Re: SportsDirect-45

• 58 121
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
момичета имам нужда от помощ,искам да поръчм маратонки за малката ,за краче 17,5-18 см
кой номер да избера (става въпрос за Lonsdale и adidas,Everlast Sneakers Patterned )
благодаря ви предварително

# 616
момичета имам нужда от помощ,искам да поръчм маратонки за малката ,за краче 17,5-18 см
кой номер да избера (става въпрос за Lonsdale и adidas,Everlast Sneakers Patterned )

Ц 10 е с тази стелка

# 617

Ц 10 е с тази стелка

Мне,стелката на 10 е 18см,а за краче 18 см е С11  Wink

# 618
  • Стара Загора
  bouquetблагодаря момичета

# 619

Ц 10 е с тази стелка

Мне,стелката на 10 е 18см,а за краче 18 см е С11  Wink
именно де, и аз това казах, а щом ц 10 е с тази стелка значи номер нагоре се взима,дадох за ориентир сантиметрите на стелката

# 620

Adidas C12

# 621
Някой може ли да ми даде стелка на тези маратонки http://www.sportsdirect.com/dunlop-lambo-leather-infants-trainer … ?colcode=02328401 С7, С8 или С9 да се ориентирам. Peace

# 622
 Добро утро момичета! От две седмици пиша за проблем, относно сгрешени артикули и нямамам никакъв отговор от страна на хората от сайта. Прикачила съм снимки със сгрешените неща. Възможно ли е избощо да не ми обърнат внимание и да не ме компенсират за това, след като минаха 2 седмици?

# 623
Някой може ли да ми даде стелка на тези маратонки http://www.sportsdirect.com/dunlop-lambo-leather-infants-trainer … ?colcode=02328401 С7, С8 или С9 да се ориентирам. Peace

Имаме такива, но в синия цвят със зелено на подметката, С10, ако не ти е късно довечера ще ти премеря.

# 624
Всъщност, аз през ПейПал платих и там баланса си стой непроменен Thinking
В картата нямах тази сума и няма нищо отразено.

Няма смисъл да чакаш,пък и те с каквато скорост отговарят...Поръчвай смело  Peace

Отново същата история при мен, потвърждавам плащането през ПП, отново ми изписва грешка, но на мейла имам получено съобщение You submitted an order in the amount of 37.85 GBP to Sportsdirect.com. Досега съм нямала такъв проблем със сайта, не знам какъв е проблема, че не ми минава плащането веднага, а е на изчакване  ooooh!

# 625

Имаме такива, но в синия цвят със зелено на подметката, С10, ако не ти е късно довечера ще ти премеря.

Не,няма да ми е късно Peace Благодаря Hug Hug

# 626
Всъщност, аз през ПейПал платих и там баланса си стой непроменен Thinking
В картата нямах тази сума и няма нищо отразено.

Няма смисъл да чакаш,пък и те с каквато скорост отговарят...Поръчвай смело  Peace

Отново същата история при мен, потвърждавам плащането през ПП, отново ми изписва грешка, но на мейла имам получено съобщение You submitted an order in the amount of 37.85 GBP to Sportsdirect.com. Досега съм нямала такъв проблем със сайта, не знам какъв е проблема, че не ми минава плащането веднага, а е на изчакване  ooooh!

И аз имах мейл онзи път,когато ми се случи аналогичния проблем,но нищо не ми блокираха.Платих си с карта без проблем.Препоръчвам и на теб същото  Peace

# 627
Добро утро момичета! От две седмици пиша за проблем, относно сгрешени артикули и нямамам никакъв отговор от страна на хората от сайта. Прикачила съм снимки със сгрешените неща. Възможно ли е избощо да не ми обърнат внимание и да не ме компенсират за това, след като минаха 2 седмици?

Не се притеснявай,няма проблем,че е минало време,пращай мейлите наново през няколко дни,ще отговорят.

# 628

Не се притеснявай,няма проблем,че е минало време,пращай мейлите наново през няколко дни,ще отговорят.

Благодаря ти Лъвица! Значи продължавам да им пиша и да видим какво ще стане Simple Smile

# 629
  • София
Добро утро момичета,
от снощи имам проблем със сайта.През нито един браузър не мога да го отворя,излиза ми един син екран с надписи тук там и това е.Спешно трябваше да пускам поръчка #2gunfire
Идеи каква може да е причината?

Общи условия

Активация на акаунт