Съпруги на военнослужещи - 5

• 76 006
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Е, чудесно, ама на твоето. ))) Аз искам да видя официална заповед, където всеки може да види и прочете.
Такива заповеди как да се тълкуват? Като едни поделения раздават награди, други не. ) Това си е по усмотрение на командира.
От кого е заповедта? предполагам от командира на поделението ви? Което далеч не означава, че за всички ще бъде така.

Освен да взема да я сканирам и да я плясна тук, за да ми повярвате.  Joy
За ваше успокоение казвам, че има МЗ от 12.11 за награждаване на КВС и цивилните лица от подчинените формирования. Доколкото прочетох, министърът го е казал и в Графа.

# 286
  • Пловдив
Утре ще ходя до поделението и ще разпитам на място във финансова Twisted Evil

# 287
 Ех, май наистина ще има бонуси  Party

В петък финансистката е питала мъжа ми в коя карта да ги преведе ( той има две) .....Вече даже съм ги похарчила   ooooh!

# 288
И при мъжа ми така, решили са все пак да дадат на всички....макар че има такива, на които трябва да им вземат от заплатите, не да им дават. ))) но това отделен въпрос.
Утре се чака превод на заплати+ "награди".

# 289
  • Стара Загора
Чакаме ги още тия бонуси.  newsm26 Щяло да има за всички, които са без наказания така разбрах аз:)

# 290
  • Пловдив
И на мен така ми казаха Mr. Green
Сега стоя и си чакам смс-а Twisted Evil

# 291
  • Пловдив
 Whistling

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 07:58 от sweet_maniche

# 292
 Еха, честито  Party

# 293
  • Пловдив
не е моя фиш, но това вече си е доказателство, че "награди" ще има Twisted Evil

# 294
  • Пловдив
Ще има, разбра се със сигурност още миналата седмица. Peace

# 295
Ще има, разбра се със сигурност още миналата седмица. Peace

Е защо се изказвате така, сякаш знаете във всяко едно поделение какво е?
В Д.Митрополия се разбра точно преди 2г. когато са го решавали дали да отпуснат тези поощрения, или не.
След като заповедта не е от министъра, а от командирите на поделения, то не е задължително всички да решат едно и също.

# 296
  • София
Е защо се изказвате така, сякаш знаете във всяко едно поделение какво е?
В Д.Митрополия се разбра точно преди 2г. когато са го решавали дали да отпуснат тези поощрения, или не.
След като заповедта не е от министъра, а от командирите на поделения, то не е задължително всички да решат едно и също.

А защо мислите, че министърът едва ли не няма нищо общо и едва ли не всеки командир еднолично си решава ще дава или не награди

# 297
  • Пловдив
В края на миналата седмица от няколко места се чу, че ще има. Една съфорумка, дори тук писа, че заповедта е на бюрото й. После пак ми потвърдиха, затова се изказах така. Peace

# 298
  • Пловдив
абе то и миналата година уж всичко беше сигурно, даже мъжа беше в комисията, определяща кой колко да вземе... ама накрая друга стана ooooh!

# 299
Моя мъж днес донесе фиш. ))) там са парите. ) остава и утре да постъпят по сметката. )

Общи условия

Активация на акаунт