АПРИЛчета'2009!

• 65 919
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Лудогорието
Аз друг път не давах толкова бързо АБ, но се изплаших от разказите на другите майки около мен-как децата се мъчили по 3-4 дни с температурата и се влошавали към бронхит или ушебол  Rolling Eyes Тъй като не сме пили АБ от близо година се реших на тази стъпка. Снощи Иван не е вдигал температура, днес видимо е бодър и усмихнат (пу-пу).
Едно време беше друго-майка ми никога не си е вземала болничен за да ме лекува в къщи. И тогава е имало болести, но явно не такива като днешните. Честно казано много се дразня като вземат така да сравняват с едно време... Сега е друго време, с други хора, с други храни, с друг въздух.  Crossing Arms
Рони така като го каза-10 седмици-ми, че то наистина не останало. До края на март съм на работа и после удома  Simple Smile

# 556
Ох тези вирусииии  ooooh! След шарката цяла седмица беше здрав и след тжва температури , кашлици, бронхит клонящ към пневмония...уж се оправи, баща му се тръшна от същото, две седмици здраво дете и от днес пак кашлица... Рядко влизаме в серийка, ама когато влезем  ooooh! Освен вирусите и времето с влагата, мъглите и дъждовете си казват думата на дечицата склонни към алергични астми... С две думи- криво ми е от сутринта. Ще му мине, ама.... ми е криво. Първия път и аз не давах нищо 3-4 дена, но накрая АБ. Сега не знам...не ми се дава АБ пак, но таткото ни е тук, а той е една паника само ще ми пили нервната система /все едно някога когато Сами е бил болен е бил тук и знае какво се случва/. И разбира се по закона за гадостите трябва да е петък- педиатъра нищо няма да разбере днес, ако ще се влошаваме ще бъде утре... Всичко си има график  Crazy
 Дано няма повече болни дечица, а болничките бързо се възстановят. Знам, че така растат децата ... Не знам едно време какво е било, но аз съм била първенец по изпити АБ. Майка ми почти не е ходила на работа от болнични за мен  Mr. Green Почивала си е хо хохо...отивам сега и аз да си почина малко с халата.
 Желая спокоен, слънчев и усмихнат ден на всички! И един вълшебен уикенд!

# 557
poem , колко добре те разбирам... Дано се разминете с АБ и леко да изкара Сами болежките. Hug
Ужасен ужас е наистина този вирус. Не знам вече по колко пъти го повторихме и ние и си го прехвърляме един на друг, но сме още на въртележката. То не бяха грипове, бронхити, ухоболи... Последно (дано е последно!) най-зле бях аз (5 дни температура, не висока - до 38 градуса, но усещане като да съм прегазена от влак), не помня за последните 10 години да ми се е случвало цели 2 денонощия да не мога да стана от леглото. Децата бяха буквално на самообслужване, Сашко добре че е голям и оправен, сандвичи правил, яли... майка ми дойде едната вечер да донесе храна за тях, защото аз буквално нямах сили до WC да отида, камоли до кухнята. Много ми беше жал за тях в тези 2 дни, а и за мен до някаква степен. В детската стая си играха докато не ми беше добре, тихи, кротки, направо беше ужасно странно. Кой знае как съм изглеждала, за да направят това без ултиматуми. Много скапано се чувствах, че и немалко си поревах, защото Анито все искаше да ме гушка за да оздравея, а аз не й давах да се вре в мен, за да не я заразя пак. И така и не разбра милото защо аз я гушкам много когато е болна, а тя мен не може никак да гушка когато аз съм болна. Искрено се надявам вече наистина да се свършва с тези гадни вируси, че се уморихме всички от тях.
Маймунка, дано Ванко се оправя бързичко, пази се и ти! Гуш на шкембачето! Hug

# 558
Десс дано това е било последното боледуване и за вас  Hug Ходихме да ни прегледат...някакъв актуален вирус бил с тридневна висока Т. Нурофена не му я сваля, сега пи и хексалгин. На опаковката пише между 5 и 15 капки....дадох 7. Много ми е тъжно, боли го зверски глава, като парцал е....

# 559
Уфф  Confused, аман от актуалности, върлуващи този сезон. Много оздравителни гушки за Сами, poem-че, дано не го мъчи чак 3 дни тая температура.  Praynig Hug

# 560
Леле момичета като ви чета и много гадно ми става, аз същото нещо изкарах, с 10дневен АБ, и тъкмо свърших с него и хайде пак гърлобол, писна ми вече  ooooh! ааа Емито е на ваксина другата седмица(15 месеца проверка), охх дано никой повече не го прихваща този гаден вирус, че  е голяма мъка Whistling
Оздравителни целувки и прегръдки за всички  bouquet
Маймунка не остана вече, представям си какво вълнение вече те е обзело от наближаващото събитие Hug

# 561
Гуш за болните  Hug
Друг път ще пиша, че днес ми се събраха много тревожни здравословни мисли за мъжо, за алергии, за пари, за копиране на едно невъзпитано дете с бездействаща майка  ooooh!

# 562
  • София
Ха, добър ден от нас. Hug
Колко е "добър" за мен, ще се разбере от написаното по - долу, но какво да се прави. Такъв е денят, явно имам нужда да споделя.
Като за начало.. Вели е с актуалния вирус. Снощи с татко му ходихме на театър, и като им звъннах след него да ги видя какво правят, вече беше вдигнал Т.. Ай, честито. Днес се гледаме с него и се препипваме периодично, че си строшихме неотдавна ooooh! стария живачен Sick ooooh! Rolling Eyes термометър, и сме още в 19-ти век. Елината ми се кисне тук, неспала, дано поне веднъж огрее само единият брой, този бацил, но силно се съмнявам. Rolling Eyes

Благодарна ще съм, да споделите с какво мерите Т-ри, нещо да ме ориентирате като цена, качество и точност на измерване. Имаме един дигитален, който, както се казва, за чеп за зеле не става. bouquet

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 23:22 от ღолчеღ

# 563
Днес Алекса празнува своя първи имен ден!Почерпете се за нейно здраве и дано светецът й я пази най-вече от болести  Praynig

Честит имен ден  и на всички празнуващи  Hug Hug Hug
Простете ми!   Hug
Олче баси държавата  ooooh! Незнам какво да ти кажа, да се бориш ли, има ли смисъл.... Няма ли как някакво тв предаване да се направи? За това вече ми писна и не искам да живеем тук  Crossing Arms Както и да е.Силно те прегръщам  Hug Hug HugДано все пак някакво чудо стане  Rolling Eyes
И Андреа е с вируса с темп., Алекса и тя кашля..... Rolling Eyes Какво повече да ви обяснявам  Tired

# 564
  • София
ани4ka, аз всъщност затова влязох.. ooooh! ooooh! Blush Да честитя на малкия ти бонбон.. Старост нерадост. Rolling Eyes

Да ти е жива и здрава, много щастлива, весела, слънчева. Heart Eyes И разкошната и кака да се оправя бързо.
Гушки на всички болнички. Hug

# 565
Ани, честит празник на сладЮранката! Heart Eyes Със здраве да си носи името, да бъде все такава усмихната веселушка като сега!!!
Олче, прегръщам те много, много!   action032 Просто не знам какво да кажа. Съжалявам за бездушието, с което сте се сблъскали и се сблъсквате.  Confused Надявам се все пак да намерите човек, специалист, който да е заинтересован (не колкото въпросната комисия) и да ви даде насоки занапред. Всеки път толкова се радвам, щом споделиш за напредък при Вели, вярвам, че той ще продължи и всяка малка крачка в крайна сметка ще доведе до един голям резултат. Ужасно е обаче това, че е сбъркана тотално системата ни, особено ще се отнася до някои специални деца. Съчувствам ти за всичко, през което минавате и ви желая много сили, за да продължавате да се борите. И късмет. Praynig
Термометър ползваме ето такъв PIC vedo Ecoplus, точен е, бях го купила за около 14 лв. преди година.
Прегръдки и бързо оздравяване на всички дечица. Hug

# 566
ето такъв термометър ползвахме, много съм доволна!

# 567
 Олче, съжалявам за преживяванията ви. Дано някога тези административни членове се научат/възпитат по-скоро/ как да общуват човешки. Много ви прегръщам!
Честит първи имен ден на Лекси!
Нашите дигитални термометри съм ги хванала, че високите температури ги хващат добре. Аз все не мога да случа.

# 568
Аничка, честит първи имен ден на красива Алекса! Желая й само едно - с много здраве и гордост да си носи хубавото име  Hug
Олче, заболя ме от разказа ти. Аз...мога само да си представя какво си почувствала  Hug Дано никога вече не усещаш това разочарование от бг системата. Не знам, трудно ми е да си обясня на какво се дължи тази липса на разбиране. Вместо да има кой да ви удари едно рамо, те се опитват всячески да ви събарят. Вие сте силни обаче и няма да им се дадете  Hug
 Термометри използваме два...ама не им знам марките- единия е със спир мисля, а другия електронен. Когато загрубеят нещата меря Т и с двата и покязват едно и също. И на двата цените им бяха около 15-20лв, ако изобщо това може да бъде ореантир.
 Ние...сме много болни  ooooh! Мъжът ми, детето, аз...групово  ooooh! Температури над 39, кашлици, хреми, всеки се е търкулнал някъде и пуфти като ранено пиле... Егати вируса, възмутена съм. С такава лекота да ни натръшка до един. Гласове почти нямаме, на мен ми сехвъзпали и нервче на гърба за разкош и сега едвам ставам от леглото...Това си е направо боледуването на годината. Оплаках се  Mr. Green Пазете се/иаз не знам как/ и дано ви пропусне този вирус  Hug

# 569
Олче  Hug
На всички болнички деца и родители - оздравителни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт