АПРИЛчета'2009!

• 65 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Като се заговорихме за мерки и теглилки, ето малко снимки от мен, да видите какъв бедър е направила Анята (на последните кадри - от тази сутрин - много държеше да скача по рокля и да я снимам точно така).  Mr. Green
Маймунка,   action032 Татковците на дребните понякога са  bash. И някак не разбират хич колко силни може да са думите, които подхвърлят ей така децата, а те децата вече не са бебета... Но какво да ги правиш, мъже... Hug

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 14:39 от Desirée

# 586
  • Лудогорието
Desirée чудни снимки-прекрасен модел и отличен фотограф!   bouquet
Уловила си дяволит поглед и сладки усмивки  Heart Eyes

# 587
много държеше да скача по рокля и да я снимам точно така).  Mr. Green
  love001

maimunka07, май след овнето ще си имате и теленце Heart Eyes

# 588
  • София
Деси, страхотен ти е модела.  Heart Eyes Много ми харесаха и снимките с жълтите лалета!
Маймунка, тук сме се събрали доста майки на момчета през май родени, та всички ще ти кажем какви сладури са  Mr. Green  Hug

Да похваля Бояна, че вчера я разходихме до "нейното" езеро  Grinning и като за първа планинска разходка се представи перфектно.

# 589
Благодаря ви. Hug

Маймунка, тук сме се събрали доста майки на момчета през май родени, та всички ще ти кажем какви сладури са  Mr. Green  Hug
Подкрепям с 2 ръце твърдението!  Mr. Green

Jiema, браво на Бояна. Heart Eyes

# 590
Благодаря ви. Hug

Подкрепям с 2 ръце твърдението!  Mr. Green

И аз, и аз-просто е мехлем за майчиното ми сърце, което с егоцентричното овенче малко се беше обезсърчило  Laughing

# 591
  • София
Дес, влюбена съм в тези шноли Crazy, коси нашата само на "охлювчета" на тила расте, не и на дължина. Laughing, кога порасна АнЯта  Laughing толковаа, чак ми е странно отстрани. Страхотни снимки, да са ти живи и здрави, пу пу пу. Heart Eyes
Eлината пък е влюбена в блузките с Дора. Mr. Green

По темата овнета vs телета Laughing съм на противниковия лагер. Simple Smile Овнето ми се стори песен след Вели, лично на мен. Wink

маймунка, не им се връзвай на мъжките изцепки, и аз понякога се дразня, като барабар с дежурните забележки, възпитателни, бащатко им си позволи да вкара "небрежно" някоя и друга обида и епитет. Уж сме се разбрали, и все се случва да се изпусне, колкото да яхна метлата. Twisted Evil Мъже, вЕрно. Rolling Eyes

Да се до-оплача, че явно миналия път е било малко. Embarassed ooooh! Confused Втора седмица от този скапан месец съм болнични. Пак намазах вируса на децата, то са едни кашлици, Т-ри, хреми, всичко ме боли. От има-няма 5 дни, "само". Каква е тази черна серия, в която съм се нахендрила идея си нямам. Гадост пълна.
Децата не посмях да пратя за втора, поредна седмица на градина, Вели е уж ОК, но Ени още не е оздравяла напълно. Искрено се моля до рд да се закрепим здрави, че ако ни пропадне празника, като мин. година, вече ще си умра на мъка.Наоплаквах се. Embarassed

Целувки и се пазете много. Hug

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 18:05 от ღолчеღ

# 592
Олче, оздравителни гушки и  fingerscrossed да се оправяш бързо, а и децата напълно здравички да са. Ние месец и половина се въртяхме така болни един през друг. Tired По тези причини организацията и приготовленията за РД ще направя в последния момент, никакви предварителни планове нямам.
А косата на Анелия всъщност тук е подстригана с 15-ина см., беше й стигнала до кръста почти, но започна да цъфти. Shocked За първи път виждам на малко дете да цъфти косата, та затова я подстригахме. Анята хич не искаше да я режем и колко рев изрева при фризьорката, пък колко уговорки бяха... жената тайно замиташе от косата от пода, за да не се депресира дребната като види кво стаА. Crazy А фиби и шноли започна да носи откакто започнах да шия за чужди деца и тя някак започна да ревнува и да се чувства прецакана. Ударих си дупето в тавана от кеф. Как не съм знаела по-рано къде е ключа за палатката?! Laughing

Днес си наваксах с писането за един месец напред. Mr. Green Приятна вечер на всички!

# 593
Деси страхотни снимки, браво на чаровното Ани, как само си държи фибичките, това при Диди е мишън импосибъл, ние сме на вълна прическа тип рибена кост две плитки, това е модата при нас без плитките не отива на училище Wink
Олче бързо се оправяй Hug
ВериНайс много чаровна и пораснала рожденничката Габи, и нейната малка сестричка Вики много пораснала Heart Eyes
Леле хора тези деца все едно вчера бяха бебета, пък вече с претенции  Wink

# 594
Честит рожден ден на двете пораснали адреналинки Яна и Йоана! Живи и здрави да растат и да радват по много мама и тати им! Честит празник, Жабче!   bouquet
Не мога да повярвам, че тук се случва подобно раздвижване. Та пиши по много, Деси! Действаш заразно. По-добрият вирус си.  Hug Анята е голяяяяяма красавица  Heart Eyes и голяма беснотийка  Sunglasses, пу-пу! А за подстригването - сбъркала си фризьора явно. Нали знаеш кой е нейния личен коафьор.  Mr. Green
Интересна реакция ти е спретнал Саши. Да ти кажа, че който по принцип не получава домашно внимание, няма тези проблеми.  Wink На времето мъжът ми е нарязал дрехите на майка си и баща си за привличане на внимание.  Thinking
Олче,  Hug.
Маймунка, тегли му на твоето мило една лекция насаме, че подобни коментари са неуместни и нещата трябва да се обясняват, а не да се иронизират. Все пак той е възрастният, а реакцията му е детинска. (напоследък дребната сериозно бойкотира разговорите по телефон и не я насилваме. Много бърза е станала в изключването.)

# 595
  • София
Честит Рожден Ден, на Яна и Йоана, и на Мади и Ники (на патерички Embarassed)! Да растат живи и здрави, весели и безгрижни.  bouquet

Не мога да повярвам, че тук се случва подобно раздвижване. Та пиши по много, Деси! Действаш заразно. По-добрият вирус си.

Peace
х2! Hug

Jiema, все забравям да те поФаля Laughing пред строя за снимките от рождения ден на Гери. Много хубава и голяма рожденичка, да ти е жива и здрава. И на бебка пусни, да я видим колко е пораснала. Heart Eyes

Hug

# 596
  • София
Jiema, все забравям да те поФаля Laughing пред строя за снимките от рождения ден на Гери. Много хубава и голяма рожденичка, да ти е жива и здрава. И на бебка пусни, да я видим колко е пораснала. Heart Eyes

bowuu  Hug
Ще я наснимам петмесечинката ми и ще се отчета. Simple Smile

Жабче, и от мен - Честито да е рождението на Яна и Йоана! Много здраве, веселие и усмивки пожелавам на бандитките! Весел празник   bouquet

И като се пораздвижи темичката и обсъждаме дългокоси и не толкова дългокоси красавици, да си попитам пак - с какво миете косите на момите?
Не ме вълнуват балсами, маски и т.н., защото не съм привърженик на използване на много козметика. Ще ми се да намеря качествен шампоан. Преди време като се консултирах с детската фризьорка, ми каза, че е малка и да продължаваме с детски такъв. Аз съм най-доволна от един гел-шампоан на Тьопфер с невен, но той си е съвсем бебешки, та удачно ли е да продължавам с него? (В момента съм го сменила с Бочко, но сякаш й изсушава много косата  newsm78).

# 597
  • Лудогорието
Да си призная, нямам още база за сравнение между овен и телец-мъже. Навремето имах гадже овен и ми беше ужасно скучен-един самовглъбен, тих, потаен... Никаква емоция просто!  Mr. Green Може би зависи и от самия човек. А уж брака между близнаци (аз  Simple Smile ) и овен бил перфектен.
Иван е слънчице  Heart Eyes Много бързо се ориентира в обстановката и забелязва дребните детайли. Голяма попивателна.  Simple Smile Сега тепърва започва да проявява признаци за непослушание и несъгласие с мнението на околните. Лошото е, че дори и да му говориш в момента, не те чува.  Twisted Evil Трябва да му го обясниш когато е спокоен. Гледах няколко епизода на "Работилница за родители" и там подчертаха, че трябва да възприемаме детето като отделна личност. Понякога ми е доста трудно  Rolling Eyes Друг път чак се учудвам на себе си, колко се съобразявам с него.
Оф, от вчера кашлям-ларингит. Просто е кошмарно. Нищо друго ми няма.

# 598
  • Някъде там...
Деси, разкошни снимки.  Heart Eyes Изплакнах хубаво окото. И моите диванета-овнета не искат да носят фиби и шноли. Аз купувам, складирам, пробвам се, тц. Освен да се пробвам и аз да направя нещо домашно... розАво.
Яна и тя един бедър е направила, и дупе, окръглила се е като козунак.  Crazy

Още един глас за момченце телец. Душички са. Simple Smile Имам си кръщелник роден на 10 май, голямо е слънце.

И ние имаме разправии големи с мъжа вкъщи относно речника и въобще това, което говори на децата. Не иска да разбере, че не са бебета вече и трябва да внимава как и какво казва... Не се замисля за последствията въобще. Стига се до ситиация от типа: дете реве в детската градина, Яна го посочва и казва на висок глас "Виж, мамо, Дея се лигави."  Embarassed Embarassed

Благодаря за честитките за РД!  Hug
Днес имаме и празник в градината, децата са бяла и жълта пеперуда.

# 599
  • Лудогорието
Жабче честит рожден ден и от мен на малките бандитки! Да са ви живи и здрави и да имат много щастливо и усмихнато детство!   bouquet  Hug
Значи проблема с изразяването на мъжката половинка не е само при мен.  Simple Smile Моят мъж като се прибере от работа не трябва да го закача никой, докато не се нахрани и отдъхне поне малко.  Rolling Eyes Това аз го знам, ама детето още не. Сядаме да вечеряме. Питам Иван какво ще яде и му сервирам от поръчаното. Съответно започва едно мрънкане от рода- "Не искам да го ям това. Не искам месо. Искам това да е последната хапка (трета подред от началото на храненето  ooooh! )" и т.н. И баща му  Twisted Evil  #Cussing out И аз съм между чука и наковалнята...

Общи условия

Активация на акаунт