Re: SportsDirect-45

• 58 113
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
10% off Footwear using voucher code @ SportsDirect.com

NNN2012

# 631
Добро утро момичета,
от снощи имам проблем със сайта.През нито един браузър не мога да го отворя,излиза ми един син екран с надписи тук там и това е.Спешно трябваше да пускам поръчка #2gunfire
Идеи каква може да е причината?
И при мен е така. Praynig

# 632
Някой може ли да ми даде стелка на тези маратонки http://www.sportsdirect.com/dunlop-lambo-leather-infants-trainer … ?colcode=02328401 С7, С8 или С9 да се ориентирам. Peace

Имаме такива, но в синия цвят със зелено на подметката, С10, ако не ти е късно довечера ще ти премеря.

Ще ти отворят (сигурно другата седмица), мен ме бавиха 2 месеца и накрая ми върнаха 2 паунда.
Бях им много бясна. Simple Smile

# 633
  • Гражданин на света
Момичета може ли някой да ми каже как да изчистя кода от кошницата? Благодаря   bouquet

# 634
Добро утро момичета,
от снощи имам проблем със сайта.През нито един браузър не мога да го отворя,излиза ми един син екран с надписи тук там и това е.Спешно трябваше да пускам поръчка #2gunfire
Идеи каква може да е причината?
И при мен е така. Praynig

И при мен е така,от снощи,още,и с Хром,и с Мозила,обаче на компа.Сега сядам на лаптопа и какво да видя-тук си е наред  newsm78

# 635
Някой може ли да ми даде стелка на тези маратонки http://www.sportsdirect.com/dunlop-lambo-leather-infants-trainer … ?colcode=02328401 С7, С8 или С9 да се ориентирам. Peace

Имаме такива, но в синия цвят със зелено на подметката, С10, ако не ти е късно довечера ще ти премеря.

С известно закъснение - С10 - 17,5см

# 636
  • Перник
здравейте,момичета,и при мен се е бъгнал,надявам се скоро да е наред,а по темата-като съм поръчала 3 потника,и за едниния получих мейл,че го няма в наличност,поръчката ще мине ли за другите,или цялата поръчка е отменена?Досега не ми се е случвало

# 637
  • Пловдив
Everlast,отговарят ли си на размерите или и те са уголемени както Lonsedale? Simple Smile

# 638

С известно закъснение - С10 - 17,5см

Благодаря ти Hug точно на време  Peace

# 639
Everlast,отговарят ли си на размерите или и те са уголемени както Lonsedale? Simple Smile

Everlast си отговарят мисля. Чакам едни C8 да дойдат и ще споделя.

За бъга - изтрийте си бисквитките и кеша и нещата се оправят Wink

Дами, Golddigga борушките тип UGGS отговарят ли си на номерата? newsm78

Последна редакция: вт, 04 сеп 2012, 13:47 от 22

# 640
Здравейте момичета, моля да ми препоръчате маратонки за широко краче. В момента носим Найк 8С на етикета пише 14,5 см.

Много благодаря предварително  bouquet

и кода до кога е валиден?

# 641
  • София
Здравейте момичета, моля да ми препоръчате маратонки за широко краче. В момента носим Найк 8С на етикета пише 14,5 см.

Не гледай на етикета какво пише.Найк имат разлика поне 1 /1.5 см. в размера на стелката и етикета.

Кода мисля ,че е за м.Септември. Peace

# 642

Не гледай на етикета какво пише.Найк имат разлика поне 1 /1.5 см. в размера на стелката и етикета.

Кода мисля ,че е за м.Септември. Peace

Вярно  ooooh!  стелката е реално 15,5 см... така де, кои модели стават за широко краче? Гледах на Dunlop и Everlast едни, но ще се радвам някой, който ги има да се включи. Или да взема пак Найк, но следващия номер  newsm78.  Lonsdale определено не са за нас - малкия все мрънка, че му стискат /изключвам едно моделче от миналата година, на което лепките бяха на различни посоки, но го няма вече/.

# 643
  • Дивия Северозапад
Здравейте! Има ли някой с неизпратена поръчка от миналата седмица? Имам две поръчки от миналия вторник, още не са шипнати.

# 644
  • София
Здравейте! Има ли някой с неизпратена поръчка от миналата седмица? Имам две поръчки от миналия вторник, още не са шипнати.

Пиши им. Peace

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/contactus.aspx

Избирате  Where is my order? от падащото меню попълвате  данните и ще получите отговор на мейла, ако е изпратена ще ви  дадат номера.

Общи условия

Активация на акаунт