Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 536
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Stavanger,Norway/ Varna
Отчитам се и аз със седемнадесетминутното кардио от блендъра и тренировката с въже пак на блендъра.
Отивам да си нанеса яденето да видим колко калории съм погълнала днес  Crazy

# 451
Преди малко приключих с Зузка. Пак попаднах на гадна тренировка. Sick Ей,толкова да мразя бърпита,а избрах такава,в която правих по 4 пуш ап бърпита на всяка минута. ooooh! Събраха ми се общо 80 Crazy. Утре няма да мога да си мръдна ръцете. Изцежда ме тази жена Crossing Arms. Да питам нещо-някой знае ли с какви тренировки е направила такова тяло? Едва ли е само с тези кратки тренировки newsm78

# 452
Преди малко приключих с Зузка. Пак попаднах на гадна тренировка. Sick Ей,толкова да мразя бърпита,а избрах такава,в която правих по 4 пуш ап бърпита на всяка минута. ooooh! Събраха ми се общо 80 Crazy. Утре няма да мога да си мръдна ръцете. Изцежда ме тази жена Crossing Arms. Да питам нещо-някой знае ли с какви тренировки е направила такова тяло? Едва ли е само с тези кратки тренировки newsm78

То не са само тренировки. Трябва да яде доста добра храна + протеини, шейкове и т.н. То ако бяха само тренировките.. лесна работа Grinning

# 453
Значии и аз да се отчета ако може така да се нарече Grinning но малко ми се объркаха тренировките тази седмица ии днес трябваше уж да ми е силова обаче прочетох една статия за претренирането на Любо и един от коментарите му беше, че било достатъчно да се тренира една мускулна група веднъж седмично и понеже моята силова тренировка е цялостна за това ще ги намаля на два пъти седмично Simple Smile
Та днес взех да правя програма на майка ми - какви тренировки да прави и мислих силова тренировка и после реших, че трябва да я пробвам да видя как е та днес това съм правила:
biceps curls - в седнало положение едната ръка е под прав ъгъл другата работи после се сменя 3х4 на ръка (12 общо)
кофички - 12бр
стандартно клякане - 12бр
в клекнало положение bicep curles - 12бр на едната ръка и после на другата
tricep push up - 12бр
напред напад после настрани и после назад - 6 завъртания на крак (както е в 10 минутката на Боб за дупе)
bicep curl - в изправено положение и двете ръце едновременно - 12бр
tricep extention - 12 на ръка
клякане с тежест - 12 бр
това са упражненията като се направи 1 мин почивка след това същото само че по 10 повторения после пак 1 мин почивка и пак по 8 повторения.
И мисля, че добра тренировка се получи като за мамето Grinning на мен ми беше лека от към крака, но от към бицепс и трицепс мисля, че е доста добре - така по същи начин съм и измислила за рамене гръб и гърди, но така ще са разделени Simple Smile
Кажете мнение за моята измишльотина Simple Smile

# 454

Преди да правиш дадена тренировка ,първо я прегледай ,че има
тренировки ,на които прави бърпита на всяка минута или след всяко упражнение  Peace
А тренировките на бодирок пак със Зузка са много ,много добри също  Peace
Например от тази тренировка имах мускулна треска на краката и дупето  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=pCOjWKcKcUU
Важно е с какво се храниш  Peace
Аз лично не пия и не съм пила никакви протеинови шейкове ,но
мога да кажа ,че ако продължа да тренирам както до сега
ще имам тяло като нея  Peace
Най-важно от всичко е постоянството  Peace
Постоянна ли си можеш да постигнеш всичко  Peace
Има и още нещо ,това тяло ,което има тя е правено с години тренировки и
постоянство  Peace
Така ,че тяло като нейното можеш да постигнеш с мнооого тренировки и постоянство  Peace

# 455
За храненето съм наясно. Знам ,че хубавото тяло  е комбинация от тренировки и добра храна(в някои случаи и добвки Wink ). По-скоро питах дали е правила винаги и само такъв тип кратки, но много интензивни тренировки Peace
П.С. Мавина-мерси за линка. Утре  ще се пробва.

# 456
  • Лутаща се
Тази вечер една 12 минутка за начинаещи, с добавени от мен упражнения за крака и дупе + 8 минутното кардио.
Много странно,но сега са ми схванати раменете, все едно съм изстинала  newsm78
Другото, което искам да споделя. Някой тук писа, че при трениране е добре първо да са силовите тренировки, после кардиото.
Днес направих точно така. Честно казано едва успях да направя 8-те минути. Доста се изморих и задъхах. А вчера правих първо кардио, после силова и ми беше супер. Измалях, но едно такова много приятно, после си усещах краката натежали. А днес просто се изморих, каталясах.
Така че пак питам. Как е правилно да се тренира?
И конкретно за мен - какви тренировки да правя и как да ги разпределям по дни? Нямам нужда от отслабване, а от стягане и релеф.
И за съжаление трябва да щадя кръста, а искам да оформя корем  Confused

# 457
  • Stavanger,Norway/ Varna
Скарлет по принцип е добре кардиото да се прави след силовата, но лично аз никога не го правя след, а винаги преди. Правя винаги ХИИТ кардио и просто след силова няма шанс да го издържа. Резултатите си ги има и така, така че си продължавам както ми е удобно на мен.  Peace
Между другото има доста написано в нета по въпроса и излиза, че не е толкова грешно, особено за такива като мен, които не целят покачване на мускулна маса. Peace

# 458
  • Лутаща се
Явно и аз ще правя така.
Всъщност питанката ми беше дали при всяка тренировка се прави комбинацията кардио + силова. Или се редува: един ден кардио, един ден силова?

# 459
Добро утро! Simple Smile

Пия кафето и се мятам на смъртоносната HIIT.
Скарлет, не е задължително в един ден да има и силова и кардио.Разпределяш си примерно 2 дни силова и 3 дни кардио/ако тренираш 5 дни в седмицата/.Но не всеки ден и двете.Добре е да се прави кратко  кардио след силова, защото след силова запасите от гликоген са изчерпани и тогава се горят много активно мазнини.Кардиото преди силова също не е грешка, но това пречи на трупането на мускулна маса и сила.Т.е. тогава тялото не гори толкова активно мазнини, а черпи и от мускулите.А релеф се получава с изчистени мазнини и качване на мускуилна  маса.Поне така знам от многото прочетено.Разрови се и ще намериш много отговори на този въпрос.Важно е човек да прави нещата правилно Peace
Това,че не са ти останали сили е вероятно защото не си достатъчно издържлива още или си си подбрала по-тежки за възможностите ти тренировки.ХИИТ тренировка по-добре прави или в отделни дни от силовите, или сутрин ХИИт ,следобед  силова.Но след силова си избери по-леко кардио.Поначало ХИИТ тренировките са доста натоварващи и на много места предупреждават ,че хората които все още не са придобили издържливост да бъдат по-внимателни.
Снощи гледах бегачките на олимпиадата-ей страшни тела,особено чернокожите.И така бягат, направо ми събраха очите.Но казаха,че чернокожите били по-издържливи, защото имали повече еретроцити в кръвта,което позволявало за по-добро усвояване на кислорода.
Отплеснах се...

# 460
Добро утро.
Снощи си беше добра вечер и сега съм доста изморена, но съм си обещала тренировка на гладно, пък каквото ще да става  Laughing после ще хапна и ще си доспивам.
Сега пийвам кафето и междувременно се чудя коя тренировка да направя...дали да не последвам и аз примера на MALVINA  Thinking Направо не знам как ще я издържа, още съм малко на градус, но пък може да пробвам  Laughing

# 461
Тази вечер една 12 минутка за начинаещи, с добавени от мен упражнения за крака и дупе + 8 минутното кардио.
Много странно,но сега са ми схванати раменете, все едно съм изстинала  newsm78
Другото, което искам да споделя. Някой тук писа, че при трениране е добре първо да са силовите тренировки, после кардиото.
Днес направих точно така. Честно казано едва успях да направя 8-те минути. Доста се изморих и задъхах. А вчера правих първо кардио, после силова и ми беше супер. Измалях, но едно такова много приятно, после си усещах краката натежали. А днес просто се изморих, каталясах.
Така че пак питам. Как е правилно да се тренира?
И конкретно за мен - какви тренировки да правя и как да ги разпределям по дни? Нямам нужда от отслабване, а от стягане и релеф.
И за съжаление трябва да щадя кръста, а искам да оформя корем  Confused

Нещо напоследък нямам време да ви изчета и не съм в час кой какво пита, което ме ядосва.. но пък момичетата си отговарят толкова правилно, че няма смисъл да се включвам просто  Wink

Иначе, кардиото се прави след силова, ако са в един и същи ден. Но можеш да ги разделиш в отделни дни,т.е. да си правиш кардиото сутрин на гладно, а силовата в друг ден, поне 2 часа след хранене. Аз така правя и се чувствам много добре  Hug

# 462
  • Miami
Тъкмо свърших поредната тренировка от Insanity  Simple Smile Много ми харесват и много ме кефят тези от видеото, имат супер тела, мускулести  Heart Eyes
Сега ще си изпия протеиновия шейк Simple Smile

Kath, много си хубава на тази снимка  Hug

# 463
Кори, много мило  Heart Eyes

Дами, това беше въпросното убиец-кардио, нали? --> http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/Fitness-Blender- … -HIIT-Workout/ac/
Защото аз него направих  Thinking и определено ме уби  Laughing
Тичам към банята  Mr. Green Mr. Green

# 464
Дето бяхте коментирали за пъшкането Зузка пъшка повече според мен Mr. Green Направи ми впечатление още в началото, но аз съм си вкъщи, така че нямам проблеми.
Иначе да ви кажа хич не стана моята работа да тренирам докато сме на почивката. Пробвах първата вечер с тихата аеробика на Руми, изкарах към 20 минути и можех още, но детето скочи да прави като мен (а стаята беше ужасно тясна и беше направо невъзможно), мъжа ми почна да ме пита колко време ще го правя това и аз спрях по някое време... Другите дни не направих и опит. И така, върнахме се тази седмица, вчера си направих от brazil butt lift - sculpt и много добре ми се отрази. Направи ми впечатление, че досега не ми е било толкова лесно да ги правя някои от упражненията, явно почивката добре се е отразила все пак. Е, днес имам малко мусуклна треска на ръцете.
Иначе реших да се пробвам с insanity, разпечатах си програмата и от понеделник мисля да започна Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт