АПРИЛчета'2009!

• 65 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
 Съболезнования !!!

# 541
Ох, миличка, Бог да го прости. Flowers Rose

# 542
Приеми и моите съболезнования. Бог да го прости.

# 543
  • Пловдив
Не съм писала отдавна. Рая моите съболезнования! Каквото и да каже човек в такъв момент, болката е огромна! Казвам го от личен опит - съпругат ми почина на 16.02. Моята Ели остана сираче. Последните 10 месеца бяха ад - непрекъсната борба за живота - адски мъки след всяка химиотерапия, на 16 сутринта левкемията го победи! В ръцете ми умря и не можах да го спася и да му помогна с нищо. Господ бе милостив и го отърва от мъките. Имахме 6 страхотни години съвместен живот - той бе любовта на живота ми, невероятен съпруг и любящ баща. Спомняй си само хубавите мигове  и бъдете силни, дръжте се един за друг, обичайте се и се наслаждавайте на щастливите мигове в живота, защото е кратък! Болката остава и колкото повече време минава, става по-голяма! Остава ни само утехата, че са направили живота ни по-хубав и по-смислен! Прегръщам те силно!

# 544
Зератулка, буца заседна в гърлото ми. Съжалявам за всичко, през което сте минали. Съжалявам, че една майка ще трябва да обяснява на детенцето си защо лошото отива при добрите хора. Толкова лишено от смисъл е всичко, когато този свят напускат млади хора. Sad
Прегръщам ви и двечките с Ели.  Hug

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 06:40 от рони

# 545
Зератулка, моите съболезнования  Flowers Rose ... Много съжалявам за това, което сте преживели и което преживявате  Sad

Последна редакция: нд, 10 мар 2013, 23:51 от poem

# 546
Зератулка ...... Flowers Rose

# 547
Зератулка,аз просто не знам,какво да кажа Cry
Толкова много съжалявам за огромната ви загуба!
 Flowers Rose Flowers Rose
Прегръщам те силно Hug

# 548
  • София
Няма край тази черна серия.. Зератулка, настръхнах.. Sad
Много дни и СИЛИ да са ви отредени от Бог, и да намерите утеха една в друга, с малката ти дъщеричка. Cry
Толкова е нелепо, и толкова мъчно ми стана, че няма да пиша друго.

# 549
Зератулка, много ме заболя за вас, прегръщам ви силно с Ели...  Cry Hug

# 550
  • София
Зератулка, много, много съжалявам за болката ви.  Cry  Hug

# 551
Зератулка, буца заседна в гърлото ми. Съжалявам за всичко, през което сте минали. Съжалявам, че една майка ще трябва да обяснява на детенцето си защо лошото отива при добрите хора. Толкова лишено от смисъл е всичко, когато този свят напускат млади хора. Sad
Прегръщам ви и двечките с Ели.  Hug
И аз така. Съболезнования и от мен.

# 552
Зератулка, толкова съжалявам!Моите съболезнования!
Подкрепям думите ти и вярвам, че смъртта не е краят!
Прегръдки за двете ви! Hug

# 553
  • Лудогорието
Зератулка, Принцеске приемете и моите съболезнования  Hug
Аз прогресивно раста, бебе 2 рита бясно, развива се добре, отговаря си на седмиците, изследванията ми са в норма.  Simple Smile Отчет даден!
Ванката от вчера е на антибиотик у дома. Борихме висока температура цяла нощ преди да го включим. Започна да се подобрява уж. Сега при нас има такъв вирус.
На тържеството за 8-ми март имаше болни дечица и те така стават тези неща.

# 554
Маймунка, вече сте на 10 седмици от срещата с младеж 2. Това е чудесно!  bouquet
Този вирус е много неприятен - върлува навсякъде и по всички. Пази се доста и ти самата. У дома си признавам, че аз и мъжът ми заразихме с него Мария, а не детската градина. Два дни стигаше до 39.4, в още два от дните беше с по 38.5, но по лошото беше, че удари в слабото място, та си направи традиционния вече третомартенски бронхит. С петнайсетина телефонни разговора с чичо доктор Пламен, взимане на кръв навръх празника и излизане навън на чист въздух разминахме АБ. Само преди месец беше пила един. Когато болестта (т.е. свалихме температурата) приключи, моята мила мама коментира: "Какви сте в днешно време спокойни майки! Едно време когато вдигнехте температура, бам половин аспирин (сега това нещо е абсолютно отречено), масаж с ракия, с мас с аспирин и сте готови". Обаче пък де да бяхме толкова спокойни днешните майки.   ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт