АПРИЛчета'2009!

• 65 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
ღолчеღ силни прегръдки от мен Hug
Честит 1ви имен ден на Лекси  bouquet  да ви е жива, здрава и много да ви радва Аничка, а кака и да оздравява бързичко, както и всички болни дечица Hug
Тази година вируса е страшно гаден, аз съм вече 15ти ден на АБ и все още не виждам подобрение ooooh! ooooh! ooooh!

# 571
  • Лудогорието
Олче  Hug Трудно е до срещнеш хора, които работят само за заплатата, а не да са в помощ на нуждаещите се.  Sad За съжаление в България такива хора се срещат в изобилие.  Crossing Arms
На патеричка-Честит първи имен ден на Лекси   bouquet  Heart Eyes Да ви е жива, здрава и все така усмихната!
Ванката още е в къщи-7-ми ден на АБ. Едва от вчера не вдига температура  Sad Утре се налага да е на градина-и аз и майка сме на работа. Снощи и мъжът ми не се чувстваще добре, но след фервекс и обилно количество гореща супа + дълъг сън, днес е като нов  Simple Smile Дано да се размине.

# 572
  • София
Честит имен ден и от мен на Алекса на голяма патеричка  Blush!
Жива и здрава, много лъчезарна и късметлийка да е! Аничка   bouquet

Олче, голямо гуш от нас  Hug. Много ти съчувствам за изпитаното от теб и Вели. Важното е, че ти виждаш напредъка в своето момче и му го показваш.  Hug

Много прегръдки за всички болнички - и мами, и дечица. Да минава бързо на всички. И ние бяхме миналата седмица с някаква ужасно бързозаразна хрема. Пооправихме се вече, но беба още похърква (този път не я пропусна и нея) и отложих днешната ваксина.

Извинете ме, че така телеграфно пиша, но покрай годишното приключване ми е доста натоварено с работата. Надявам се след десетина дни зора да понамалее. Simple Smile

Маймунка, пази малкото човече в тумбата (много ми е драго всеки път като пишеш за бебчо  Heart Eyes), а всички около теб да се възстановяват бързо.  Hug

И не на последно място по важност:

Дани Н. , честит рожден ден на тайфунките ти! Да са живи и здрави Мади и Ники, да растат умни, добрички и малко палави!  Heart Eyes newsm59

Малко снимки от отминалото РД - http://jiju.snimka.bg/children/rd.734212

# 573
Честит рожден ден на Мади и Ники! Живи и здрави да бъдат за радост на мама и тати!   bouquet
Олче, голямо гуш от нас  Hug. Много ти съчувствам за изпитаното от теб и Вели. Важното е, че ти виждаш напредъка в своето момче и му го показваш.  Hug
Олче, това е единствената истина! Щом вие вярвате в напредъка му, той сам си вярва, а после и всички останали ще го направят и забележат. Аз без да съм в близкото ви физическо обкръжение видях колко напред е отишъл той в годината между двете ни национални срещи. И ако тогава съм пропуснала да ти призная, сега го споделям. В момента няма как да не е мнооого по-напред. Heart Eyes
Жиема, прекрасна голяма рожденичка!  Heart Eyes Страхотен купон са им направили на децата! Страхотна обстановка за празник и много красива стая имат! Дано скоро да приключите (то явно, че не ти професионално, но на теб поне малко ще ти олекне  Wink) и с хремата на Бузанчето, за да не я мъчи и да спинка кротичко и спокойно.  Heart Eyes
Маймунка, ако няма кашлица, която да го мъчи, няма проблем Ванко да си ходи на градина. Ако все още е малко отпаднал, помолете някоя леля-съседка да се позабавлява с него за ден-два. Интересното ще бъде и за двете страни.

Ние миналата седмица бяхме на открит урок в градината. Дечицата бяха много готини и прилежни. Аз очаквах, че ще има опасност да се умиля и да пролея сълза, но се чувствах, както на сватба. Голям смях беше. Дребосъчетата също много се забавляваха. Само две от момченцата поплакаха, но ако отношението на госпожите в групата им продължи в същия тон, има голяма вероятност и те скоро да започнат да се чувстват по-добре.
А моето лично дребе с наближаването на рождения й ден е решила да ми говори по бебешки. преправя си гласа и издава звуци, на които не съм свикнала, но пък много се радва, когато взема, че позная какво е казала. И не че е толкова много пораснала на височина (само 4 см е дръпнала от последното й мерене преди около 6-7 месеца), но толкова голяма ми изглежда вече.  На мама кюфтенцето (в случая кебапченцето) то.
П.П. Маймунка,  обикновено е 16 кг, когато е здрава и 15, когато се разболее. Няма мърдане. 106 см във височина, но ми изглежда доста повече вече.

