Кафене на езиколюбителите

• 23 204
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • гр. София
Ми и моят е Юнайтед СтейтЗ! Да не мислиш, че шса мина?  Mr. Green

# 256
Бах таз ПУЩИНА.
Що не пробвате да му сложите и еспаньол... Там нали имат такива букви  newsm78

# 257
  • n/a
ПУЩИНА, я, и мойта е по отвъдморски юсейски чалъм, уж.

# 258
Юнайтид СтейтС*, я. Я пак да пробвам, че миналия път забравих шифта. Тц, не стаа.

* След беззвучни съгласни и плитчините мълчат.  bowuu

# 259
  • n/a
è - това знаете ли какво е? Изтръгнато ударено е ( smile3538) от моята клавиатура, но засега успехът е частичен - тая врътка ми е посилна само в Уорда. При мен е не с шифта, а с контрола. А за да видите при вас как е, правите следното - отивате в Insert Symbol, normal text, намирате буквата, която е необходима и долу си пише какъв ѝ е Shortcut key. Дотук съм го докарала, но продължавам да дерзая Simple Smile

# 260
Как ви намерих, без да искам!

Не че имам нещо да споделя за момента, но ще стигна до българско скоро, та сигурно ще ви търся за превод, ако може Embarassed

# 261
Йо, Чумби. Mr. Green

# 262
От известно време се каня да напиша нещо и все забравям.  ooooh! А това "известно време" е откакто си имаме тази тема поради затворената предишна. Понеже затварянето на старата си беше истинско произшествие, струва ми се, този цитат от "Под игото" е уместен:

Няколко деня след това произшествие Ганковото кафене отрано, както винаги, пълно с посетители, гърмеше и димеше. То беше сборният пункт и на стари, и на млади и там се разискваха общинските въпроси, и възточният, и всичката вътрешна и външна политика на Европа. Един малък парламент.

Та и ние тук така  Grinning

Розе, в десятката, както винаги. Ще го сложа за мото на следващата тема.

Е, как, аз само като си го помисля, и клавиатурата ми изпада в транс пред инглийзския, такова благоговеене е, че все ѝ казвам "що се срамиш да се наречеш кирилска" ...
hahaha

# 263
  • n/a
А, добро ви утро! Петъчно, моля ви се ... Тоя петък ме преследва от сряда.
И вчера ме преследва, ама до такава степен, че вечерта гледах програмата за ТВ-то за петък,
категорично реших, че това Е вечерта на откриването на Олимпиадата, стоях будна - сакън да
не изпусна нещо, после, като не видях олимпийския дух да се лее на талази от екрана, благославях
БНТ (викам си, бреййй, колко са неточни тия, веднъж на 4 години не могат да се стегнат) ... Честно.
Някъде след 30 минути (т.е. към 23.30!!!!) стоплих, че все още е четвъртък  Embarassed Мноу съм зле, мноу ... Затова реших и казах "Стоп, ще се почива!" От тази вечер докато не се усетя, че съм си наместила чакрите ...  Joy

# 264
 hahaha hahaha hahaha
Тея па БНТ-то да вземат да се стегнат!
Все едно не знаят, че в четвъртък, хората вече си мислят, че е не само петък, ми събота направо  Laughing Да бяха я пуснали пустата му Олимпиада  Crossing Arms
Ама и ти си доста търпелива  Laughing 30 минути чакане си е доста  Joy

BTW, в колко часа викаш започва откриването  Laughing

# 265
  • Mars Hotel
В 23. До 2. Ненормалници.  Crossing Arms

# 266
# 267
  • Ænima/Albuquerque
И аз вчера откривах Олимпиадата.  Crossing Arms
Баси смотаното БНТ!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 268
  • София