. Само умувам къде дълбоко да го скрия, та един ден наистина да й покажа и разкажа какви ги е вършила.
- благодаря, че питате.

Тези дивачета все такива ще ги свършат
Да се чуди човек от къде ги вадят тези гениални идеи
Аз бях разказвала преди време как вечерта след като сме си легнали чувах някакво примляскване...ама с придрънкване и три пъти го карах да си отвори устата и с телефона светех, докато накрая нещо много издрънча и като погледнах на светната лампа щях да падна 
Милото дете има такова голямо желание да ги пие/ особено след предложен подкуп от бонбонено естество/ но в момента в който го глътне и започва да
. Яво с лекарства няма да го бъде. Като намалихме доматките ...сякаш и болката поотмина, но не съвсем. Ще ходим на още няколко прегледа и ако и тогава нищо притеснително не излезе....ще го мислим. Да си призная....ограничавам единствено шоколадовия сладолед, защото другите ни ги спряха заради евентуални алергии, каквито не проявава. Днес милото дете видя един батко да яде от любимия му шоколадов сладолед и беше искрено притеснен " Мамо, баткото яде шоколадов сладолед, кажи му, че ще го заболи коремчето"
Толкова за нашите коремни неволи 
безпроблемно и безсополиво да си допрекара лятото, година.... 
/
Както каза Олчето - малък дявол е било. Добре, че емоциите са се изразили само с повече ритници от вътрешния човек при теб. И с доволно количество бели коси де.
. (ти си другият ми пример как след грижливо къткане в по-ранна бременност после тези малки бръмбърчета решават да излизат от любимата им къщичка-мама точно на термина
).
).
ТА и по тази линия, какъвто прегледът - такива ми и реакциите за лекарствата. Анти-алергичното й подейства ужасно зле на Мария (показа много от страничните ефекти) и го спрях без замисляне. А този зеленият безкрайник не ме тревожи толкова в момента. Трябва да я изтребя преди да е дошло време за тръгване на градина. От усложненията на бактерията ме е страх.
На Анито й се откриха стафилококи на дупето(все се зачервяваше и я сърбеше).Минахме само с едно мазило и интимния сапун на Еуцерин за поддържане на ph-то.Лекарката каза, че при нея няма как да се вземе стерилна влагалищна проба, все пак отвън й я взема, не отвътре, и да не се шашкам толкова, че има стафилококи. След 1-2 седмици, даже да няма оплаквания пак мисля да пуснем.
Наистина белите стават толкова бързо.
Слава богу, топчетата бяха достатъчно големи, за да не влязат навътре, направо спрях да дишам като ги видях и като разбрах какво са направили.
Като ги питах защо (след като извадих топчетата), ми отговориха, че играели на доктори и си лекували ушите с "памук" (Анелия докато я лекувах от ушното възпаление беше убедена, че памучето, което слагам след капките лекува най-много). 
и от мен, много се радвам за хепи енд-а. Запази го наистина някъде това находище
: Че за беля са могли наистина много навътре да я набутат.
Как им ги ражда акълът подобни щуротии, хал хабер си нямам. 
Надничам отново и какво да видя... Макс и Мориц напълнили леген и кофа и дружно упражняват гмуркане
). Лошо ми стана, айде финито на веселбата и дружен рев, че мама е ЛОШ и те само си плЮвали (плували
).
Да се смееш ли, да се кръстиш ли.

Толкова хубаво нещо ти предстои... всички сме с теб.
Все така с хубавини да те изненадва и радва. 

разкритие 2 см, 50 % изгладена шийка,тоновете са супер, плацентата е 2 степен, водите са в норма. Обаче каза, че бебка е 3 кг, както преди 1 месец,когато последно я гледа на видеозон, като му обърнах внимание каза, че тези мерки не ги взима под внимание, може да има отклонение 500 г и в крайна сметка всичко друго е в норма, да не се притеснявам.В петък пак съм на тонове и в понеделник, ако не съм родила, влизам в АГ-то да ми предизвикат раждане