Последна редакция: ср, 20 мар 2013, 11:32 от рони

# 574
  • Лудогорието
От днес Ванката е на градина. Влезе с ентусиазъм и леко тъжен поглед към мен  Heart Eyes Децата му се зарадваха. Започва да се оформя много злояд. Рони говориш за кебапче, аз в случая мога да нарека Иван пръчка  Sad Тежи едва 17 кг. и то преди да се разболее го теглих. От АБ съвсем му се изгуби апетита.  Rolling Eyes Малко да наддаде на кг. и веднага се извисява. Дрехите му стоят като на закачалка. Като му търся нови, все гледам да са по-теснички, че иначе съвсем се губи.  Simple Smile Научил се е да ми бърка в мозъка с едно такова мммммммммм. Направо откачам понякога, дори и не се усеща че го прави. Предпочита да го храни някой друг, иначе се разсейва, яденето му изстива и той не го иска.  ooooh! Спирането на детско, заплаха от некупуване на изненади или играчки, заплаха че другите деца ще пораснат повече от него НЕ действат  Tired

# 575
Маймунка, 17кг са си супер  Mr. Green Покрай голямото ни боледуване вчера отчетохме 13,5кг с дрехите  ooooh! А не е като да не яде. От както е болен просто не се тъпче, но...си слабее  Sad Дано бързо се оправи, че да заглади косъма пак. Вчера пак бяхме цял ден по лекари, вече ми се  Sick от такива неща. Един иска да влезем в болница и твърди , че има пневмония. Другият лекар твърди, че с такива прекрасни кръвни изследвания , а и според снимката не може да е пневмония. Имаме някаква бактерия в урината- от нея била температурата. Не знам на кого да се доверя. Педиатъра ни каза, че тази диагноза /с бактерията/ е възможна. А аз се чувствам уморена и объркана. Аз също съм зле...ама истински зле. Едвам ставам, Т над 39,5. Боли ме всичко и не мога да мисля. От снощи и двамата с дреб сме на АБ. Признавам- неговият е по-гаден на вкус. Тжзи лекар му изписа и някакви сиропчета , които подтискат кашлицата, а до сега все отхрачващи е пил. Толкова съм несъгласна с всички лекари... Но аз определено не съм лекар и просто трябва да се доверя на някого... Много хубави думи от много познати чух за точно този лекар. Със свито сърце му се доверявам. Такааа...омрънках света.
 Пазете се от бацилите, тъпчете се с витамини, яжте чесън  Crazy и си свиркайте . Хубав ден  Hug

# 576
  • София
Маймунка, ако ти кажа, че Велизар (вижда се в подписа ми колко е годишен Laughing) преди боледуването беше 18 кг сигурно ще сметнеш, че се шегувам. Гаранция сега е 17 (на тях си седи сигурно 2 години Mr. Green), но той си е ужасно злояд, живее на супи, банани, чипс и бисквитки, от време на време. Мляко в промишлени количества. И сокове.
Сестра му е 13-14 кг, пак сигурно от 2 години. Laughing А тя виж, не е като да не яде. От всичко си хапва и то добре. Та.. какво да ти кажа. Важното е да е здрав и жизнен Ванко, останалото ни е от народопсихологията черта, характерна. Едно дете да се смята за здраво, ако е дебело. Stop Те на тази възраст няма как да са пухкави вече, като са толкова подвижни. Живи и здрави, само.

poem-ка, хайда оправяйте се вече със Самчи. Praynig Много ви се събра. Егаси упоритата гад. Rolling Eyes

П.С. Благодаря на всички за милите думи. Heart Eyes

# 577
  • Лудогорието
Е, значи, казвате да не се притеснявам. Може би ми втълпиха околните, че е слабичък  Rolling Eyes За мен си е перфектен-моето гардже е най-рошаво  Laughing Свекървата е над 100, мъжът ми също, но не му личат-само мускули е  Mr. Green И аз не съм цвете за мирисане-гена ми е за едър кокал и месце  Wink Та, Иван би трябвало да е като нас, ама не е  newsm78 Може би като порасне ще стане  Peace Да ми е жив и здрав само!
poem дано се измъкнете скоро и бързо от този омагьосан кръг от болести  Hug И хубавият Сами да заглади косъма  Grinning
ღолчеღ те твоите съкровища на теб са се метнали-финни  Peace
Оф, тумбата ми пречи вече на работа  Mr. Green

# 578
Може би като порасне ще стане  Peace Да ми е жив и здрав само!
Най-вероятно. Никак не ти е слабичък, много добре си е. Да ти е жив и здрав. Не го карай да яде повече, по-голям проблем е затлъстяването, отколкото злоядството. Габи беше много злояда, последните една-две години (явно наближава пубертета) позаглади косъма и вече е добре, пак си е капризна за много неща, но което си го обича си го яде, не както преди по цял ден дори и вода може да не се сети да пие. А пропо-ето малко снимки от нейния 10 РД, за който не ги е видял във фейса: https://plus.google.com/u/0/photos/110191337476448245069/albums/ … y=CMCrrOD8utOHpQE

# 579
Ех, момичета, през колко мъка преминавате  Hug Написаното от Заратулка някакси ми дойде като студен душ и ме накра още повече да се отдавам на моментите с любимите хора. Олче  Hug

Някой питаше за дигитален термометър-нашият е на Омрон като инхалатора ни и съм много доволна. Струваше около 10лв. и от както го имам въобще не ползвам този за ухо на Браун.

Ние също си стоим на 15кг,но аз не оплаквам. По-добре да е слабичък, от колкото затлъстял и да се чудя как да го ограничавам. Ние окончателно се отказахме от празнуването в детско клубче. Наистина е голямо улеснение, но някакси ми опротивяха. Всички рождени дни независимо от клубчето ми се струват еднакви. Тази година май ще го направим вкъщи с кетъринг,ако е хубаво времето може и на двора. Миналата година имаше и доста болни дечица,които се обадиха в последния момент. Дори съм измислила спасителна схема по отношение на тортата. В Лагуна имат страхотни детски тортички с фигурки за 18лв. 8 парчета. Ще поръчам такава за децата и на деня ще взема за големите някаква нормална тората съобразно броя на гостите.

# 580
  • София
Рони, благодаря от името на мойто гардже Simple Smile Вярно е, РД-та ги правят винаги хубаво -и с баткото беше така на времето. Има си традиция да се носят дребни подаръчета и те много се вълнуват. Цяла година опаковаме и надписваме за другите деца и после с нетърпение чакат и своя си празник. А госпожите сами правят муз. оформление, танци и тн.
Ние миналата седмица бяхме на открит урок в градината. Дечицата бяха много готини и прилежни. Аз очаквах, че ще има опасност да се умиля и да пролея сълза, но се чувствах, както на сватба. Голям смях беше. Дребосъчетата също много се забавляваха.
Признавам си, че аз съм от тази партия  Laughing. Дали защото като беше Емо 1ва група, бях бременна, после кърмеща, сега отново в тази схема- еми, все се просълзявам. Дори сега на 8.03. първокласниците правиха празника на буквите и накрая като излязоха учителките им на сцена и децата им благодариха, пак на рев ме изби  Mr. Green. Добре че бяхме в театър Ариел и беше тъмничко...  Blush Оправдавам си се, че съм тотално хормонално дисбалансирана.

А пропо-ето малко снимки от нейния 10 РД, за който не ги е видял във фейса: https://plus.google.com/u/0/photos/110191337476448245069/albums/ … y=CMCrrOD8utOHpQE
Пу-пу, да ти е жива и здрава, Вери. Страхотни снимки! Не я виждам точно "загладила косъм" - все така стройна и грациозна си е!  Hug Кажи, моля те, каква козметика ползваш за косите и на двете госпожици - разкошни са. На мен това ми е голяма грижа с Гергана.
Не че от 10 дни не е с нова прическа - изпуснах ги с татко й на фризьор и се върна ново момиче, подкъсено, но сама се е харесала и е дала да я пострижат. Цяло събитие. Нямам сега снимки, но ще я покажа в скоро време.
Иначе за мерки - направо не смея да кажа, явно е тежка категория - 18 кг и 108 см. На мен обаче ми се вижда, че е ок, защото не изглежда пълна, въпреки че кг са доста.

Дано няма вече болнички в това шашаво време.  Hug

# 581
Здравейте, ние също сме болни. Гришо изкара един бронхит, поредния за тези години. За хриповете лекарката ни каза да го мажем с мед на гръбчето. Мазах го, но ми беше едно такова странно да стои така цяла вечер . За ефект не мога да кажа нищо, защото само два пъти го намазах.
 Поем - и на двамата пожелавам скоро да се оправяте !!!
Олче - ти знаеш, че си най - ценното нещо за Велизар . Важното е ти да виждаш напредъка и успеха на детето и да не се влияете от коментарите на някакви сухи хора.
 Маймунка, колко време остава още до появата на бебето? Не знам колко сме тежки и високи. Не съм го мерила - изглежда ми Григори нормален и енергичен.
 Той не иска да носи торта в градината да черпи децата. Иска само вкъщи с баба си и дядо си да празнува. Тази година рождения му ден се пада в понеделник. Вече няма търпение, иска торта - мотор а за подарък голяма пожарна да я кара.

# 582
Жиема, при тези сантиметрове на Геги няма как да я видиш загладенка. Перфектни са му мерките на детето.
Имамама, да му свършват бързо бронхитните серии на Гришо. И щом не иска в градината, остави го както си иска да празнува.
Вери, не че очаквах да видя Габи натежала, но тя по традиция си ми изглежда много по-голяма от годините си. Просто е значително по-височка от наборите. И все така забележително красива.  Heart Eyes Пу-пу. Разбрах, че всъщност имаше предвид, че вече не ти е тревога нейното хранене, защото поне сега похапва.  Hug

# 583
Честито Благовещение, момичета!  bouquet Не забравяйте да излезете днес сити от вкъщи и с пари в джоба.
Jiema, чудесна е рожденичката! Heart Eyes
Вери, твоята пораснала Габи също, както и Вики! И ти изглеждаш страхотно! Flutter
Анито беше доскоро 15 кг., но след последните боледувания ми се струва, че вече е по-надолу. Някак височка ми се струва обаче за възрастта си (не знам колко см. е, не съм я мерила скоро), повечето хора от неблизкия кръг ги изненадваме когато попитат и кажем на колко години е. Мислят я винаги за по-голяма.

....А моето лично дребе с наближаването на рождения й ден е решила да ми говори по бебешки. преправя си гласа и издава звуци, на които не съм свикнала...
Анелия също, шъшка/съска някакси, звученето на почти сяка буква променя. Shocked От няколко седмици само така говори и честно казано много ме дразни. Embarassed Постоянно й повтарям, че искам да ми говори хубаво, иначе няма да я чувам какво ми казва. И тя тогава започва да говори както трябва. До след малко.  ooooh! Не си спомням Сашко да е правил така и не знам на какво се дължи. С всички говори така бебешки, не само с мен.
Сашко пък преди 2 дни, вечерта преди изпита ми в събота, ми срязал зарядното на телефона. Беше късно, когато видях, към 00.30h и направо пощурях, защото нямах батерия и нямам и друг будилник освен телефона вкъщи. А трябваше да стана в 6h. Оправих се някак (да живеЙ ФБ и скайп  Crazy), но на другия ден учудването ми беше голямо когато ги строих на разпит, защото: 1.очаквах, че Анелия го е срязала и 2. очаквах оправдания от сорта на "аз без да искам" или нещо подобно... А то, Сашко си призна почти веднага без грам угризения и без увъртания, че го е срязал, защото не му обръщам внимание, когато говоря по телефона. Shocked ooooh! Направо ми разби илюзиите, а аз си мислех, че им обръщам даже прекалено много внимание. Crossing Arms ...Майтапът настрана, след като си върнах граматиката (защото за момент я бях изгубила), първо казах какво ще е наказанието  Mr. Green, а след това си говорихме доста по въпроса за вниманието и за реакциите на човек когато нещо не му харесва. Детето ми голямо влиза вече в една друга фаза явно, доста неща изчетох последните 2 дни за това и явно интересни неща ни чакат. Та така, при нас е весело. Laughing
Хубава нова седмица на всички, бъдете здрави! Hug

# 584
  • Лудогорието
Снощи му пуснахме филмче на компютъра и след малко звънят баба и дядо по скайпаааа. Съответно Ванката се разсърди като го прекъснаха, макар и на пауза. Не искаше да им говори, нито да ги гледа. Съответно татко му се разсърди и го нарече Глезльо и Мамино детенце. Последва реакция на орлица от моя страна-и него като го прекъснат се сърди и не иска да говори. Иван да не е войник!  Crossing Arms Докривя ми  Sad Взех си детето и компютъра и хайде в другата стая. Защо ми го тормози  Naughty Иначе, после с дребосъка си поговорихме сериозно, че така не бива-има и друга баба и дядо, които го обичат и искат да го виждат, но са в друг трад и не могат. Уж разбра, ама... Вече се оформя като личност  Heart Eyes Та така  Tired
Имамама бебо го чакаме около 22.05, но да видим кога ще се пръкне  Crazy Тази седмица ми е последна на работа.
Jiema  и аз съм в отбора на умиляващите се-винаги. Дори пуснах сълзичка, като прочетох стихчето за учене на малкия за празника на мама-"Аз имам едно сърчице, скрито в моето телце. Мила мамо вече знам, него мога да ти дам! ", както и на празника.
И сега като го пиша се умилявам-такава съм си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт