Честит 1ви имен ден на Лекси
да ви е жива, здрава и много да ви радва Аничка, а кака и да оздравява бързичко, както и всички болни дечица 
Тази година вируса е страшно гаден, аз съм вече 15ти ден на АБ и все още не виждам подобрение
Трудно е до срещнеш хора, които работят само за заплатата, а не да са в помощ на нуждаещите се.
За съжаление в България такива хора се срещат в изобилие.
Да ви е жива, здрава и все така усмихната!
Утре се налага да е на градина-и аз и майка сме на работа. Снощи и мъжът ми не се чувстваще добре, но след фервекс и обилно количество гореща супа + дълъг сън, днес е като нов
Дано да се размине.
!
. Много ти съчувствам за изпитаното от теб и Вели. Важното е, че ти виждаш напредъка в своето момче и му го показваш. 

), а всички около теб да се възстановяват бързо. 

. Много ти съчувствам за изпитаното от теб и Вели. Важното е, че ти виждаш напредъка в своето момче и му го показваш. 
Страхотен купон са им направили на децата! Страхотна обстановка за празник и много красива стая имат! Дано скоро да приключите (то явно, че не ти професионално, но на теб поне малко ще ти олекне
) и с хремата на Бузанчето, за да не я мъчи и да спинка кротичко и спокойно. 
Децата му се зарадваха. Започва да се оформя много злояд. Рони говориш за кебапче, аз в случая мога да нарека Иван пръчка
Тежи едва 17 кг. и то преди да се разболее го теглих. От АБ съвсем му се изгуби апетита.
Научил се е да ми бърка в мозъка с едно такова мммммммммм. Направо откачам понякога, дори и не се усеща че го прави. Предпочита да го храни някой друг, иначе се разсейва, яденето му изстива и той не го иска.
Спирането на детско, заплаха от некупуване на изненади или играчки, заплаха че другите деца ще пораснат повече от него НЕ действат
А не е като да не яде. От както е болен просто не се тъпче, но...си слабее
Дано бързо се оправи, че да заглади косъма пак. Вчера пак бяхме цял ден по лекари, вече ми се
от такива неща. Един иска да влезем в болница и твърди , че има пневмония. Другият лекар твърди, че с такива прекрасни кръвни изследвания , а и според снимката не може да е пневмония. Имаме някаква бактерия в урината- от нея била температурата. Не знам на кого да се доверя. Педиатъра ни каза, че тази диагноза /с бактерията/ е възможна. А аз се чувствам уморена и объркана. Аз също съм зле...ама истински зле. Едвам ставам, Т над 39,5. Боли ме всичко и не мога да мисля. От снощи и двамата с дреб сме на АБ. Признавам- неговият е по-гаден на вкус. Тжзи лекар му изписа и някакви сиропчета , които подтискат кашлицата, а до сега все отхрачващи е пил. Толкова съм несъгласна с всички лекари... Но аз определено не съм лекар и просто трябва да се доверя на някого... Много хубави думи от много познати чух за точно този лекар. Със свито сърце му се доверявам. Такааа...омрънках света.
и си свиркайте . Хубав ден
Те на тази възраст няма как да са пухкави вече, като са толкова подвижни. Живи и здрави, само.
Много ви се събра. Егаси упоритата гад.
Та, Иван би трябвало да е като нас, ама не е
Може би като порасне ще стане
Да ми е жив и здрав само!
И хубавият Сами да заглади косъма
Да ми е жив и здрав само!
Написаното от Заратулка някакси ми дойде като студен душ и ме накра още повече да се отдавам на моментите с любимите хора. Олче 
Вярно е, РД-та ги правят винаги хубаво -и с баткото беше така на времето. Има си традиция да се носят дребни подаръчета и те много се вълнуват. Цяла година опаковаме и надписваме за другите деца и после с нетърпение чакат и своя си празник. А госпожите сами правят муз. оформление, танци и тн.
Оправдавам си се, че съм тотално хормонално дисбалансирана.
Кажи, моля те, каква козметика ползваш за косите и на двете госпожици - разкошни са. На мен това ми е голяма грижа с Гергана.
Пу-пу. Разбрах, че всъщност имаше предвид, че вече не ти е тревога нейното хранене, защото поне сега похапва.
Не забравяйте да излезете днес сити от вкъщи и с пари в джоба. 

Не си спомням Сашко да е правил така и не знам на какво се дължи. С всички говори така бебешки, не само с мен.
), но на другия ден учудването ми беше голямо когато ги строих на разпит, защото: 1.очаквах, че Анелия го е срязала и 2. очаквах оправдания от сорта на "аз без да искам" или нещо подобно... А то, Сашко си призна почти веднага без грам угризения и без увъртания, че го е срязал, защото не му обръщам внимание, когато говоря по телефона.
Направо ми разби илюзиите, а аз си мислех, че им обръщам даже прекалено много внимание.
...Майтапът настрана, след като си върнах граматиката (защото за момент я бях изгубила), първо казах какво ще е наказанието 
Докривя ми
Взех си детето и компютъра и хайде в другата стая. Защо ми го тормози
Иначе, после с дребосъка си поговорихме сериозно, че така не бива-има и друга баба и дядо, които го обичат и искат да го виждат, но са в друг трад и не могат. Уж разбра, ама... Вече се оформя като личност
Та така
Тази седмица ми е последна на работа.