Маймунка,
Татковците на дребните понякога са
. И някак не разбират хич колко силни може да са думите, които подхвърлят ей така децата, а те децата вече не са бебета... Но какво да ги правиш, мъже...
Татковците на дребните понякога са
. И някак не разбират хич колко силни може да са думите, които подхвърлят ей така децата, а те децата вече не са бебета... Но какво да ги правиш, мъже...

Много ми харесаха и снимките с жълтите лалета!
и като за първа планинска разходка се представи перфектно. 

, коси нашата само на "охлювчета" на тила расте, не и на дължина. 
Овнето ми се стори песен след Вели, лично на мен. 
да се оправяш бързо, а и децата напълно здравички да са. Ние месец и половина се въртяхме така болни един през друг.
По тези причини организацията и приготовленията за РД ще направя в последния момент, никакви предварителни планове нямам.
А фиби и шноли започна да носи откакто започнах да шия за чужди деца и тя някак започна да ревнува и да се чувства прецакана. Ударих си дупето в тавана от кеф. Как не съм знаела по-рано къде е ключа за палатката?! 

Анята е голяяяяяма красавица
и голяма беснотийка
, пу-пу! А за подстригването - сбъркала си фризьора явно. Нали знаеш кой е нейния личен коафьор.
На времето мъжът ми е нарязал дрехите на майка си и баща си за привличане на внимание.
. 

).
) и овен бил перфектен.
Много бързо се ориентира в обстановката и забелязва дребните детайли. Голяма попивателна.
Сега тепърва започва да проявява признаци за непослушание и несъгласие с мнението на околните. Лошото е, че дори и да му говориш в момента, не те чува.
Изплакнах хубаво окото. И моите диванета-овнета не искат да носят фиби и шноли. Аз купувам, складирам, пробвам се, тц. Освен да се пробвам и аз да направя нещо домашно... розАво. 
Имам си кръщелник роден на 10 май, голямо е слънце. 
Моят мъж като се прибере от работа не трябва да го закача никой, докато не се нахрани и отдъхне поне малко.
)" и т.н. И баща му
И аз съм между чука и наковалнята...