Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Айде, и моят отчет: час и половина силово в залата + 20 мин кардио, 10-15 от които HIIT  Heart Eyes

# 76
Гледах това - http://www.youtube.com/watch?v=xmnFR5UrNmA&feature=g-hist
Според вас реалистични ли са такива резултати? В момента го тегля insanity. Аз се спрях на brazil butt lift понеже ми се видя по-лесничко, а не исках много да се напрягам. Но какви резултати ще постигна нямам идея. Аз съм съвсем леко по-пълна от момичето на видеото, да речем малко повече мазнини имам в проблемните области. Но се замислих, че ако започна insanity от август ще ми е идеално, понеже ще завърша в края на септември. А в началото на октомври ми предстои операция и тогава така или иначе ще трябва да спра да тренирам за известно време. Та си мисля, че тъкмо имам два месеца, ако докарам такива резултати или поне близко до това ще е много добре. Вие какво мислите?

# 77
Запис, че ви от`рвах!
Днес ми е ден за почивка, ама докато изчета написаното и ме зачовърка да се поразмърдам малко.
Сега мисля по въпроса! Mr. Green

Малииииии, реших да опитам планковете на Kath... Е няма такъв чук като мене! Mr. Green Ако не съм подпряна с три от четирите си крайника на замята, стой та гледай. Трагикомична картинка от всякъде. Е, постарах се максимално, ама МНОГО ми куца баланса явно!

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 21:25 от (не)Обикновена

# 78
Запис, че ви от`рвах!
Днес ми е ден за почивка, ама докато изчета написаното и ме зачовърка да се поразмърдам малко.
Сега мисля по въпроса! Mr. Green

Малииииии, реших да опитам планковете на Kath... Е няма такъв чук като мене! Mr. Green Ако не съм подпряна с три от четирите си крайника на замята, стой та гледай. Трагикомична картинка от всякъде. Е, постарах се максимално, ама МНОГО ми куца баланса явно!

Аз бях абсолютно същата в началото, за това в последния месец тренирам с много планкове, тъй като целта ми е да ги подобря - и ми се получава!
Преди бях така и с бърпитата, но след месец и нещо на тренировката ми със 150 бърпита, сега СТОЙ, ТА ГЛЕДАЙ - същински бърпи мастър съм станала  Laughing Laughing

# 79
Айде, и моят отчет: час и половина силово в залата + 20 мин кардио, 10-15 от които HIIT  Heart Eyes

Не съм специалист, но това не е ли твърде много?

# 80
Айде, и моят отчет: час и половина силово в залата + 20 мин кардио, 10-15 от които HIIT  Heart Eyes

Не съм специалист, но това не е ли твърде много?

Ммм..не Simple Smile Разбира се, всичко зависи от тренинга.. но все пак тренирам само 2 пъти седмично в залата, а тренировката ми е кръгова, т.е. не натоварва твърде много никоя конкретна мускулна група, а всички, по малко. През останалите дни тренировките ми не превишават 1 час .

Искам да ви пусна едно много полезно видео, изгледайте началото, много идейно!! И Зузка е доста лъчезарна в това видео Crazy Laughing

# 81
Гледах това - http://www.youtube.com/watch?v=xmnFR5UrNmA&feature=g-hist
Според вас реалистични ли са такива резултати?
Да. Ако тренираш като тях и ако се храниш правилно. Без никакви глупости.
Аз спрях по средата на втория месец и много ме е яд, че не можах да го довърша. Просто на коленете ми им се видя сметката отвсякъде. Само подскоци като луди. Тия дни пак ми се искаше да го почна, по-скоро да го довърша. Прегледах го и като се подсетих, че почти всичко е някви подскачания и се отказах. Чудих се как да заместя подскоците, но не става. То ефекта не е същия, при положение че още от загрявката лудваш във въздуха Grinning
 Минавам на таебото на Били Бланкс от тук насетне.  Wink Шончо го оставям, колкото и да ми е любимец и да съм доволна от Инсанити.
Нямах интернет и не съм влизала 4-5 дни и сте изписали и новата тема  Grinning Всеки ден тренирам сутрин и вечер (преди работа - 10-15мин кардио и след работа - 30-40-50-60мин... зависи от тренировката, която си избера). Сутрин тренирам 10минутните на Били от програмката Tae Bo Express. Само на третото видео (Fast Footwork) не можах да се изпотя така, както на другите и няма да го правя Grinning От другите съм доволна.  bouquet
Вчера правих ZWOW 18 и съм задобряла. Първия път като го правих много ме изтормози. Не че и вчера не ме изтормози, ама беше по-добре Simple Smile Утре мисля да пробвам ZWOW 26  Hug

# 82
Kath, почти 100% съм сигурна че Burn Interval беше една от тренировките тук - http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=1478467

