Nuxe - нова тема

• 81 251
  • 373
  •   1
Отговори
# 270
Момичета вчера си взех на Nuxe DD cream, което е най-новото, уникален е . Понеже ми е неравномерен тена и исках фон дьо тен, много добре хидратира, със защитен фактор и някой ако познае, че имам нещо на лицето............. стои много естествено. Абее много съм доволна и много малко количество нанасям, по-плътен е.

# 271
  • Щастлива мама на 3 слънца

някой ползвал ли го е

# 272
  • София
Момичета вчера си взех на Nuxe DD cream, което е най-новото, уникален е . Понеже ми е неравномерен тена и исках фон дьо тен, много добре хидратира, със защитен фактор и някой ако познае, че имам нещо на лицето............. стои много естествено. Абее много съм доволна и много малко количество нанасям, по-плътен е.
Аз вчера се намазах с него за пръв път.
Имах опасения за ситни обриви по кожата, защото е "цветен" и ароматизиран, но реакция нямах.
Прави плътно покритие, но на мен и най-светлият им цвят ми е тъмен. Изглеждам като намазана с бронзант, което маскирам с подходящо по цвят и количество туширане с прахообразна пудра и слагам руж. Свикнала съм да нося светли ББ, фдт по лицето и винаги се притеснявам за разликите, които се открояват под челюстта.
Ароматът се усеща през цялото време и на мен това ми доставя настроение.
Още го тествам и ...дано се "задържим" заедно.

# 273
Аз вчера се намазах с него за пръв път.
Имах опасения за ситни обриви по кожата, защото е "цветен" и ароматизиран, но реакция нямах.
Прави плътно покритие, но на мен и най-светлият им цвят ми е тъмен. Изглеждам като намазана с бронзант, което маскирам с подходящо по цвят и количество туширане с прахообразна пудра и слагам руж. Свикнала съм да нося светли ББ, фдт по лицето и винаги се притеснявам за разликите, които се открояват под челюстта.
Ароматът се усеща през цялото време и на мен това ми доставя настроение.
Още го тествам и ...дано се "задържим" заедно.

Какъв е този крем, за първи път го чувам?

# 274
  • Бургас
Снощи ми мацнаха на ръката (то къде ли другаде) от DD крема , много добре ми се стори ама тъмен за мен, хем най- светлия цвят . Може би за лятото ще ми е добре ама ще имам сигурно 2 години.
Та добре се разнесе , попи и остави цвят и покритие не е мазнее или по-точно нямаше такъв сочен ефект . Може би за комбо кожи ще е Ок, но трябва и на лице да го видя, сега има и някакво намаление на марката  до 7.04 ми казаха.

# 275
  • София
Само в Remedium е на цена този месец по каталог 24,15лв. Иначе крема във ФЮ е 21 паунда.
Нов е на пазара и ако изключим недоразумението с цветовете, е много добър крем, като повечето ББта, които вече сме свикнали да носим.
Но вчера когато за последно се видях в огледалото преди да махна грима, установих, че на този етап няма да имам нужда от никакъв бронзър. Ефектът от крема, най-светлата версия, е като нежен бронз воал върху лицето. Равномерен и здрав! Heart Eyes

# 276
  • Бургас
kopche точно това си мислих и аз снощи, понеже издирвам вече за лятото нещо подобно и леко само да изравнява тена . Но съм харесала и друг продукт и ще има чудене като него мога само в ПШ май да пробвам  Thinking . Различни продукти но все за лятото са .

# 277
  • Belgium
Хвърлете едно око и на DD крема на Деклеор  Peace

# 278
  • Стара Загора
Хвърлете едно око и на DD крема на Деклеор  Peace
не е по темата, но плс да споделиш

# 279
  • Щастлива мама на 3 слънца
На дд  крема има ли мостри ?
Кой по точно в душ гела и млякото за тяло ,който хвалите.
И кой от двата гланца е по Добър.
Благодаря

# 280
  • Варна
За сега няма малки мостри на DD крема. Аз използвам светлия цвят и съм страшно доволна Peace Първоначално наистина стои малко по-тъмен, но после се адаптира много добре към моя тен и изобщо не си личи, стои много естествено.  Sunglasses

# 281
  • Велико Търново
Аз влизам да похваля новото им гел олио със златни частици и с аромата на олиото Heart Eyes
Другият им нов продукт е слънцезащитен крем с SPF 50, но от него нямам никакви впечатления Simple Smile

# 282
A DD крема с какъв слънцезащитен фактор е?

# 283
# 284
Аз влизам да похваля новото им гел олио със златни частици и с аромата на олиото Heart Eyes
Другият им нов продукт е слънцезащитен крем с SPF 50, но от него нямам никакви впечатления Simple Smile

Може ли линк към това гел олио, че ме заинтригува? Аз имам само сухото в двата варианта и сега за първи път чувам за  гел олио ...

Последна редакция: сб, 04 апр 2015, 11:02 от valia77

Общи условия

Активация на акаунт