендера (което си беше един цикъл табата с бърпита и клекове) и след това едно ново (за мен) Slimming leg pilates нещо си... Искам да разкарам тези сланини по бедрата - направо ме втриса като се погледна и за това ще гледам да не правя мускули там. Някой спомена, че ще пробва дали с планинския бегач се вталяват бедра... има ли ефект?

# 692
Някой спомена, че ще пробва дали с планинския бегач се вталяват бедра... има ли ефект?
Аз правя този експеримент и има ефект.Обаче аз много наблегнах на  ХИИТ напоследък, броя калории и затова все още не съм на 100% дали  е  само от планинския бегач.Ще го правя обаче редовно още 10дни  и отново ще споделя впечатления.Но определено действа добре на бедрата-не просто се смаляват, но и оформят .

# 693
Както знаете и аз още се убеждавам в ефектовността на кратките тренировки.
Довечера ще пробвам тази на Мерито. Благодаря  bouquet
НО от това,което четох за Табата тренировките и професионалисттите,които я правят по 4 мин са изгорили голям процент мазнини. Тъй че явно и така става. НО пък ако са професионалисти едва ли се задоволяват само с тези тренировки . Още повече ,че доколкото четох не се правят всеки ден. Тъй че хубаво е ,че всяка от нас тренира различно,защото можем да споделяме какво работи и какво-не.
Аз поне съм се заела със задачата да ви кажа дали всекидневното трениране със Зузка Уау има ефект.  Joy Joy Joy

Ами че то това им е 1/5 от официалната тренировка за деня  Laughing

# 694
  • Варна
Някой спомена, че ще пробва дали с планинския бегач се вталяват бедра... има ли ефект?
Аз правя този експеримент и има ефект.Обаче аз много наблегнах на  ХИИТ напоследък, броя калории и затова все още не съм на 100% дали  е  само от планинския бегач.Ще го правя обаче редовно още 10дни  и отново ще споделя впечатления.Но определено действа добре на бедрата-не просто се смаляват, но и оформят .

Супер Simple Smile И аз съм на същият режим(броене на калории и ежедневно хиит), като включвам силови за горна част, защото там окльощавях, а бедрата си стоят едни пухкави и мекички Sick

# 695
Здравейте,момичета  Hug
Тая сутрин продължавам с Insanity - Pure cardio. Хубава тренировка се получи Simple Smile
Бухтичка ,на теб как ти дойде ? На мен последните 5 мин ме озориха ,иначе добре - дори го слушам,когато иска по-бързо да се изпълнява ,свиквам  Simple Smile

В сряда правих  Bob Harper - Inside Out Method - Body Rev Cardio Conditioning  и вчера си усещах предмишниците - мускулите и задна и вътрешна част на бедро и много се кефех.  Laughing

bob4enka , да ти е живо и здраво детенцето ! И страхотна торта си спретнала .

# 696
Бухтичка ,на теб как ти дойде ? На мен последните 5 мин ме озориха ,иначе добре - дори го слушам,когато иска по-бързо да се изпълнява ,свиквам  Simple Smile
Като всеки ден, мислех си, че е луд Mr. Green Загрявката добре, вече свиквам, и на разтягането свикнах да си държа кърпа наблизо, че тогава голяма пот се лее. Вече втората част ме довърши и почивах на доста от упражненията. Обаче има разни упражнения с лицеви опори, например push-up jacks, аз едно такова не мога да направя и се чудя какво да правя през това време. Мога да правя лицеви опори само с колената долу, но това няма как да го комбинирам със скачане...и се чудя дали да не пробвам със скачането, но да не слизам до долу, защото просто не мога newsm78 Ей, ако накрая мога да правя лицеви опори ще го призная Шон Laughing

# 697
  • Stavanger,Norway/ Varna
Сега ще ви разкажа аз за бедрата  Crazy

Тази сутрин претърпях шок като се качих на кантара- минус две кила  Shocked вече съм 61 кг на 170 см височина, бедрата и те -2 см от последния месец- тоест сега 55 см, талията ми и тя -2 см  Party Party. Незнам дали е заради скачането на въже последните две седмици, но бедрата падат. ОСвен това броя калории, почивните ми дни са два, но не един след друг както беше преди.

Отчитам се с 21 минутното хиит убиец от блендъра, но вместо клековете, скачах на въже.  Peace

Ини не е това тортата, нашата още я довършвам. Утре ще е готова и ще пусна снимки.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 12:46 от bob4enka

# 698
Сега ще ви разкажа аз за бедрата  Crazy

Тази сутрин претърпях шок като се качих на кантара- минус две кила  Shocked вече съм 61 кг на 170 см височина, бедрата и те -2 см от последния месец- тоест сега 55 см, талията ми и тя -2 см  Party Party.
Бобченка, супер!Явно това ще е начина...-броене на калории, ХИИТ  и редовни тренировки...С една дума -на прав път сме! Wink
Ех,много мотивиращо ми подейства поста ти! HugХа дано и аз да претърпя скоро такъв шок! Grinning

# 699
И аз изкарах въжето пред блока и направих една 4 минутка,но въжето менте.От спортен магазин,кабел който свири докато скачаш.Да ама се усуква и почти нищо не направих.И аз почвам да броя калории.
Бобченка браво ,чудесни резултати  Hug

# 700
Както знаете и аз още се убеждавам в ефектовността на кратките тренировки.
Довечера ще пробвам тази на Мерито. Благодаря  bouquet
НО от това,което четох за Табата тренировките и професионалисттите,които я правят по 4 мин са изгорили голям процент мазнини. Тъй че явно и така става. НО пък ако са професионалисти едва ли се задоволяват само с тези тренировки . Още повече ,че доколкото четох не се правят всеки ден. Тъй че хубаво е ,че всяка от нас тренира различно,защото можем да споделяме какво работи и какво-не.
Аз поне съм се заела със задачата да ви кажа дали всекидневното трениране със Зузка Уау има ефект.  Joy Joy Joy

Ами че то това им е 1/5 от официалната тренировка за деня  Laughing
Ето това постигнах аз със такива тренировки  Mr. Green
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1989/154284266136785753613445 … GKM1LerbLqQng.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2224/124750352218997342341344 … uQXe18SSRlLsc.JPG

Нека всеки си тренира така ,както му харесва  Peace
На мен лично тези тренировки са ми супер ,макар и само по 12 мин.
или 20 мин.  Peace

Бобченка ,браво за резултатите   bouquet   bouquet   bouquet
Дано всяка се похвали с такива положителни резултати  Hug

# 701
Mавина страхотни ръце и корем мечта имаш.

Коментирахте сланинки и показвахте снимки. Изглеждате супер момичета.Ако ви постна моя снимка направо ще изпопадате.Не вярвам някой да има по-големи сланини от мойте.

Как броите калории? Има ли някакъв калкулатор? Аз отчитам за сега 0,500 кг. надолу ,но още не смея да се похваля, а и съм пред МЦ. Като падна под 65 тогава ще го отчета за резултат.

# 702
  • Лутаща се
Драсвам набързо и излизам, че ме викат.
Отчета за днес. Току що приключих:
загряване с табата с бягане на място, скокове и др. динамични упражнения, после 2 пъти това - обещаната ми за днес тренировка за дупе. Вместо кардио - отново динамична табата и завърших с разтягане. Вир вода съм, постелката е мокра.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 16:14 от skarlet71

# 703
  • Stavanger,Norway/ Varna
Завърших тортата, на вас я показвам първо  Crazy   http://prikachi.com/images.php?images/451/5122451Q.jpg

Тя, аз си следя калориите в сайта, който Кат ми даде> www.caloriecount.about.com  Peace

# 704
  • София
Завърших тортата, на вас я показвам първо  Crazy   http://prikachi.com/images.php?images/451/5122451Q.jpg

Тя, аз си следя калориите в сайта, който Кат ми даде> www.caloriecount.about.com  Peace

Браво бре!!!! Много добре си се справила с тортата, аз не бих могла да направя такова нещо. Направо си изглежда професионално направено   chef

Общи условия

Активация на акаунт