Re: SportsDirect-45

• 58 168
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета,
искам да Ви попитам дали следните марки си отговарят(става въпрос за детски дрешки )-Slazenger,Disney, Lonsdale, Everlast,  и обувките на Donnay.

Обувките на  Donnay по-добре не ги купувай,а останалите отговарят,само Лонсдейл са уголемени  Peace

# 421
Здравейте, момичета,
искам да Ви попитам дали следните марки си отговарят(става въпрос за детски дрешки )-Slazenger,Disney, Lonsdale, Everlast,  и обувките на Donnay.

Обувките на  Donnay по-добре не ги купувай,а останалите отговарят,само Лонсдейл са уголемени  Peace
Много благодаря   bouquet

# 422
  • В кошера...
Лъвица, това се отнася до дрешките нали - на Lonsdale, че са уголемени. Четох по-напред, че са умалени обувките с един номер. Така ли е?

# 423
Лъвица, това се отнася до дрешките нали - на Lonsdale, че са уголемени. Четох по-напред, че са умалени обувките с един номер. Така ли е?

Аз за дрешките писах,да.А че са умалени обувките не съм съгласна,някои отделни модели по-тесни,може би,но като цяло-не.

# 424
  • Пловдив
Май беше коментирано преди, но как да махна алармите, които слагат в магазините на обувките  newsm78

2 чифта ми дойдоха така - едните имат нещо като телена хм връзка, но другите са на езика на маратонките и двете части на устройството са плътно прилепени  #Crazy
Страх ме е да не ги повредя - бях чувала, че при насилствен опит пускат мастило

# 425
Май беше коментирано преди, но как да махна алармите, които слагат в магазините на обувките  newsm78

2 чифта ми дойдоха така - едните имат нещо като телена хм връзка, но другите са на езика на маратонките и двете части на устройството са плътно прилепени  #Crazy

Със чужди външни елементи по обвките незнам. Мисля, че с размагнитизиране би трябвало да стане, но зависи как са закачени  newsm78 Миналата зима в Метро на сина ми ботушите изпищяха на входа и охраната ни обясни, че има нещо по детето неразмагнитизирано и с една машинка отстраниха проблема, но нищо не са махали.

# 426

Някои ги чупят,но най-добре да помолиш в някой магазин да ти ги махнат.Има някои,които пускат мастило,да.

# 427
Здравейте,
имам пратка, която стои на статус изпратена от UK от събота. Някой може ли да ми помогне към кого да се обърна за повече информация.

Благодаря!

Редактирам се, преди малко се появи нова информация на сайта на DHL, от UK директно се появи в Будапеща

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 17:29 от spring flower

# 428
  • Испания

Аз помолих в магазин Темпо,махнаха го без проблем с една машинка  Peace

# 429
  • Пловдив
благодаря, едното успяхме да го махнем сравнително лесно, за другото вече ще трябва машинка явно   bouquet

# 430
  • Варна
Здравейте, момичета,

За Donnay защо не. Няма как да прочета всичко назад, моля за разяснения1

# 431
Здравейте, момичета,

Ами просто не са качествени...за някоя друга лира може да се вземат Лонсдейл примерно,които дори ще са ест.кожа и много по-качествени.

# 432
  • Варна
Здравейте, момичета,
искам да Ви попитам дали следните марки си отговарят(става въпрос за детски дрешки )-Slazenger,Disney, Lonsdale, Everlast,  и обувките на Donnay.

Ами просто не са качествени...за някоя друга лира може да се вземат Лонсдейл примерно,които дори ще са ест.кожа и много по-качествени.
Ясно  Peace мерси!

И още нещо - не съм и нямам време да разгледам подробно всичко, но при Donnay виждам модели South и North. На мен са ми еднакви! А според вас?

Последна редакция: вт, 21 авг 2012, 22:20 от stenly

# 433
Момичета,какво мислите за Walkmax  обувки-удобни ли са,стават ли за по-продължително ходене и само за равно ли са? Препоръчайте ми такива мъжки ( мисля,че се срещаха в сайта,дано не греша). Благодаря предварително за отговорите ви !   bouquet

# 434
Момичета,има от тези 28 номер,ако някой има 29 и са големи да ги заменим http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-collar-boots-childrens-03 … ?colcode=03002790

Общи условия

Активация на акаунт