АПРИЛчета'2009!

• 65 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Лудогорието
Ееех, че замириса на Коледаааа...  Grinning
Хубави рецепти сте показали, само да има кой да ги направи  Thinking Може и да ми дойде музата.
Ванката все така ходи на градина заедно с ясленската група. Така щяло да е и това си е. Вчера пак му текла кръв от носа-май ни се заформят слаби капиляри  Rolling Eyes
Връщам се от консултация-този път само мерки и теглилки. Другия път-ехограф, изследвания и консултация с хематолог. На 13,12 записах час за ФМ в София, та да видим какво е скрил дядо Коледа в корема ми  Laughing
Ванко иска и той галакси пегъсъс, който непрекъснато бърка с пенисъс  Joy така чуло детето. Дядо Коледа да му донесе трансформърс-кола и други подобни щуротийки.  Crazy

# 361
  • Някъде там...
Специално за Банбао току що ми  дадоха отрицателно мнение пък на мене - трудно се сглобяват, още по-трудно се разглобяват.  Rolling Eyes За комплект с багери иде реч.
Иначе 189 лв за Лего зоопарк и на мен ми е множко, елементите вътре не са толкова много...  Confused

Вери, оздравявайте!  Hug

И мен ме налегнаха старите болежки от пролетта, няма оправия. Ще ходя при личната да видя мога ли да се уредя с физиотерапия, че ми омръзна постоянно да ме боли гърба и да пия химия, от която ми става още по-зле.

# 362
  • София
Банбао имаме малки серии, в грешка съм била. Всякакви камиони, военни, полицейски и пожарни. Crazy
Не се сглобяват хич трудно, чисто механично, но са много ситни, Вели го прави барабар с дядо си всяко едно нещо по 2 дена.. Да съм аз, ще ме хванат нервите на 2-рата минута. Blush

Куклената им къща е от тази серия JDLT - http://www.toy.store.bg/p52873/kyshta-detski-stroitel-s-blokchet … a-chovecheta.html
2 години вече я имат, почти, не им омръзва, непрекъснато се реди, във всякакви варианти. Като качество не е кой знае какво, но на тях им е лесна. И като пари, за тези части, мисля, че е ок.
Има ги и в Джъмбо-тата.

П.С. ронка, драсни какво си е пожелала за Коледа Мария. Да предположа ли? Heart Eyes Mr. Green Hug

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 13:07 от ღолчеღ

# 363
 Grinning
Не мога да повярвам, че има такова чутовно раздвижване темата. По Коледа ставали чудеса.
Деси, явно не гледаш телевизия и затова си толкова невежа в областта на играчките. Аз с минималното гледане (на 5-6 дни по половин час някъде се пада) щом разбрах какво искат децата, представям си какво ли щеше да е, ако са ме абонирали за детските канали.  Wink Мерси за настроението. Умбра е страхотна с нейните вкусотии.  Heart Eyes
Вери, щом Вики иска кукла Барби, вземи му на детето. Все пак другите са на кака й. Нека си има и нейна си.  Heart Eyes Бързо оздравявайте.
Жабче, дано ви се размине скарлатината. А ти прави, каквото е нужно за де подобриш.  Hug
Олче, на теб ти желая според твоето предпочитание да откриеш или да не откриеш пъпчици по нечий тумбалак.
Маймунка, успех на прегледа. А искането на Ванко е колкото смешно, толкова и подсещащо, че детето участва в голямо неприятно преживяване вече твърде дълго време.  Hug
Мария иска както винаги само едно нещо. И този път даже не е патка. Вече май ги надрасна патките. Иска фотоапарат и това ще получи. Ще вземем от името на баба й един или повече конструктори лего 4+, защото при всяко посещение в Хипото или Комсед засяда на техните забавачници и реди ситните частици с голям интерес. Иначе е на вълнА рисуване, изрязване и лепене.  Вече е новодомка и лети като отвързана между стаите. Откри, че може да си подрежда играчките, където не им е мястото, но иначе се гледа чудесно самичка. Само дето нещо не й се получава спането в нейната стая. Просто не мога да повярвам.  Mr. Green

# 364
  • София
Мария иска както винаги само едно нещо. И този път даже не е патка. Вече май ги надрасна патките. Иска фотоапарат и това ще получи.

Ехх,  как не познах!! Mr. Green
Снимки на новодомката искаме. Crossing Arms

Фотоапарат ще е подаръкът на Вели от баба/дЕде. Heart Eyes
Някой от тая серия, че е биг фен на поредицата:
http://www.toy.store.bg/p65265/2-1-mp-detski-cifrov-fotoaparat-spongebob.html
На Ени (фен на друго деЦко):
http://www.toy.store.bg/p60865/2-1-mp-detski-cifrov-fotoaparat-d … t-fotoaparat.html

# 365
Олче, Банбао сглобяват ли се лесно? Казаха ми, че са съвместими с легото, а пък малки части е нормално да има, все пак са за над 5г. Аз ще ги видя в магазина преди да ги видя, де. Даже смятам тези дни да ги купя, че доста намалени, да не свърши точно този модел.
рони, Барби има свои, тя по всеки повод все дежурно това си иска Crazy Ще получи, като не мога да й купя английски пингвин hahaha Ох, забравих, и най-важното-орехчета, явно й е много важно, че на всеки, който я пита отговаря, че иска орехчета, но и за кака да има.

# 366
Маймунка, то Пегъсъс, Пенисъс, все еднакво нелепо ми звучи на мен.  Laughing Crazy
Анито също е със слаби капиляри на нослето и през лятото редовно ме шашкаше с кръвотечения. Откакто е студено почти не се е случвало обаче. Thinking Дали е станала по-спокойна (при рев, по-силно крещене и истерясвания й се случваше на нея) или времето има нещо общо - не знам.
Ехх, сигурно нямаш търпение за ФМ, стискам палци всичко да е наред и да чуете за розови/сини гащи според това, какво сте си поръчали. Heart Eyes Сашо вчера ме пита как се поръчват бебетата дали да са момичета или момчета.  Joy Обаче не е за смях въпросът, че трябва да се подготвя за детския въпрос "Как и откъде идват бебетата". Whistling Този път се отървах, но очаквам скоро да бъда подложена на разпит. Майките на по-големи деца, идеи за задоволителен отговор?  Blush

Рони, и аз гледам и не вярвам на ушите си. Mr. Green Страхотен подарък! Heart Eyes
Браво на Мария за творческия ентусиазъм, а след онова хубаво клипче у вас, просто си представям картинката в новата ви къща. Grinning Heart Eyes

Олче, тези фотоапарати детските са всъщност истински, нали? Embarassed
Моите деца ще бъдат ощастливени и с едно Уоки Токи ей такова, само си представям какъв кеф ще им бъде да си докладват като черни станции всичко докато не са един до друг.  Mr. Green

П.П. Вери, я сподели какви са тези специални орехчета, ммм, че ме заитригува? Да не са някакви вълшебни?  Grinning

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 17:45 от Desirée

# 367
Привет   bouquet
Десирее адмирации за страхотното коледно настроение, което внесе тук, винаги си такава слънчева  Hug ще проваме и ние с Дидето сладките Mr. Green
Рони Мимето все повече и повече ми заприличва на теб, или ти на нея  Wink? а каква страхотна фотосесия зърнах  Heart Eyes направо съм без думи, страхотна е  Heart Eyes
Олче фотоапаратите са страхотни, и ние взехме нещо подобно за Диди че последно време голям мерак да взима моя и да прави снимки, та нека си има нейн си, ако го чупи поне да не е моя Joy иначе много е задобряла със снимките Mr. Green
Маймунка стискам силно палци да е фалшива тревога и с бебче всичко да е наред, ти силно вярвай че е наред и ще видиш че наистина ще е  Hug
Тихичко да подшушна че и Дидето от няколко седмици спи в нейното си креватче Heart Eyes

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 18:39 от Мимето*

# 368
П.П. Вери, я сподели какви са тези специални орехчета, ммм, че ме заитригува? Да не са някакви вълшебни?  Grinning
Сигурно Wink

# 369
  • София
Много лесно се сглобяват/разглобяват, вери.
Само дето за дребните им модификации трябва да имаш висше образование. Laughing Както се шегуваме с баща ми.
Спри се на по - бебешките варианти. Peace

Деско, много интересно това уоки.. пък и със Спондж-боп, квадратни гащи Crazy... много ще уцели тоя Дядо. Mr. Green

Жиемката ми се губи. Да покаже беба колко е пораснала. Heart Eyes

# 370
  • Бургас
Здравейте,
толкова е хубаво темичката ни да е пълна с планове и идеи за празниците.  Hug
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.14464 това е поръчано на Дядо Коледа да донесе на 18 дек. в детската градина, ако е послушна  Wink

http://www.kidsbeddingdreams.com/media/store/176_182_lrg.jpg а ето това, вече й донесе (подобно), защото беше много послушна  Crazy

За понеделник я глася пак да си е на детска, след продължителното лечение вкъщи, дано...
След като се върна предишната жена, която я гледаше, тя е много доволна, но тя за да има мир й позволява всичко и сега е направо невъзможна за глезене и неугодия  Twisted Evil
Отказва да прави каквото и да било сама и се сърди за щяло и нещяло и вдига врява... биде и наказана от мама няколко пъти (това не се беше случвало до сега), както и потупана по дупето  Crossing Arms До такава степен, обаче не й пука... сега само очаквания подарък от Дядо Коледа проконтролира нещата.  Thinking За напред с какво ще я изкушавам не знам, не ще да слуша и това си е...  newsm78
Дано успеем и в нашето дом да си направим от тези вкусотийки по празниците.  Hug

# 371
Честит 1-ви декември! GrinningКоледният месец започна....обзе ме и мен коледно настроение. Simple SmileЧакам първия сняг с нетърпение, като дете! Laughing
И аз съм на вълна подаръци, чудя се какво да избера.Ния, както всяка Коледа, иска влакче! ooooh!Друго не си е пожелавала.Много ми е трудно с избора, защото не знам дали няма пак да заминаваме на някъде и съответно дали ще ми трябват тези подаръци....голяма каша!Иначе тя си играе с всякакви играчки, за по 5мин и после иска друго! ooooh!Мислех си за колело, обаче пък я й хареса, я не, а и няма къде да го кара, а пък ако заминаваме на някъде съвсем ще е ненужно! ooooh!Също всички дрехи са й умалели, ама пък дрехи за Коледа...не ми се вижда съвсем удачно, трябва и играчка да има.И така...още нищо не съм измислила.
Аз се подготвям за първия ми докторантски изпит, имам да чета 13 учебника- всичките на руски! ooooh!Само това ми липсваше- 4-ти език да уча! #Cussing outВярно, че е доста близък до нашия език, но все пак доста термини са съвсем различни, а чичко гугъл хич го няма в тея работи!Обаче, на кой му пука! Close
ben78, и Ния има такива моменти.Аз й обяснявам, че като се държи така лошо, другите деца няма да искат да си играят с нея.Или ако е кочина от играчки у нас и не иска да си ги прибира, й казвам, че ако ни дойдат гости/например любимия й братовчед/ няма да има къде да седнат и къде да стъпят и т.н..Като мине Коледа, започвам да я икушавам с морето или някаква разходка на любимо място.Не се давай, търпение и хладнокръвие му е майката! Hug
Желая на всички весел и усмихнат уикенд!!!

не ми излизат картинките и иконките от форума?!Много странно...

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 11:37 от princessa raia

# 372
Олче, Бен, проучете добре дали няма да се набутате страшно много с батерии за подобен фотоапарат.  Peace (Понеже и аз бях решила да взимам подобен на дребната, че даже и купувах такъв някакъв за подарък на брадчеда, та случайно разбрах, че правели по 5-6 снимки и батериите се изтощавали.  Peace
Принцеске, успех на изпита. Щом Ния се корумпира по подобен начин,имаш златно дете.  Hug Heart Eyes
Бен, не е от детегледачката. Май някои хора градят характер в момента и си се борят за място под слънцето. Разни иначе много добри деца започна нещо да ми прави напук. И ако не се борех толкова много за изграждане на добър гражданин на обществото, сигурно нямаше да се вбесявам толкова много.
Днес взех пъ,вия пода,ък - един фотьоил ПУХ, че да не ми внесе у дома поpедната пластмасова игpачка добpия стаpец.
  Хайде да ходя да я будя нерво-образувателката ми, че довечера ще трябва също да спи.  Grinning

# 373
  • Лудогорието
Desirée опитах рецептата ти за меденките вчера-станаха страхотни!  Hug Даже им направих и глазурата-да си се чудя на енергията и търпението. Ванката и той помага донякъде, но по-интересно му беше детското по Супер 7.
Тържеството на Ванката в градината ще е на 18-ти, тъкмо до тогава трябва да сме осигурили подаръците-за тогава и за по-късно под елхата у дома.  Grinning
Типично за моята работа-в края на годината се сещат че трябва да се правят промени за следващата година и юруш! Работете от днес за вчера-всеки бърза и се нерви!  ooooh!
Тихичко да кажа, че започнах да усещам типичното пърхане в корема  Heart Eyes
Ванката пак е със сополи  Tired Нашия татко малко скръцна със зъби на учителката в градината в петък. Вече втора седмица някой ни прибира пижамата по погрешка и Иван все се оплаква, че децата го удряли  Rolling Eyes Не иска да ходи сутрин... Все се натъжава и сърди. Като не стане нещо по неговата-сърдене, тропане, цупене, че и плач накрая  Thinking

# 374
  • Някъде там...
Маймунка, честито пеперудено пърхане. Скоро и с ритничета да се похвалиш!  Hug Явно нещо го тревожи Ванката в градината, че да не иска да ходи. Тук обаче роля трябва да иматт учителките, да успеят да го заинтригуват - да му е интересно и спокойно в градината.

Моите пък бухат като магарета вече трета седмица. Не мога да разбера старата кашлица ли влачат или просто на фона на нея прибавят и нови разболявания.  ooooh! Сополи нямат, но такова бухане пада, особено сутрин... Днес даже сестрата ги спря на входа да ги прегледа, че озвучиха градината. Ми нямат червено гърло, а кашлят като магарета.

Инатенето и правенето напук си го имаме и при нас. Направо ме докарват до бяс двете добичета рогати... Особено Яна е ужасна в това отношение. И понеже Йоана вижда, че така Яна си осигурява повечко внимание от наша страна, започна и тя да копира сестра си.

Общи условия

Активация на акаунт