# 83
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро  Tired

Много съм изморена днес, неможах да стана в 5:30 за сутрешното кардио.
Да ви покажа тази тренировка, мисля днес да я пробвам http://www.youtube.com/watch?v=0fbrTtpRduo&feature=player_embedded#!
Какво мислите ина4е за Бодирок канала. На мен ми допадат единствено тренировките на Шон. Трябва да се снабдя с такава торба, в този ред на мисли, Кат   bouquet мерси за видеото на Зузка, веднага се захващам да си направя, а и както са ми лЮбими бърпитата, до едно ще ги пробвам  Grinning
В4ера докато тренирах, си пуснах уеб камерата да ме записва да видя дали си изпълнявам правилно упражненията. Останах доволна. Само дето много се смях какви физиономии правя и колко съм 4ервена като рак  Crazy
А да и на записа видях пло4ки на корема, които ина4е на осветлението на банята не си ли4ат толкова  Shocked

# 84
ОТЧЕТ!
Интервално кардио на гладно, с интервали - 30/10. Беше 2 рунда от по 6 минути и 40 секунди.

Добро утро  Tired

Много съм изморена днес, неможах да стана в 5:30 за сутрешното кардио.
Да ви покажа тази тренировка, мисля днес да я пробвам http://www.youtube.com/watch?v=0fbrTtpRduo&feature=player_embedded#!
Какво мислите ина4е за Бодирок канала. На мен ми допадат единствено тренировките на Шон. Трябва да се снабдя с такава торба, в този ред на мисли, Кат   bouquet мерси за видеото на Зузка, веднага се захващам да си направя, а и както са ми лЮбими бърпитата, до едно ще ги пробвам  Grinning
В4ера докато тренирах, си пуснах уеб камерата да ме записва да видя дали си изпълнявам правилно упражненията. Останах доволна. Само дето много се смях какви физиономии правя и колко съм 4ервена като рак  Crazy
А да и на записа видях пло4ки на корема, които ина4е на осветлението на банята не си ли4ат толкова  Shocked

Хохохо, и аз съм си правила разни клипчета и бях доволна от резултата  Laughing
Сега аз обмислям да си скълпя един багаж с ориз за суингове и скуатове  newsm53 tooth
А относно тренировките от bodyrock - аз много ги харесвам, защото са точно идеалната ми и най-любима комбинация - силово+кардио. Не ме кефи само начина, по който съставят видеата си, обичам само когато са "Real time". Именно от real-time-овете им, дето излязоха последния месец, изпробвах няколко и останах доста доволна и изпотена  Grinning
А Шон ..бива си го Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 09:41 от Kath

# 85
bob4enka ,браво за резултатите Simple Smile и не се тревожи за днес - ще си наваксаш ,може би наистина е имало нужда да отдъхнеш тази сутрин.Впрочем аз като тренирам ,имам огледало,за да си следя доколко правилно изпълнявам ,а и се мотивирам повече,като видя нещо добре оформено.

Моят отчет за тази сутрин 5 км крос и 20 мин Боб.  Grinning Сега малко пълноценна закуска,
Много хубав и усмихнат ден от мен   bouquet

# 86
Ini, аз понеже не харесвам пло4ки на корема, затова и не го тренирам. Ама явно тренировките за цяло тяло, планинския катера4 и бърпитата си казват думата.  Shocked Де да знам, някак си грубо ми стоят пло4ките. Оби4ам да е стегнато и плоско корем4ето, но гладко. В този ред на мисли, тялото на йогистката от бодирок за мен е прекрасно. Ето такова тяло искам, нежно, но силно, без да е много мускулесто. Ама на, надарила ме природата с пове4ко тестостерон и в краката съм ужас  Sick

Кат, аз бодирок ги следя отдавна, но и аз ги запо4нах след като запо4наха с риъл тайм тренировките и основно тези с Триш (май беше майката на три де4ица и Шон).  Peace
Естествено оставам вярна на фитнесблендъра  Heart Eyes. В4ера с тях тренирах и днес имам мускулна треска на гърба  Shocked. Ама пък може и да е нормална, защото то4но тази тренировка по- рядко я правя.

ПС- ли4и се, 4е ми е ску4но на работа, много съм многословна днес  Laughing

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 10:22 от bob4enka

# 87
Как ще е майка на ШОН  #Crazy това е напълно невъзможно  Naughty
Отказвам да повярвам  Mr. Green
Казва се Лиш  Whistling

# 88
Привет мацки - моя отчет е - Bob - Totaly ripped core - 50 min - е много са му добри тренировките Simple Smile влюбена съм в Боб Grinning

# 89
Как ще е майка на ШОН  #Crazy това е напълно невъзможно  Naughty
Отказвам да повярвам  Mr. Green
Казва се Лиш  Whistling

Joy Joy скобата, скобата ми бяга  Laughing. Отивам за още едно кафе, 4е гледай ина4е какви ги творя  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт